Nova vest
Fudbal

Subota, 29.08.2009.

18:22

Moreiri nagrada od 'Grobara'

Navijači Partizana uručiće u nedelju Almamiju Moreiri priznanje "Dragan Mance - legenda juga" u znak zahvalnosti za igre i odnos prema klubu.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

„Dolazak na stadion biće prilika da se na poseban način svi odužimo čoveku koji nije sa ovih prostora, a protekle dve godine ostavlja srce na terenu za sve nas. Svojim odnosom prema klubu, dresu, grbu koji nosi na grudima i nama navijačima, Moreira zaslužuje da bude prvi kojem će Grobari, u poluvremenu utakmice sa Hajdukom, dodeliti priznanje „Dragan Mance – legenda juga“.

„Svojim izgaranjem na terenu, jedan strani fudbaler dao je primer svim ostalim igračima kako se gine za boje kluba. Njegov gest kada je odlučio, da uprkos velikom porodičnom gubitku, ostane u Beogradu, igra za klub značajnu utakmicu i još postigne gol, ostaće urezan u srcima svih nas zauvek! To veče 'Doktor Mo' nije bio sa svojom porodicom već sa nama i sa Partizanom. Idealna je prilika da u nedelju svi budemo na stadionu i još jednom se zahvalimo majstoru fudbala“, navodi se u saopštenju navijača Partizana na zvaničnom sajtu kluba.

’Grobari’ su u saopštenju takođe pozvali sve navijače Partizana da već od nedelje „u što većem broju dolaze u Hram fudbala u Humskoj, kako bi pomogli klubu u pohodu na odbranu duple krune“.

„Naš Partizan, iako mnogima nije drago, jedini je srpski predstavnik koji će ove jeseni igrati u Evropi, a već ovog vikenda na redu je prvenstvena utakmica na našem stadionu. Pozivamo sve one kojima je ’crno-bela’ boja u srcu, a utakmice uglavnom gledaju iz udobnih fotelja, da dođu na stadion i aktivno pomognu klubu, jer nije bitno protiv koga igra Partizan, već je važno da igra Partizan! Samo redovnim prisustvom na stadionu stiče se pravo da se, ravnopravno sa ostalim navijačima, javno komentarišu, kako neuspesi, tako i uspesi kluba“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu