Nova vest
Fudbal

Sreda, 05.05.2010.

10:18

Stanković se skinuo za Veniti Fer

Svega mesec dana uoči početka Svetskog prvenstva, groznica trese čitavu planetu, pa i SAD, za čije se junsko izdanje Veniti Fera "skinuo" veliki broj fudbalera.

Izvor: AY

Autor: AY

Default images

Jedna od najpoznatijih fotografkinja na svetu Eni Libovic, za novo izdanje prestižnog magazina uspela je da okupi veliki broj zvezda državnih timova, koji su se za editorijal slikali samo u boksericama sa nacionalnim motivima ili zastavom. Na naslovnoj strani nalaze se Kristijano Ronaldo i Didije Drogba, a mesto među odabranima našao se i Dejan Stankovič.

Stanković se u editorijalu našao na fotografijama sa Mihaelom Balakom i Didijeom Drogbom, dok su svoje mesto u magazinu našli i Samjuel Eto, Suli Muntari, Lendon Donovan, Đanluiđi Bufon, Karlton Kol, Alehandre Pato i Kaka.



Naravno, veliki editorijal prati i pozamašan tekst, u kome autor A.A.Gil objašnjava značaj fudbala kao sporta i kulturološke pojave u celom svetu i zbog čega većina planete na fudbalske zvezde gleda kao na bogove.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu