Nova vest
Fudbal

Subota, 11.04.2009.

10:36

Od naredne godine po četiri stranca

Stručni odbor FSS-a doneo je odluku na sednici održanoj u petak da od naredne sezone samo klubovi u Superligi mogu da imaju četiri stranca.

Izvor: B92, Sport

Autor:B92, Sport

Default images

Sa druge strane, svi ostali klubovi ne mogu da računaju na inostrane fudbalere. Stručni odbor uputio je ovaj predlog Izvršnom odboru saveza. Takođe, predloženo je i da od sezone 2010/2011 klubovi elitnog ranga mogu da imaju samo po tri stranca. Na skupu su predloženi i kandidati za instruktore na nivou FSS i regionalnih saveza.

Dušan Šuljagić i Dragan Pantelić pratiće rad na nivou FSS, dok su po regionima predloženi: Ivan Đukanović (FSB), Milan Rastovac (Vojvodina), Mihajlo Jurasović (RIS) i Miloš Velebit (RZS).

Stručni odbor dao je i predlog za formiranje stručnog štaba univerzitetske reprezentacije Srbije. Branislav Vukašinović predložen je za selektora, a njemu bi pomagali: Lešnjak, Dragan Pantelić i Željko Boljević, a sekretar stručnog štaba je Igor Gačić. Okupljanje ove selekcije planirano je za 14. ili 15. jun kada i počinju pripreme za Univerzijadu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

73 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve