Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 15.12.2008.

15:20

Popovićev staratelj tužio Borac

Staratelj maloletnog golmana, Predraga Popovića Milan Topalović tužio je FK Borac zbog posledica teške povrede koju je dečak zadobio na utakmici u Smederevom.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Njegov advokat Dragoljub Jakovljević rekao je agenciji Beta da je protiv Borca podneo tužbu Opštinskom sudu u Čačku za nadoknadu štete u visini od 2,5 miliona dinara.

"Od Borca tražimo nadoknadu štete od 2,5 miliona dinara, kao i isplaćivanje mesečne novčane rente u iznosu od 18.000 dinara mesečno, pošto je mladić nastupajući za ovaj klub izgubio jedan organ", rekao je Jakovljević.

Maloletni golman je polovinom novembra teško povredjen na utakmici Borca i Smedereva nakon čega mu je u smederevskoj bolnici hiruškim putem odstranjena slezina.

On je za Borac na toj utakmici nastupao pod tudjim imenom, na poziv trenera pionira tog kluba Marka Jovanovića.

Upravni odbor Boraca je krajem novembra suspendovao Jovanovića i protiv njega pokrenuo disciplinski postupak.

Popović je učenik prvog razreda srednje Mašinske škole u Čačku. Živi u Preljini sa dedom, bakom i ujakom koji je njegov staratelj nakon smrti roditelja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu