Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 09.11.2009.

14:42

Drakonske kazne za Lama i Tonija

Kapiten Bajerna Filip Lam i italijanski internacionalac Luka Toni kažnjeni su novčano zbog nediscipline, saopšteno je na sajtu nemačkog kluba.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

Lam je, posle još jednom neuspeha ekipe, izjavio da klub "nema filozofiju" a Toni, nakon izmene na utakmici sa Šalkeom, samovoljno napustio stadion. "Razočarani smo reagovanjem Lama koji bi kao prvotimac Bajerna morao da bude posebno odgovoran za svoje postupke", rekao je direktor Minhena Karl Hajnc Rumenige,

"Prekršio je dva pravila, igrači pre davanja intervjua moraju da traže dozvolu rukovodstva, i ne smeju da javno kritikuju klub."

Rumenige nije rekao kolike su kazne ali je izjavio da je kazna koju će platiti Lam "najveća u istoriji Bajerna".

Lam je za Zidojče Cajtnung rekao da bi klub, "ako želi da se meri sa Barselonom, Mančester Junajtedom ili Čelsijem, morao da ima prepoznatljivu fudbalsku filozofiju" i objasnio da su Bavarci trenutno daleko od toga.

Bajern je na korak od eliminacije iz Lige šampiona jer dva kola pre kraja takmičenja u grupi ima četiri boda manje od drugoplasiranog Juventusa a u Bundesligi je trenutno na osmom mestu sa šest bodova manje od vodećeg Bajera iz Leverkuzena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu