Nova vest
Fudbal

Subota, 31.01.2009.

19:19

Pobede Stouka, Boltona i Fulama

Ekipe Stouka, Boltona i Fulama trijumfovale su u mečevima 24. kola engleske Premijer lige, dok se Arsenal remijem još više udaljio od borbe za titulu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

U utakmicama Aston Vila – Vigan, Hal – VBA i Midlsbro – Everton nije bilo pobednika. Fudbaleri Stouk Sitija pobedili su Mančester Siti sa 1:0, iako su više od 50 minuta imali igrača manje na terenu. Stouk je sa desetoricom igrača ostao u 38. minutu, kada je Rori Delap isključen zbog udaranja fudbalera Sitija, Šona Rajta-Filipsa.

Tri boda domaćem timu doneo je pogodak Džejmsa Bitija u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena.

Ekipa Boltona savladala je na domaćem terenu Totenhem rezultatom 3:2. Domaći su u poveli u golom Sebastijana Pujgrenijea, da bi u 63. minutu Mark Dejvis povećao na 2:0. Totenhem je golovima Darena Benta u 73. i 75. minutu uspeo da izjednači rezultat, ali ipak to nije bilo dovoljno jer je pobedu domaćinu doneo Dejvis u 87. minutu, svojim drugim golom na utakmici.

Ekipa Fulama je na svom 'Krejven Kotidžu' ugostila Portsmut i već u 14. minutu stekla prednost golom Endrjua Džonsona. Pitanje pobednika rešio je sa dva gola Erik Nevland u 71. i 80. minutu. Fudbaleri Portsmuta su do kraja meča uspeli da ublaže poraz pogotkom Dejvida Nudženta.

Utakmica Hal – VBA završena je nerešenim rezultatom 2:2. Hal je poveo golom Bernarda Mendija u 44. minutu. Ekipa VBA uspela je da izjednači početkom drugog poluvremena u pogotkom Džeja Simpsona, ali u 69. minutu Hal opet stiče prednost, a strelac je Kreg Fejgan. Remi i bod gostima donosi Kris Brant iz penala u 73. minutu.

Na mečevima Arsenal – Vest Hem, Aston Vila – Vigan i Midlsboro – Blekburn nije bilo golova.

U subotu se još sastaju Mančester Junajted i Everton, dok se u nedelju igraju mečevi Njukasl - Sanderlend i Liverpul - Čelsi

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu