Nova vest
Fudbal

Nedelja, 30.08.2009.

20:48

Dijego i Melo za slavlje Juventusa

Fudbaleri Juventusa pobedili su Romu na 'Olimpiku' 3:1, u malom derbiju drugog kola italijanske Serije A.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Juve sada posle dva kola ima maksimalnih šest bodova. Sva tri gola za tim Ćira Ferare u prestonici Italije postigli su Brazilci. Dva puta se u strelce upisao bivši igrač Verdera Dijego, dok je treći gol postigao bivši fudbaler Fiorentine Felipe Melo. Jedini gol za 'vučicu' dao je Danijele De Rosi.

'Stara dama' je do vođstva došla u 25. minutu. Dijego je iskoristio grešku Kasetija, izdržao je duel sa Riseom i odličnim udarcem savladao Žulija Serđa.

Ipak, samo deset minuta kasnije bilo je 1:1. Gol je postigao Danijele De Rosi fantastičnim udarcem sa oko 35 metara, a tim rezultatom je i završen prvi deo.

U drugih 45 minuta ponovo je zablistao Dijego. On je u 68. minutu nakon sjajnog solo prodora oštrim udarcem ponovo doneo prednost svom timu. Roma je pokušala da se ponovo vrati u meč, ali su dobre prilike propustili Menez i Vučinić.

Kazna je stigla u poslednjem minutu. Felipe Melo je uzeo loptu na sredini terena prišao šesnaestercu i odličnim udarcem savladao golmana Rome za konačnih 3:1. Tim Lučana Spaletija se sada nalazi u nezavidnoj poziciji pošto nakon dva kola nema nijedan osvojen bod.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu