Nova vest
Fudbal

Subota, 12.06.2010.

19:33

Siti nudi bogatstvo za Vidića

Engleski tabloid “The Sun” objavio je u subotu da će Mančester Siti ponuditi 20 miliona funti za Nemanju Vidića.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

“Građani” će i prema srpskom defanzivcu biti jednako izdašni jer će mu ponuditi nedeljnu platu od 115 hiljada funti za četvrorogodišnji ugovor.

Vidić je poslednje dve godine jedan od najboljih igrača u odbrani Junajteda pa je konstantno tema transfer glasina. 28-godišnji Srbin je, pak, istakao da će o nastavku karijere razmišljati tek po završetku SP.

Paolo Fabri, saradnik Vidićevog agenta Silvana Martina potvrdio je da bi Nemanja mogao da napusti “Old Traford”.

“Čekamo da nam Nemanja kaže šta želi da radi. Svaki eventualni transfer dogodiće se posle Svetskog prvenstva”.

Vidić bi svakako bio veliko pojačanje za tim koji predvodi Roberto Manćini, ali i veliki gubitak za Aleksa Fergusona koji bi njegovo mesto verovatno popunio danskim reprezentativcem Simonom Kjerom kojeg Palrmo procenjuje na oko deset miliona funti.

Vidiću ugovor sa Junajtedom ističe tek za dve godine, a klub iz Mančestera obično upravo u tom stadijumu igračima počinje razgovore oko novih ugovora. Na primer,Vejn Runi je dobio garancije da će posle Svetskog prvenstva biti obavljeni pregovori oko nedeljne plate od 150.000 funti.

Srpski reprezentativac, ipak, nije dobio takve garancije, a svi u Junajtedu su svesni da ove godine mogu da dobiju preko 30 miliona evra za njega ili da ne dobiju ništa kada mu istekne ugovor za dve godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve