Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 02.10.2008.

12:53

Đukić traži novac preko UEFA

Bivši selektor fudbalske reprezentacije Miroslav Đukić tražiće preko UEFA novac koji mu Fudbalski savez Srbije duguje, piše dnevnik „Danas“.

Izvor: B92, Danas

Autor:B92, Danas

Default images

Đukić je otpušten sa mesta selektora, pošto prethodno nije pristao na sporazumni prekid saradnje. Bivšem selektoru Srbije sporazum potpisan 1. januara 2008, isticao je decembra 2009. godine i po ugovoru, FSS je Đukiću dužan 300.000 evra. Predsednik FSS Tomislav Karadžić je preko medija zapretio Đukiću da će biti raspoređen na drugo mesto u FSS, na šta bivši selektor nije pristao.

Bivši reprezentativac obratio se za pomoć Evropskoj fudbalskoj federaciji, kojoj je nedavno podneo zahtev za arbitražu u svom sporu sa FSS. Đukić računa da će se UEFA staviti na njegovu stranu, jer je prema istom ugovoru ona jedna od nadležnih institucija u slučaju problema u realizaciji tog sporazuma.

Prema istim izvorima, Đukić i od svog bivšeg kluba Partizana potražuje oko 50.000 evra, na ime neipslaćenih plata i premija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve