Nova vest
Fudbal

Utorak, 26.05.2009.

19:18

Vidić: „Pobeda po svaku cenu“

Srpski reprezentativac Nemanja Vidić uveren je da će njegov Mančester junajted u sredu pobediti Barselonu u finalu Lige šampiona.

Izvor: B92, BBC

Autor:B92, BBC

Default images

Defanzivac aktuelnog šampiona Evrope ja naglasio da ga ne zanima kojim stilom će njegov tim ponovo doći do krova ’starog kontinenta’ protiv ekipe za koju se smatra da igra najatraktivniji fudbal ove sezone.

„Samo je rezultat važan, stil se brzo zaboravi. U fudbalu stil nije važan, sve je u pobedama i mi imamo samopouzdanje i veru da možemo da trijumfujemo“, rekao je Vidić, „Ne smatram da smo arogantni, poštujemo Barselonu ali verujemo u sebe i u igrače koji imamo. Osvojili smo Premijer ligu i došli smo do finala Lige šampiona tako da moramo da verujemo da možemo i da je osvojimo. Znamo da će to biti teška utakmica i pred sobom imamo težak posao, ali smo uzbuđenji i pokušaćemo da ih savladamo“.

Za razliku od Vidića menadžer Junajteda ser Aleks Ferguson bi želeo da pobedi u stilu kojim bi njegovi igrači zaradili aplauze.

„Imamo svoj stil i nadamo se da ćemo ga pokazati kako želimo u sredu“, rekao je Ferguson.

Pošto za protivnika u finalu Mančester ima Barselonu mnogi očekuju atraktivno finale i Škot se nada da će njegov klub odraditi svoj deo da utakmica i bude takva.

Finale Lige šampiona između Mančester junajteda i Barselone igra se u sredu od 20.45 časova, uz direktan prenos na televiziji B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu