Nova vest
Fudbal

Sreda, 31.03.2010.

11:31

Vidić: "Možemo dalje i bez Runija"

Fudbaler Mančester Junajteda Nemanja Vidić veruje da će njegova ekipa uspeti da se plasira u polufinale Lige Šampoina.

Izvor: MT

Autor:MT

Default images

Vidić, veruje da će Junajted uspeti da nadoknadi gol zaostatka, uprkos tome što će možda da igra bez najboljeg igrača Vejna Runija. Vidić je u izjavi za portal Goal.com ocenio da bi Runijev izostanak trebalo da nadoknadi Dimitar Berbatov.

"Vaza (Runi) je neverovatan, ali se povremeno nadjete u situaciji da ste bez tih velikih igrača i tada morate da se dokažete. Berbatov je u subotu (u prvenstvenom meču sa Boltonom) postigao dva gola, dokazao da je sjajan fudbaler, da može da postiže i namešta golove", naveo je Vidić.

Srpski štoper je ipak istakao da će presudni uticaj imati timski duh Mančester Junajteda.

"Mi i ne zavisimo od jednog igrača. Tim smo, a to smo ove sezone i pokazali. Moramo da verujemo u sebe i koncetrišemo se na teren", rekao je Vidić.

Mančester Junajted je prvi meč sa Bajernom izgubio sa 1:2, pošto je odlučujući gol primio u sudijskoj nadoknadi. Situaciju Junajteda dodatno je otežala povreda Runija u finišu meča kada je najbolji strelac tima iz Mančestera izvrnuo članak.

"Nije bilo naše veče, a Bajern je igrao dobar fudbal. Mi smo stali kada smo postigli gol, mislili smo da je sve gotovo, a na kraju smo ostali razočarani rezultatom. Ipak, poraz od 2:1 i nije toliko loš s obzirom na revanš kod kuće", naglasio je Vidić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu