Nova vest
Fudbal

Nedelja, 15.02.2009.

22:11

Trener Fiorentine pretukao navijača

Trener Fiorentine pretukao je, posle utakmice sa Đenovom (3:3), jednog navijača protivničkog tima i naneo mu teške telesne povrede.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Nije objavljeno da li je to bio šef stručnog štaba kluba iz Firence Ćezare Prandeli ili je u incident bio umešan neko od pomoćnih trenera. Utakmica između Đenove i Fiorentine odigrana je pod velikom tenzijom zbog protesta navijača domaćeg kluba. Posle meča trener Fiorentine je pogođen tvrdim predmetom, on je žustro reagovao i prebio prvog navijača koji mu je "bio pri ruci".

Pretučeni simpatizer Đenove je, kako se tvrdi, s ozbiljnim telesnim povredama odmah prebačen u lokalnu bolnicu. Posle utakmice dogodilo se još nekoliko inicdenata, a navijači su napali supruge i devojke fudbalera oba kluba.

Susret dva kluba bio je veoma uzbudljiv, a Đenova nije uspela da osvoji tri boda iako je vodila sa 3:0, a sva tri gola za gostujući klub postigao je rumunski reprezentativac Adrijan Mutu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve