Nova vest
Fudbal

Sreda, 01.04.2009.

12:08

FK CZ: Odlaze Milijaš I Tomović?

Teška finansijska situacija u Zvezdi kao logično rešenje nameće prodaju igrača,a odlasci pojedinih ključnih igrača (Tomović i Milijaš) mogući su već tokom leta.

Izvor: B92, Sportski žurnal

Autor:B92, Sportski žurnal

Default images

Kako prenose beogradski mediji, štoper Nenad Tomović mogao bi tokom leta da predje u ekipu francuskog Lansa, koji je na putu povratka u francusku prvu ligu.

Klub iz rudarskog gradića već nekoliko sezona ima dobru saradnju sa crveno-belima ( Kovačević i Milovanović), pa ne čudi interesovanje za Tomovića. Predstavnici "crveno-žutih" gledali su već nekoliko puta mladog srpskog reprezentativca, i prema rečima Ranka Stojića, njegovog menadžera, njegov transfer gotovo je izvestan: " Njima (Lansu) je potreban takav profil defanzivca, zna se i koliko Zvezda može da dobije za njega. Ostaje samo da Lans izbori povratak u prvu ligu, a šanse su im dobre" rekao je Stojić.

S druge strane, dobre partije Nenada Milijaša u reprezentaciji donose i nove ponude. Posle propalog transfera u Volfzburg, i produženja ugovora sa Zvezdom ( klauzula za odlazak je 2 miliona eura), Betis iz Sevilje pojavio se kao ozbiljan kandidat za angažovanje kapitena crveno-belih od naredog leta. Da je transfer moguć, govori i činejnica da su predstavnici Betisa gledali Milijaša u Konstanci, i vrlo zadovoljni napustili stadion...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu