Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 26.02.2009.

10:44

Del Pjero veruje u prolazak Juvea

Napadač Juventusa Alesandro del Pjero rekao je da veruje da njegova ekipa može da eliminiše Čelsi, uprkos porazu od u prvoj utakmici 1/8 finala Lige šampiona.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

"Iako smo izgubili, donekle možemo da budemo zadovoljni ovim rezultatom, jer smo zaslužili remi. U svakom slučaju, krećemo od nule, ali znamo da ćemo u Torinu morati da pružimo još bolju igru", rekao je Del Pjero za televiziju "Skaj Italija".

Najbolji strelac u istoriji Juventusa kazao je da poštuje Čelsi, koja je prema njegovim rečima, vrhunska, ali ne i nepobediva ekipa.

"Čelsi je velika ekipa što su sinoć i pokazali. Izuzetno ih poštujemo, ali verujem da možemo da prodjemo dalje. Ako odigramo na prepoznatljivom nivou, sa dosta sampouzdanja, doći ćemo do pobede", zaključio je on.

Jedini gol na sinoćnjoj utakmici postigao je Didije Drogba u 13. minutu. Revanš utakmica izmedju Juventusa i Čelsija igra sa 10. marta u Torinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu