Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 06.04.2009.

21:09

Moreira ostaje, potpis u četvrtak?

Portugalac Almami Samori Moreira da Silva produžiće do kraja nedelje ugovor sa 'crno-belima', saznaje B92 iz izvora u klubu iz Humske.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

Nekoliko dana mediji pominju mogućnost da se Partizan i Portugalac, koji je po mnogima najbolji igrač lige, dogovore o nastavku saradnje, a u ponedeljak je sporazum postignut. Još se ne zna da li će novi ugovor biti potpisan na dve godine ili na duži period. Predsednik Partizana Dragan Đurić za 'Večernje novosti' je potvrdio da je Moreira na korak od potpisa novog ugovora.

"Rekao bih da je 99 odsto stvari dogovoreno, ostalo je još da u četvrtak u Beograd dođe Moreirin menadžer pa da potpišemo ugovor i produžimo saradnju," rekao je Đurić.

Moreira je u Partizan došao u leto 2007. godine a jedan je od najzaslužnijih za duplu krunu osvojenu u sezoni 2007/2008 i prvo mesto koje Partizan drži od početka ovog prvenstva.

Portugalac je u karijeri igrao za Boavištu, Žil Visente i Aveš, belgijski Standard iz Liježa, Hamburger SV i moskovski Dinamo.

Rođen je 16. juna 1978. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu