Nova vest
Fudbal

Sreda, 27.05.2009.

14:49

Milijaš odbio ponudu iz Dubaija

Kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš karijeru neće nastaviti u Al Naseru, uprkos višemilionskoj ponudi iz Dubaija.

Izvor: B92, Sport

Autor:B92, Sport

Default images

Predstavnici Al Nasela su, kako su preneli beogradski mediji, nudili osam miliona evra za četvorogodišnji ugovor, da bi Milijašev menadžer Zoran Stojadinović stavio tačku na ceo "slučaj".

"Dogovorili smo se da se zahvalimo na ponudi koja je u ovom teškom vremenu zaista bila jedinstvena. Nismo želeli više da mažemo oči ljudima koji su krajnje korektni", izjavio je Stojadinović za "Sport" i dodao da se Milijaš, pre nego što je doneta konačna odluka, o ponudi iz Dubaija posavetovao i sa selektorom Srbije Radomirom Antićem.

Milijaš će tokom leta sigurno napustiti Ljutice Bogdana, a još uvek je najbliži Borusiji iz Menhengladbaha, bundesligašu koji je bio u igri i tokom zimskog prelaznog roka.

"U četvrtak stižem sa predstavnicima Borusije. Sešćemo i videti šta je najbolje za Nenada", rekao je Stojadinović.

Na "Marakanu" je stigla i ponuda Vulverhemptona, vredna 3 miliona evra. "Vulfse je doveo Dan Tana. Traže da Milijaš obavi lekarske preglede, ali je to doloženo zbog Borusije."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu