Nova vest
Fudbal

Subota, 20.06.2009.

11:50

Nišlije žele Blaža Sliškovića

Predsednik Radničkog iz Niša, Goran Vesić, najavio je da će njegov klub, nakon povratka u Prvu ligu, pokušati da dovede Blaža Sliškovića za trenera, piše Sport.

Izvor: B92, Sport

Autor:B92, Sport

Default images

„Ja sam još prošle godine rekao da je pravi uspeh za mene povratak u elitno društvo. Želimo da napravimo ekipu koja će se boriti za ekspresni povratak u Super ligu. Dovođenje kvalitetnog trenera je jedan od preduslova, a Blaž Slišković je prvi na spisku želja“, rekao je prvi čovek niškog kluba.

Kontaktirali smo nekadašnjeg selektora reprezentacije Bosne i Hercegovine i vrlo brzo očekujemo ogovor“, rekao je Vesić.

Ime novog trenera biće poznato do kraja nedelje, kako bi do 1. jula, kada počinje pripreme, mogli da oformimo ekipu koja će se boriti za najviši plasman“, dodao je predsednik Radničkog.

U planu je da dovedemo četvoricu proverenih fudbalera, koji bi predvodili ovaj mladi sastav. Ili ćemo već posle šest meseci biti na zacrtanom putu ka Super ligi ili ja više neću biti predsednik Radničkog“, obećao je Vesić.

Predsednik Nišlija procenio je da će za ostvarenje najavljenih ciljeva biti potrebno oko 35 miliona dinara i da očekuje pomoć grada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve