Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 02.10.2008.

21:49

Jokanović: "Ostvarili smo cilj"

Trener Partizana Slaviša Jokanović zadovoljan je pobedom i plasmanom u Ligu UEFA što je i bio cilj ekipe iz Humske.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Jokanović je ocenio da njegov tim u revanš meču prvog kola kupa UEFA , protiv rumunskog Temišvara nije igrao briljantno, ali da je ostvario cilj - plasman u ligu UEFA. "Navikli smo pubilku na dobre partije. Danas smo imali težak meč, nismo igrali briljantno, ali smo bili koncentrisani i efikasni i osvarili smo cilj koji smo zacrtali. Mislim da svi treba da budemo zadovoljni".

"Temišvar je dobra, kvalitetna ekipa. Imali smo na početku neke šanse koje nismo iskoristili. Temišvar je počeo da napada. Kada smo postigli gol dobili smo dodatnu energiju. Oni su nastavili sa napadima ali nisu postigli cilj", kazao je Jokanović.

Trener srpskog šampiona je priznao da je očekivao tešku utakmicu i da je tim pripremao za oštar i naporan duel sa rumunskim predstavnikom.

"Uspeli smo da dođemo do pobede. Postigli smo ono što smo nameravali, uspeli da se kvalifikujemo da ostvarimo svoj cilj, i da zaradimo neki bod za srpski fudbal. Sada je pred nama novi cilj, da pokušamo da i na proleće igramo evropske utakmice".

„Partizan poslednjih meseci deluje ozbiljno. Teško nam je bilo da prebolimo Fenerbahče ali igrači su dovoljno sazreli“, zaključio je 40-godišnji stručnjak.

Trener Temišvara Dušan Uhrin zadovoljan je i pored poraza od Partizana za koji smatra da ima velike šanse u Ligi UEFA.

"Čestitam Partizanu na plasmanu. Naši fudbaleri su zadovoljni jer su dobro igrali. Nismo imali sreće da postignemo gol. Prvi meč je bio odlučujući jer smo primili dva gola kući. Mislim da je sudija trebao da svira penal u jednoj situaciji. Partizan ima velike šanse u Kupu UEFA jer ima dobar tim. Nisam skoro video jednu ovako staloženu ekipu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve