Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 09.04.2009.

20:12

Mirnes Šišić nema novca za kiriju

Fudbaler Crvene zvezde Mirnes Šišić nema novca da plati kiriju zbog neisplaćenih dugovanja kluba. Stanodavac mu je stoga rekao da mora da napusti stan.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Od kada sam u januaru došao (u Zvezdu), nisam primio ni dinara. Prva dva meseca sam plaćao stan sam, ali zaista nema smisla da to i dalje činim", izjavio je Šišić agenciji Beta.

Šišić, koji je i reprezentativac Slovenije, istakao je da je takva situacija sramotna za nekadašnjeg evropskog i svetskog šampiona.

"Mi stariji igrači svakog dana mlađima dajemo po 1000 dinara da imaju. Garantujem da barem sedmorica igrača ne može danas da kaže da će sutra imati za kafu i sok. To je sramota. Samo nam sportski direktor (Ilija Ivić) pruža podršku, ali on nije zadužen za finansije. Ostale članove uprave i ne viđamo", rekao je ogorčeno Šišić.

Šišić je naglasio da će fudbaleri Crvene zvezde nastaviti da ispunjavaju svoje obaveze, ali samo zbog sebe i navijača.

Nezadovoljni igrači Crvene zvezde zatražili da se da u petak sastanu sa predsednikom kluba Den Tanom da razgovaraju o situaciji u klubu. Sastanak će najverovatnije biti održan uoči popodnevnog treninga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

112 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve