Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 13.08.2009.

22:24

Antić i Radojičić u Upravi Zvezde

Aleksandar Antić i Slobodan Radojičić novi su članovi Upravnog odbora Fudbalskog kluba Crvena zvezda.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

Antić i Radojičić su izabrani u Upravu na redovnoj sednici na predlog predsednika Vladana Lukića. Aleksandar Antić je predsednik Skupštine grada Beograda, dok je Slobodan Radojičić generalni direktor kompanije "Tojota" Srbija.

Na sednici Upravnog odbora razmatran je izveštaj o početku tamičenja Crvene zvezde u Jelen Superligi koja počinje ovog vikenda. Usvojen je izveštaj o dosadašnjem učešću našeg tima u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Dogovorene su aktivnosti koje će uprava preduzeti u vezi sa dvomečom sa praškom Slavijom koji će biti održan 20/27. avgusta kako bi naša ekipa i stručni štab imali optimalne uslove za ovaj duel.

Upravni odbor je razmatrao izveštaj o dinamici potpisivanja sponzorskih ugovora i obešten je o toku pregovora sa novim sponzorima među kojima su i pregovori sa potencijalnim generalnim sponzorom. Konstatovano je da se akcija "Veliki prijatelj za veliku Zvezdu" odlično razvija i da je već potpisano 20 sponzorskih ugovora vrednosti od po 5.000 evra svaki. Upravni odbor je doneo odluku da predstavnici tri kompanije koji su potpisali ugovor prve nedelje akcije putuju sa Zvezdom u Prag.

Ulaznice za Slaviju od 400 do 3.000 dinara

Određene su i cene karata za revanš utakmicu sa praškom Slavijom, koja se igra 27. avgusta. Ulaznice će biti u prodaji od ponedeljka 24. avgusta na blagajni Marakane i u svim Pakom šopovima širom Srbije. Karte će se prodavati po sledećim cenama: 1.000 dinara - zapad, 800 dinara - istok, 400 dinara - sever i jug i 3.000 dinara – loža. Crvena zvezda je još ranije donela odluku da pretplatne karte za sezonu 2009/10 važe na utakmici sa praškom Slavijom. To je još jedan način da se FK Crvena zvezda zahvali navijačima zato što su, za samo dve nedelje, kupili preko pet hiljada pretplatnih karata, što je rekord u poslednjih nekoliko godina.

Fudbalski klub Crvena zvezda poziva sve navijače da nastave da kupuju pretplatne karte jer se na taj način finansijski pomaže Crvena zvezda i obezbeđuje se da mlad tim uvek igra pred velikim brojem navijača na Marakani. Crvena zvezda takođe je saopštila da za revanš utakmicu sa praškom Slavijom nema besplatnih karata. Takođe, na inicijativu udruženja navijača „Delije Sever“, prihvaćen je predlog da se od svake prodate karte za revanš meč sa Slavijom (27. avgusta) izdvoji 100 dinara za obnovu rusko-srpskog Manastira „Bogorodica Brainska“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve