Nova vest
Fudbal

Petak, 19.12.2008.

18:40

Neven Subotić izabrao Srbiju

Fudbaler Borusije iz Dortmunda Neven Subotić nastupaće za reprezentaciju Srbije.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Mladi defanzivac je mogao da bira između Sjedinjenih Američkih Država, za čiju je mladu reprezentaciju nastupao, i Srbije, i odabrao je ovu drugu opciju. Vest je za B92 potvrdio i selektor naše zemlje Radomir Antić.

"Radimo što brže da to ozvaničimo na legalan način, da se dobije pasoš. Mislim da se radi o izuzetno talentovanom momku, koji će svakako uvećati naše mogućnosti u grupi. Tako da sam, sa te strane, izuzetno zadovoljan", rekao je Antić za B92.

Radomir Antić će tako dobiti priliku da upari Vidića i Subotića na mestu centralnog odbrambenog igrača, čime bi odbrana Srbije bila jedna od najjačih u svetu. Očekuje se da Subotić debituje za Srbiju na prijateljskoj utakmici protiv Kipra u februaru.

Subotić, koji je u jesenjem delu Bundeslige postigao pet golova, povezivan je sa prelaskom u Napoli u zimskom prelaznom roku.

Potvrda kvaliteta 20-godišnjeg fudbalera stigla je i iz Bundeslige. Neven Subotić izabran je u idealan tim jesenjeg dela nemačkog šampionata.

Idealan tim jesenjeg dela Bundeslige čine: Rene Adler (Bajer Leverkuzen), Lusio (Bajern), Hajko Vesterman (Šalke), Neven Subotić (Borusija Dortmund), Filip Lam (Bajern), Tamas Hajnal (Borusija Dortmund), Sisero (Herta), Karlos Eduardo (Hofenhajm), Frank Riberi (Bajern), Vedad Ibišević (Hofenhajm) i Mladen Petrić (Hamburg).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

134 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve