Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 05.04.2010.

22:01

Njukasl ponovo u Premijer ligi

Fudbaleri Njukasl Junajteda izborili su povratak u Premijer Ligu Engleske zahvaljujući nerešenom ishodu susreta između Notingem Foresta i Kardifa.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Notingem i Kardif, koji zauzimaju treće i četvrto mesto u Čempionšipu, su u ponedeljak igrali bez golova što znači da Vest Bromvič četiri kola pre kraja sezone ima 11 bodova prednosti na drugom mestu. Upravo to je obezbedilo vodećem Njukaslu povratak u elitno društvo engleskog fudbala, a oni su ga potvrdili pobedom nad Šefild Junajtedom sa 2:1.

"Ovo je veliko dostignuće svih u klubu od prvog dana ove sezone", rekao je menadžer Njukasla Kris Hjuton pred utakmicu sa Šefildom, "Svi su imali veliku želju da se vrate u Premijer ligu, gde svi u gradu veruju da nam je i mesto. Titula je važna i ona nam je sada cilj".

Notingem Forest je sada gotovo izvestan učesnik plej ofa, dok Kardif ima šest poena prednosti u odnosu na Blekpul, koji je na sedmom mestu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve