Nova vest
Fudbal

Sreda, 26.11.2008.

15:47

"Jovanović glavni adut Standarda"

Belgijski štampani mediji opširno su najavili meč između Partizana i Standarda u 3. kolu Lige UEFA.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Dnevni list "Poslednji sat" ("Le derniere heure") čak pet strana posvetio je Milanu Jovanoviću. Belgijanci od Jovanovića, koji je već nekoliko sezona najbolji strelac Standarda i reprezentativac Srbije, očekuju da pruži dobru partiju u četvrtak u Beogradu. Pomenuti list navodi reči Jovanovićevog saigrača Igora Dekamagra, koji je izjavio da im je srpski internacionalac pričao o Partizanu.

"Milan nam je malo pričao o svojim sunarodnicima. Rekao nam je da Partizan ima brze napadače koji su dobri dribleri. Osećam da je Milan uzbuđen. Kako i ne bi, kad igramo u njegovoj zemlji. To je dobro, jer bi mogao da prenese i na sve nas tu motivaciju", rekao je Dekamagro.

"Kada je Jova motivisan, može da nanese veliku štetu protivniku", dodao je Dekamagro.

Igrač Standarda rekao je da će ekipa biti izuzetno motivisana, jer je Kup UEFA dobar za afirmaciju svakog fudbalera, kao i za imidž kluba u inostranstvu.

Dekamagro se prisetio i dana kada je u Standardu igrao Almani Moreira, sadašnji vođa tima "crno-belih".

"On će iz sveg srca želeti da pokaže da nije izgubio kvalitet. Sećam ga se kao momka koji je umeo da pravi atmosferu i u svlačionici i na terenu. Nadam se da u četvrtak uveče na terenu neće pokazati šta ume", zaključio je Dekamagro.

Utakmica trećeg između Partizana i Standarda igra se u četvrtak, od 20.45, na stadionu u Humskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu