Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 14.12.2009.

23:45

B92:Zvezda želi 5 domaćih igrača

Crvena zvezda želi da se pojača sa 5 domaćih fudbalera u zimskom prelaznom roku, saznaje B92. Za sada nije poznato da li je sa njima spisak i zatvoren...

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Kako nezvanično saznaje B92 klub iz Ljutice Bogdana zainteresovan je za najmanje 5 igrača iz domaćih klubova. To su: Đorđević iz Novog Pazara, Jeremić, fudbaler Zemuna koji igra na poziciji levog veznog,Mugoša, vezni fudbaler Borca iz Čačka,Trifunović,napadač Javora.

Pored ovih imena koja su već u opticaju i u brojnim medijima, novo ime za koje su crveno-beli zainteresovani je i Predrag Mijić, desno krilo Spartaka.

Fudbalski klub Crvena zvezda osvojio je jesenju titulu. Igrači su već na odmoru koji će potrajati skoro mesec dana (pripreme za prolećni deo sezone počinju 9.januara), a sada na scenu stupaju operativci kluba i sportski direktor, koji će do početka priprema pokušati da dovedu igrače za koje su procenili da mogu da budu pojačanja.

Jasno je da je opredeljenje ljudi u klubu, koji prate ove igrače duži period, da se Zvezda prvo pojača domaćim fudbalerima, a tek nakon toga moguć je dolazak nekoga od igrača iz inostranstva. Potpisi većine njih očekuju se pre 9.januara, kako bi prošli kompletne pripreme sa timom.

Što se tiče odlazaka, kako saznajemo, konkretna ponuda postoji samo za Pavla Ninkova, a stav kluba je da mogu da idu igrači za koje FK Crvena zvezda dobije adekvatnu finansijsku ponudu, i za koje je moguće pronaći zamenu, jer je posle prvog dela sezone jasno da crveno-beli imaju kao cilj titulu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu