Nova vest
Fudbal

Utorak, 22.12.2009.

22:55

Stevanović traži krila u januaru

Trener Partizana Goran Stevanović označio je kao slabosti njegove ekipe bočne pozicije u veznom redu, koje moraju da se pojačaju u zimskom prelaznom roku.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

Iako nije želeo da govori o imenima potencijalnih pojačanja koja je stavio na spisak i predao predsedniku Draganu Đuriću, zna se da je jedan od glavnih „pikova“ Miroslav Radović, nekadašnji igrač crno-belih, sada uzdanica poljske Legije, pišu 'Novosti'.

"Potrebni su nam igrači na ofanzivnim bokovima. Imamo premalo centaršuteva, nedovoljno koristimo Klea, moramo da u drugom delu sezone mnogo više radimo za njega, da bi postao mnogo konkretniji i ubojitiji. Imam ideju koji bi to igrači mogli da nas pojačaju, ali za početak smo okrenuti domaćem tržištu, dok će fudbaleri iz inostranstva posle toga doći na red", naglasio je trener Stevanović, koji će u narednih šest meseci imati funkciju tim-menadžera.

Na pripreme prvog tima, koje počinju 15. januara, javiće se i nekoliko omladinaca i igrača Teleoptika, ali sve u svemu, Stevanović ne veruje da će se pogon seniorskog sastava mnogo promeniti.

"Nisam za velike promene, to bismo ostavili za leto, sada nam je potrebnija „sveža krv“. Od derbija do kraja polusezone se pokazalo da ovaj tim ima kvalitet, pa mislim da značajnijih pomeranja ne bi trebalo da bude", smatra Goran Stevanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve