Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 17.09.2009.

16:44

Dodić:Imamo snage da pobedimo Javor

Trener fudbalera Jagodine Mladen Dodić izjavio je da njegov tim tim ima snage da u petom kolu Jelen Superlige Srbije savlada ekipu Javora.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

"Izuzetnom cenim ekipu Javora, jer je poslednjih nekoliko godina pokazala da je čvrsta, stabilna i već iskusna prvoligaška ekipa i znam da nam u subotu neće biti nimalo lako", rekao je Dodić, uz ocenu da Javor veoma teško prima golove.

"To će od nas iziskivati da od prvog minuta pokažemo izuzetnu agresivnost i odlučnost, ali i strpljenje do samog kraja meča. Osetili smo na sopstvenoj koži da utakmice mogu da se dobiju i u samom finišu", rekao je Dodić.

Šef stručnog štaba Jagodine dodao je da ni u subotu neće moći da izvede najbolji sastav, ali smatra da ipak ima dovoljno igrača koji će moći da ostvare u ovom trenutku veoma važnu pobedu.

Prvotimac Jagodine Marko Đorđević ocenio je da, obzirom na kvalitet protivnika, neće biti lako osvojiti sva tri boda.

"Javor je tvrda, disciplinovana ekipa, dobar skup pojedinaca, ali mislim da ipak imamo dovoljno kvaliteta. Uostalom u prethodna četiri kola nije nas nadigrao ni jedan protivnik", rekao je Đođević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu