Nova vest
Fudbal

Sreda, 04.11.2009.

11:54

Tajlanđanima besplatni hamburgeri

Najbolji fudbaleri Tajlanda dobijaće u naredne tri godine besplatne hamburgere kao deo sponzorskog ugovora sa američkom kompanijom MekDonalds.

Izvor: B92, Reuters

Autor:B92, Reuters

Default images

Predsednik Fudbalske asocijacije Tajlanda (FAT) Voravi Makudi saopštio je da će ugovor vredan skoro 900.000 dolara stupiti na snagu već ovog meseca. Voravi je rekao da će kompanija MekDonald obezbediti 750.000 dolara za FAT, dok će ostatak novca američka kompanija dati u svojim proizvodima, u zamenu za reklamu koju će fudbaleri nositi na dresovima.

Sve ovo će nam pomoći da ostvarimo naš cilj i da se 2014. godine plasiramo na Mundijal. Ugovor sa kompanijom MekDonalds će nam pomoći da razvijemo našu igru, naročito mlade selekcije, a svi igrači će moći da uživaju u besplatnoj hrani”, rekao je Voravi.

Reprezentacija Tajlanda, koja trenutno zauzima 110. Mesto na FIFA rang listi, 2007. godine potpisala je petogodišnji sponzorski ugovor sa kompanijom Nike. Tajland se nikada nije plasirao na Svetsko prvenstvo, a ovu selekciju sada vodi bivši kapiten Engleske i Mančester junajteda Brajan Robson.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu