Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 04.12.2008.

16:38

Huntelar ponosan na prelazak u Real

Novo pojačanje Real Madrida, Klas Jan Huntelar, je na predstavljanju izjavio da je ponosan što je pojačao redove španskog šampiona.

Izvor: Jelena Trajković

Autor:Jelena Trajković

Default images

Huntelar je govorio na oskudnom španskom, a društvo na stadionu Santjago Bernabeo pravili su mu predsednik madridskog kluba Ramon Kalderon i počasni predsednik Alfredo Di Stefano.

"Vrlo sam ponosan što ću igrati za Real Madrid. Obećavam da ću se potruditi da postignem što više golova", rekao je Huntelar.

Huntelar je posle promocije izašao na teren u dresu Reala sa brojem 19 i žonglirao je loptom pred nekoliko stotina okupljenih navijača.

Nekadašnji napadač Ajaksa će u januaru steći pravo nastupa za Real. Madridski klub će Ajaksu platiti 20 miliona evra, a dodatne odredbe ugovora omogućuju da bi cena mogla da poraste do 27 miliona.

Predsednik kraljevskog kluba Kalderon je rekao da je Real planirao da angažuje Huntelara za sledeću sezonu, ali da je transfer ubrzan zbog povrede Ruda van Nistelroja, koji će van terena biti do kraja sezone. Huntelar je takođe povređen, ali je u Realu prošao lekarske preglede i očekuje se da će odsustvovati do Nove godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve