Nova vest
Fudbal

Utorak, 29.07.2008.

11:37

Koroman: "Ne idem iz Zvezde"

Fudbaler Crvene zvezde Ognjen Koroman demantovao je da će uskoro napustiti beogradski klub.

Izvor: B92, Sport

Autor:B92, Sport

Default images

Koroman je podsetio da sa 'crvenom-belima' ima ugovor na još tri godine i da ne planira da napušta Beograd.

Nagađanja oko njegovog odlaska sa 'Marakane' pokrenuta su nakon što mu je oduzeta kapitenska traka zbog nediscipline.

"Mnogo je nekorektnih priča i nestina napisano prethodnih dana o meni. Nigde nisam izjavio da želim da odem iz Zvezde. Imam ugovor na još tri godine i ne razmišljam o odlasku. Marakana je moja kuća, iako naravno ima nekih stvari koje mi nisu po volji. Međutim, to ne znači da sam jedva dočekao kraj priprema u Sloveniji kako bih promenio klub. Naprotiv, nikada nisam bio opušteniji", rekao je Koroman za 'Sport'.

"Iskreno, možda je i bolji što nisam kapiten, jer traka nosi veliki pritisak i odgovornost i koliko mi je sa jedne strane žao, toliko i nije, jer je Milijaš apsolutno zaslužuje. Možete i kod Milijaša da pitate da li sam ga odmah po odlasku Milovanovića kada mi je uručena traka pitao da li želi da bude kapiten", izjavio je prošle sezone najbolji igrač Crvene zvezde.

Koroman je ocenio da je novi Zvezdin tim slabiji u odnosu na prošlu sezonu:

"Po imenima imamo slabiju ekipu nego prošle sezone. Nije lako nadoknaditi odlaske igrača poput Jestrovića, Tutorića, Baste, Anđelkovića i po svemu sudeći i Kastilja. Ne treba žuriti sa ocenama, vreme će pokazati koliko vredimo. Eto, prošle sezone smo bili jači pa smo ostali bez trofeja".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

87 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

13 h

U fokusu

Vidi sve