Nova vest
Fudbal

Petak, 18.09.2009.

13:11

Nikolić: "Pobeda imperativ za Rad"

Fudbaleri Rada dočekuju u subotu ekipu Borca iz Čačka, u okviru šestog kola Jelen Superlige.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Meč je prvobitno bio zakazan za nedelju, kada se igraju sve utakmice Rada na domaćem terenu, ali je pomeren za prethodni dan jer je MUP procenio da će to umanjiti bezbednosni rizik na dan kada se u glavnom gradu očekuju povećane tenzije. Trener Rada Marko Nikolić izjavio je da je pobeda nad Borcem u subotu imperativ za njegovu ekipu.

"Protiv Borca je pobeda imperativ i verujem da ćemo stići do željenog cilja. Preduslov za dobre rezultate je da na svakoj poziciji imamo po dva kvalitetna igrača i drago mi je da smo sada ostvarili taj cilj", rekao je Nikolić na konferenciji za novinare.

Golman ekipe sa Banjice Branislav Danilović izjavio je da je Borac ekipa za poštovanje, ali da očekuje bolju partiju svog tima nego u prethodnom kolu sa Mladim Radnikom (0:0).

"Ekipa Borca je za poštovanje, ali verujem da ćemo daleko boljim izdanjem, pre svega u rezultatskom smislu, odigrati duel sa Čačanima. Verujem da ćemo u kratkom periodu zabeležiti dva vezana trijumfa, u subotu u prvenstvu i u sredu u kupu", rekao je Danilović,

čija ekipa se u šesnaestini finala kupa sastati sa ekipom Mladosti iz Lučana.

Utakmica petog kola Super lige između Rada i Borca igra se u subotu od 16 sati na Banjici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu