Nova vest
Fudbal

Petak, 11.06.2010.

23:55

Zoran Tošić prelazi u CSKA?

Reprezentativac Srbije Zoran Tošić karijeru će nastaviti u CSKA iz Moskve, tvrde ruski mediji, a prenose "Večernje novosti".

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Rusi se pozivaju na pouzdani izvor blizak Mančester junajtedu, da je CSKA za 9.7 miliona evra otkupio ugovor 23-godišnjeg Tošića, koji je u decembru 2008. iz Partizana otišao u engleski klub.

Drugi deo prošle sezone Tošić je proveo na pozajmici u Kelnu, koji je želeo da ga zadrži, ali nije imao dovoljno novca.

S obzirom da univerzalni napadač nije u fokusu trenera Mančester Junajteda Ser Aleksa Fergusona ni za sledeću sezonu, najbolje rešenje za obe strane je bio sporazumni rastanak.

Tošić je za “crvene đavole” odigrao samo pet zvaničnih utakmica i nije se upisao u strelce, dok je za Keln postigao pet golova u 14 mečeva.

Transfer Zorana Tošića iz Mančester Junajteda u CSKA je četvrti najveći u istoriji ruskog fudbala. Rekord drži Maniš, koji je za 16 miliona evra iz Porta svojevremeno prešao u Dinamo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

10 h

U fokusu

Vidi sve