Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 07.12.2009.

22:47

Milošević i dalje jedini kandidat

Za manje od dve nedelje održaće se izbori za skupštinu FK Partizan ali i novi predsednik, međutim, i dalje se ne zna ko će biti rival Savi Miloševiću.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

Nekadašnji golgeter ni sam ne zna zašto se aktuelni predsednik Dragan Đurić još nije izjasnio o kandidaturi. „Stvarno je malo simptomatično što još nema drugih kandidata, da se aktuelni predsednik ne izjašnjava, ali to je njegovo pravo. Očigledno razmišlja, da ima neke sumnje, jer da ih nema, verovatno bi već objavio kandidaturu. Izgleda da nije još siguran u to“.

Međutim, pored toga što su nepoznata imena predsedničkih kandidata, ne zna se čak ni sastav skupštine koja će da bira prvog čoveka kluba. Još nisu održani aktivi, zborovi na kojima se određuje ko će biti delegati u najvišem klupskom telu u narednom mandatu.

„Ukoliko aktivi ne budu održani u narednih četiri-pet dana, pošto je već trebalo da budu završeni, održaću konferenciju za novinare i predstaviti svoj plan, program, sve ono što želim da radim. S obzirom na to da je 21. decembar veoma blizu, mislim da bi trebalo da se zna ko će sedeti u Skupštini, jer ti ljudi biraju predsednika. Međutim, zašto još nisu održani, pitanje je za radnu grupu, koja ih organizuje i vodi celu izbornu proceduru“.

Oni koji navijaju za Savu Miloševića u predsedničkoj trci plaše se da bi upravo na izborima za članove Skupštine on mogao da bude sabotiran. Naime, da bi mogao zvanično da se kandiduje, mora prvo da postane član najvišeg tela, a da bi tu prošao, mora da bude predložen i da dobije podršku na famoznim aktivima.

„Ne mogu da se bavim teorijama zavere. Moje je samo da postanem član Skupštine i da potom zvanično podnesem kandidaturu“, izjavio je Milošević.

Leganda i rekorder nacionalnog tima po broju nastupa i dalje ne želi da priča o problemima u klubu.

„Izbegavao sam sve ovo vreme tu temu i tako će biti sve dok ne uđem u klub, ako uđem. Mogu samo da kažem da je dobro što se ekipa rezultatski oporavila, kada je naše prvenstvo u pitanju, da je uhvatila priključak za Zvezdom na vrhu tabele“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve