Nova vest
Fudbal

Sreda, 31.12.2008.

12:36

Oven od januara u Interu?

Kako prenose italijanski mediji, Žoze Murinjo aktivno radi na dovođenju novog napadača u Inter, dok mu je najveća želja za zimski prelazni rok Majkl Oven

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Napadaču Njukasla ugovor ističe na kraju sezone, što je olakšavajuća okolnost za Murinja, koji je do sada uglavnom "nišanio" igrače sa višegodišnjim ugovorima. Portugalski stručnjak je od dolaska u Inter bezuspešno pokušavao da nađe idealnog napadača koji bi igrao u tandemu sa Zlatanom Ibrahimovićem, ali smatra da je Oven odlično rešenje, navodi Korijere delo sport.

Murinjo je potvrdio da mu je prioritet da u januaru dovede novog napadača, pošto se Žulio Kruz i Viktor Obina nisu istakli pored sjajnog Šveđanina.

Korijere delo Sport takođe prenosi da će Inter najverovatnije pokušati da izvrši zamenu sa engleskim klubom, kome će poslati Davida Suaza, pošto mu istekne pozajmica u Benfiki.

Ovo bi bilo najbolje rešenje za trenera pre kraja sezone, kada namerava da u klub dovede napadača Didijea Drogbu, kojeg je prethodno trenirao u Čelsiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu