Nova vest
Fudbal

Nedelja, 03.05.2009.

15:08

Bernard Parker ostaje u Zvezdi

Majk Makab agent fudbalera Crvene zvezde Bernarda Parkera, negirao je mogućnost da se bivši napadač ekipe Tanda Zulu u skorije vreme vrati u Južnu Afriku.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Parkerova budućnostu Srbiji ostaje krajnje neizvesna, pošto nema naznaka da će se haotična situacija u Crvenoj zvezdi u skorije vreme razrešiti. Klub se nalazi na ivici bankrota zbog višemilionskog duga, a da stvar bude još gora ekipa je prošle nedelje ostala i bez celokupne uprave koja je pod pritiskom navijača podnela ostavku.

Klubom trenutno upravlja tročlana komisija koju čine Dragoljub Lekić, Branimir Babarogić i Miodrag Đordjević, i tako će ostati do 8. juna kada će biti održani novi klubski izbori.

Sa druge strane, najveći rival Crvene zvezede, Partizan, već je uspeo da obezbedi novu titulu nacionalnog prvaka.

Parker je, zajedno sa saigračem Mohamedom Aval Isom, bivšim igračem ekipe AmaZulua, pokušao da napusti Beograd kada su se javili prvi problemi u klubu iz Ljutice Bogdana, ali su ih čelnici kluba zaustavili na aerodromu pre nego što su uspeli da se uklrcaju u avion za Frankfurt, odakle su trebali da odlete za Johanezburg.

Parker je nakon tih događaja izjavio da je primio novac od kluba, a njegov agent je istakao da trenutno prate situaciju u Zvezdi, a da će, u budućnosti, preduzimati akcije samo ukoliko se situacija otrgne kontroli i Parker ne dobije obećanu platu.

Direktor agencije ProSport ocenio je da je Parkerova budućnost u Evropi.

Ima nade da se situacija u klubu razreši, mi ćemo ipak pomno pratiti dešavanja, za svaki slučaj. Međutim, ponavljam nema šanse da se Parker u skorije vreme vrati u Južnu Afriku. Njegove ambicije su da napravi karijeru u Evropi, i ima našu punu podrešku kako bi ispunio sve svoje ciljeve“, rekao je Makab.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu