Nova vest
Fudbal

Petak, 01.08.2008.

13:01

Kežman za B92: Ne mogu na svoj klub

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Centarfor turskog Fenerbahčea Mateja Kežman, nekadašnji as Partizana, izjavio je da se nada da će propustiti eventualni duel turskog vicešampiona sa prvakom Srbije u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Kežman za B92 kaže da je i dalje čvrsto emotivno vezan za klub iz Humske i da bi najradije propustio 3. kolo kvalifikacija i posmatrao duele dva tima kao navijač 'crno-belih'.

"Mislim da protiv Partizana ne mogu da igram i nikada ne bih igrao. Nadam se da neću biti učesnik tih mečeva. Situacija je jako je teška i nezgodna za mene. U pitanju su emocije koje ostaju zauvek. Videćemo šta će se desiti u naredne dve nedelje, koliko je ostalo do utakmice. Najiskrenije se nadam da ću izbeći taj duel i da ću ga gledati kao navijač Partizana", rekao je Kežman.

Srpski centarfor je istakao da će Partizan, posle razočaravajućeg remija u Bakuu, u prvom meču sa azerbejdžanskim Interom,1:1, morati znatno da poboljša igru ukoliko misli da uspešno parira turskoj ekipi u 3. kolu .

"Mislim da će Partizan imati težak posao, naročito ako ne popravi igru u odnosu na ono što smo videli u Bakuu. Partizan mora da podigne nivo igre na jednu sasvim drugu dimenziju", kaže Kežman.

Fenerbahče je prošlogodišnji četvrtfinalista Lige šampiona i veliki favorit za prolazak dalje posle pobede nad mađarskim prvakom MTK, sa 2:0, u prvom meču 2. kola kvalifikacija:

"Rukovodstvo Fenerbahčea uložio je puno novca, a kruna je dolazak Luisa Aragonesa, osvajača Evropskog prvenstva sa Španijom. Španac je na dobrom putu da napravi odličnu ekipu. Za sada to ne funkcioniše kako treba, jer se sa njim radi tek nekoliko nedelja. Nedostaje vremena da se njegove ideje pretvore u delo", izjavio je Kežman za B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

104 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve