Nova vest
Fudbal

Petak, 11.06.2010.

23:06

Lazetić razočaran i napušta Zvezdu

Posle pregovora sa sportskim direktorom Ivanom Adžićem, prošlogodišnji kapiten Crvene zvezde Nikola Lazetić rešio je da napusti klub.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

“Defintivno ne ostajem u Zvezdi. Mnogo sam razočaran posle razgovora sa upravom Zvezde i u ovom trenutku sam jako uznemiren i plašim se da bih sada rekao nešto što ne bi trebalo”.

“Nešto više ću reći narednih dana kad se smirim. Mogu samo da dodam, da finansijski detalji nisu najbitniji i da nisu uticali na moju konačnu odluku”, rekao je Lazetić za “Večernje novosti”.

Sportski direktor Ivan Adžić nije mogao ništa više da nam kaže o Lazetićevoj odluci, kada od njega nije dobio zvaničan odgovor.

“ Nikola jeste malo rezigniran napustio sastanak, ali je ostalo da nam do ponedeljka, odnosno početka priprema, javi šta je odlučio. Zaista neću da bilo šta nagađam, čekam ga da se javi. U petak smo razgovarali o nastavku saradnje, ponudili smo mu novi ugovor, koji jeste manji u odnosu na prošlogodišnji, ali je u skladu sa našim trenutnim mogućnostima. On je rekao da će nam javiti šta je odlučio i mi ga čekamo”.

Nije tajna da je Lazetić prošle sezone imao ugovor vredan 250.000 evra, a da je novi znatno umanjen. Međutim, šta je nagnalo kapitena, osim finansija, da se odluči na ovaj korak, još je nejasno.

Povratak Ognjena Koromana na ”Marakanu”, navode “Novosti”, sve je izvesniji, a o tome svedoči i povratak Koromana u Koreju, kako bi na licu mesta sredio sve detalje oko obeštećenja.

“Ognjen je već u Inčonu, gde će razrešiti svoj status i mi svakog časa očekujemo dobre vesti. Što se ostalih pojačanja tiče, čekamo odgovor Duška Tošića, možda nekog ekstra igrača, a novinski natpisi o Bugarinu Kamburovu su priče za decu”

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

81 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve