Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 17.12.2009.

16:50

Morati odbio zahtev Murinja

Predsednik Intera Masimo Morati odbacio je zahtev trenera tog kluba Žozea Murinja da u zimskom prelaznom roku kupi jednog napadača.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

"Murinjo je tražio da odobrim sredstva za dovođenje napadača, ali on veoma dobro zna koliko napora ulažemo da sve funkcionše kako treba. U ovom trenutku nećemo se upuštati u nove transfere, jer nije vreme za to", rekao je Morati.

Murinjo je insistirao da klub u januaru angažujeu još jednog vrhunskog napadača, koji bi zamenio Samjuela Etoa, koji će za par dana otputovati na pripreme repereznatcije Kamreruna, pred Afrički kup nacija, koji se igra od 10. do 31. januara u Angoli.

Portugalski stručnjak je od Moratija tražio da dovede Edisona Kavanija iz Palerma, Gorana Pandeva iz Lacija ili Luku Tonija iz Bajerna.

"Pored toga što nije vreme za trošenje novca, mislim da nam novi igrač nije ni potreban. Imamo sasvim dobar tim i sa ovim igračima moramo nastaviti dalje", rekao je Morati.

Posle odlaska Etoa, koji neće igrati mesec i po dana, Murinjo će na raspolaganju imati trojicu napadača: Dijega Milita, Marija Balotelija i Davida Suaza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve