Nova vest
Fudbal

Utorak, 17.03.2009.

12:32

Milovanović: "Daćemo sve od sebe"

U utakmici 21. kola JSL Jagodina dočekuje lidera na tableli Partizan, a trener domaćih najavljuje veliku borbenost svoje ekipe i želju za iznenađenjem.

Izvor: B92, Sportski žurnal

Autor:B92, Sportski žurnal

Default images

“Skenirali smo ekipu Partizana i ako želimo da izvučemo pozitivan rezultat moramo da obratimo pažnju na tri elementa. To su želja, srce i kad smo u posedu lopte “hladna glava“. To znači da moramo da igramo mirno, odgovorno i racionalno“, izjavio je Nenad Milovanović, trener Jagodine.

“Učinićemo sve što je do nas da se ozbiljno suprostavimo Partizanu. Daćemo sve od sebe da obradujemo naše, ali i neke druge navijače i prvenstvo učinimo zanimljivim“, dodaje Milovanović.

"Perjanice Beograđana su stranci, Žuka, Dijara i Moreira, kao i trener Jokanović, bez obzira što je često na meti kritika. Partizan ne bi bio tu gde jeste da ga ne vodi takav stručnjak, ali mi ne ulazimo u meč sa belom zastavom. Jedna od naših prednosti je i 'moranje' protivnika da dobije svaku utakmicu kako bi održao bodovnu razliku nad Crvenom zvezdom i Vojvodinom", rekao je trener Jagodine

I među fudbalerima Jagodine vlada optimizam i vera da u meču sa Partizanom mogu osvojiti makar bod.

“Partizan dolazi po tri boda, ali mi ćemo učiniti sve da im pomrsimo račune- Daćemo sve od sebe za povoljan rezultat“, kaže Irfan Vusljanin, jedan od najboljih fudbalera Jagodine.

Susret između Jagodine i Partizana biće treći zvanični duel dva kluba. U dva dosadašnja meča Partizan je bio uspešniji, slavio je u prvenstvu 2:0 i Kupu Srbije 4:2, oba meča odigrana su u Beogradu.

Utakmica je na programu u sredu od 14:45h, uz direktan TV prenos. Prema rečima domaćina, za prvo gostovanje "crno-belih" u ovom rangu takmičenja vlada ogromno interesovanje i da je gotovo rasprodato svih 9.500 ulaznica, koliko je pušteno u prodaju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu