Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 22.02.2010.

12:48

Slučaj Sepuja, ko je sve tukao?

Iako su prve informacije o povredama koje je u tuči zadobio fudbaler iz Ugande ukazivale na to da je napadnut list Kurir od ponedeljka iznosi drugačiju verziju.

Izvor: B92, Sportski žurnal

Autor:B92, Sportski žurnal

Default images

Protiv fudbalera će biti podneta krivična prijava zbog nanošenja teških telesnih povreda nekadašnjem stanodavcu, piše Kurir. Ta informacija beogradskom dnevnom listu potvrđena je iz MUP Srbije.

Fudbaler će, prema navodima Kurira, biti izveden pred dežurnog istražnog sudiju Osnovnog suda u Beogradu, a razlog je to što je napao svog stanodavca na Banovom brdu, posle čega su njega pretukli sin i zet vlasnika stana i tom prilikom polomili mu nos i rasekli usnu.

Incident se dogodio u subotu oko 14 časova u ulici Kraljice Katarine na Banovom brdu, kad je Sepuja, inače donedavno fudbaler Mladog radnika iz Požarevca, došao u Beograd da uzme muzički uređaj i još neke stvari iz stana u kom je živeo dok je igrao za Čukarički. Stanodavac, koji prema tvrdnjama policije ima 73 godine, poručio mu je da može da uzme stvari, ali pod uslovom da prvo plati zaostale kirije, posle čega ga je fudbaler napao.

"Tom prilikom naneo mu je teške telesne povrede desne potkolenice, zbog čega je vremešni čovek završio u Ortopedskoj bolnici na Banjici. Nedugo zatim u raspravu su se umešali sin i zet stanodavca, koji su napali Sepuju, slomili mu nos i rasekli usnu", piše Kurir.

Tužilac se izjasnio da je Sepuja pomenutom gospodinu naneo teške telesne povrede i zbog toga je zadržan u policiji. Protiv njega će biti podneta krivična prijava i on će biti predat dežurnom istražnom sudiju Višeg suda u Beogradu,” rečeno je Kuriru u MUP Srbije.

Druga strana, menadžer i Sepujini prijatelji, tvrde da verzija prema kojoj je on krivac nije istinita.

Kirija je sigurno plaćena, Sepuja je došao da pokupi određene stvari, a onda su ga napali. On je želeo da uzme muzičku liniju, koja nije ni bila u stanu kad se on pojavio. Posle napada pozvao je policiju, a stanodavci su odjednom doneli pomenuti uređaj,” kaže jedan od prijatelja Judžina Sepuje.

Sepujin menadžer Darko Marić rekao je za Sportski žurnal da je njegov klijent “batine je dobio jer je želeo da iz bivšeg stana uzme svoje stvari, mini liniju, jaknu i patike”.

Tada je video da su patike nošene i iscepane, a pošto nije hteo da ode, Afrikanca su tada počela da udaraju tri muškarca i slomili mu nos i rasekli usnu. Prisutne su bile i dve ženske osobe,” rekao je Marić.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova, za sada, nema zvaničnih informacija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve