Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 02.02.2009.

19:20

Robi Kin se vratio u Totenhem

Napadač Robi Kin vratio se iz Liverpula u Totenhem posle šest meseci, objavljeno je na zvaničnom sajtu kluba iz Londona.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

Uprave klubova postigle su dogovor u ponedeljak, a engleski mediji spekulišu da transfer iznosi 15 miliona funti. ’’Mi nismo želeli da Robi letos ode, ali smo ga zbog njegove posvećenosti klubu šest godina pustili. Oduševljen što je izabrao da se vrati’’, rekao je predsednik Totenhema Dejvid Levi.

28-godišnji Kin prešao je u Liverpul letos za 20,3 miliona funti. Igrao je za ekipu sa Enfilda na 19 utakmica i postigao pet golova.

’’Odluka da napustim letos Totenhem bila je teška. Pokazalo se da to nije bio pravi potez. Znam da će se neki navijači Sparsa osećati izneverenim što sam ih napustio ali ih uveravam da ću dati sve od sebe za ovaj klub. Ovaj klub ima sjajne navijačei želim da im se odužim za svu podršku’’, rekao je Kin.

Kapiten Irske odigrao je 254 utakmice za Totenhem u periodu od avgusta 2002. do jula 2008. godine i postigao je 107 golova.

Ekipa sa Vajt Hart Lejna nalazi se ma 14. mestu Premijer lige sa samo bodom više od timova koji se bore za opstanak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu