Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 24.06.2010.

23:29

"Novosti": Dejan Lekić u Osasuni

Napadač Crvene zvezde Dejan Lekić u četvrtak otputovao u Španiju, ali nije potpisao za Rasing iz Santandera, već za Osasunu, navode „Večernje novosti“.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

Banka “Santander” nije poslala garancije za ugovor sa Rasingom, pa je uprava Zvezde prihvatila iznenadnu ponudu Osasune, svesna da je prvobitni transfer ’u magli’.

Menadžer Zoran Vekić je sve učinio da Rasing, Zvezda i Lekić postignu dogovor, ali bankarska garancija je bila kamen spoticanja realizacije.

Dejan Lekić je u četvrtak napustio pripreme u Mariboru, stigao u Beograd i uputio se u Španiju, gde je u četvrtak precizirao svoje uslove koji su i bolji za petogodišnji ugovor od Rasingovih ponuda, tj. veći od tri miliona neto.

Crvena zvezda je prošla finansijski bolje jer će inkasirati 2,7 miliona evra, u aranžmanu sličnom dogovorenim sa Santanderom i na tajnačin popuniti trenutnu ’rupu’ u budžetu, kako bi nesmetano mogla da se priprema za sezonu.

Sportski direktor Zvezde Ivan Adžić i menadžer Zoran Pavlović saopštili su Lekiću ime kluba bukvalno na 10.000 metara nadmorske visine. S obzirom na staru želju Pamplonaca da ga kupe, trebalo bi verovati da će se stameni centarfor dobro uklopiti u tim iz Pamplone, koji ima sjajno isksutvo sa srpskim napadačima, jer je Savo Milošević ostavio dubok trag u tom timu, a proglašen je nedavno i najboljim stranim napadačem u istoriji Osasune.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve