Nova vest
Fudbal

Nedelja, 04.10.2009.

16:45

Fudbaler Čukaričkog napao navijača

Uprava fudbalskog kluba Jagodina saopštila je da je policija u Jagodini podnela krivičnu prijavu protiv fudbalera Čukaričkog Nebojše Joksimovića.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Joksimović je osumnjičen da je izvršio krivično delo nasilja van sportskog terena. Sekretar Jagodine Slavko Gajin rekao je u izjavi za Tanjug da ima informaciju da je Joksimović već uhapšen u Beogradu i da će u ponedeljak biti izveden pred istražnog sudiju u Jagodini.

U krivičnoj prijavi se navodi da je Joksimović po završetku subotnjeg prvenstvenog meča između Jagodine i Čukaričkog, koju su domaćini dobili sa 2:0, zadao više udaraca u glavu 53-godišnjem navijaču Jagodine Draganu Penčiću. Navijaču je naknadnim lekarskim pregledom utvrđeno naprsnuće nosne kosti na dva mesta.

Penčić je izjavio da je po završetku utakmice pružio ruku Joksimoviću da bi mu čestitao na požrtvovanoj igri, posle čega je igrač Čukaričkog, bez ikakvog objašnjenja, preskočio zaštitnu ogradu i udario Penčića više puta. Teži incident je sprečen brzom intervencijom policije.

Policijska uprava u Jagodini za sada se nije izdala saopštenje povodom ovog slučaja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve