Nova vest
Fudbal

Utorak, 06.04.2010.

21:59

Stanković: "Koncentracija ključ"

Kapiten Srbije Dejan Stanković izjavio je nakon pobede Intera u Moskvi da je koncentracija bila ključ uspeha.

Izvor: AG

Autor: AG

Default images

Inter je posle milanskih 1:0, istim rezultatom slavio i u Moskvi, i tako se plasirao u polufinale prvi put nakon sedam godina. "Pet uzastopnih pobeda u Ligi šampiona nam ulivaju samopouzdanje. U formi smo, i želimo da nastavimo u ovom ritmu", rekao je Stanković.

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde dodao je da su on i njegovi saigrači znali šta ih čeka u ruskoj prestonici.

"Znali smo da neće biti lako u Moskvi, ali dali smo sve od sebe na terenu. Znali smo da će koncentracija morati da bude na višem nivou nego u prvom meču jer su oni bili opušteniji sada. Uspeli smo u tome zahvaljujući golu Snajdera, ali i njihovom crvenom kartonu."

Stanković se složio sa trenerom Murinjom da Inter ove sezone u Evropi ima drugačiji mentalitet.

"To je zato što smo sada uvereni u naš potencijal. Uvereni smo da posedujemo kvalitet za finale. Barselona ili Arsenal? Ne znam, videćemo. Tačno je da smo imali loše iskustvo u mečevima sa Barselonom u grupnoj fazi, ali to ništa ne znači. Biće potpuno drugačiji duel ako se ponovo sastanemo. U svakom slučaju sada na neko vreme ostavljamo Ligu šampiona po strani, pošto u Seriji A bijemo drugi rat", rekao je Stanković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve