Fudbal 87

Utorak, 29.07.2008.

11:37

Koroman: "Ne idem iz Zvezde"

Fudbaler Crvene zvezde Ognjen Koroman demantovao je da će uskoro napustiti beogradski klub.

Koroman: "Ne idem iz Zvezde" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

87 Komentari

Sortiraj po:

jpn

pre 15 godina

e...pa ljudi vi niste normalni,ako vam je koroman los igrac onda stvarno ne znam ko je dobar u zvezdi. pored njega su gaj i castiljo jedini momci koji su se borili celu sezonu.zato ognjene samo napred,kao prosle sezone...jos neko dobro pojacanje i na konju smo,ali izgleda da od toga nema nista jer nas uprava i direktor unistavaju

Zero

pre 15 godina

Zvezdin teren kvalitetan kao autoput!
Sreda, 30. jul 2008. 15:12

Fudbaleri Crvene zvezde od predstojeće sezone više neće moći da se žale da je loš teren u Ljutice Bogdana bio prepreka za bolje rezultate.

Teren je tokom letnje pauze potpuno renoviran (od izgradnje stadiona samo je nekoliko puta menjana trava), imaće grejače i produženu vegetaciju, a utakmice će moći da budu igrane i po najvećem pljusku, tvrde u Crvenoj zvezdi.

"Ovakva rekonstrukcija terena od izgradnje stadiona nije rađena. Radimo po nemačkom modelu. Morali smo da idemo ispod temelja, da bi se saniralo sve od početka. Sistem tvrdoće posteljice je na nivou autoputa. Ovaj dizajn i projekat doneće Crvenoj zvezdi teren koji će večno moći da se koristi. Ništa osim trave neće morati da se menja", izjavio je direktor stadiona Crvena zvezda Milorad Ćorović za klupsku sajt.

Radovi su počeli 16. juna i vrše se prema isplaniranoj dinamici, kako bi sve bilo spremno za prvu utakmicu nove sezone.

Grejanje će, kaže Ćorović, biti jačine 1,2 megavata (MW) i ići će iz kotlarnice kroz budući tunel koji se radi paralelno sa starim zbog potreba Univerzijade.

"Teren će imati i poseban nemački sistem 'Perrot' za automatsko navodnjavanje. Svi slojevi novog terena slagani su milimetarski navođeni laserom. Svi materijali su nošeni u Nemačku na uzorkovanje da bi dobili atest da su najbolji mogući", istakao je Ćorović.

Posle 1. septembra 1963. godine i prve utakmice na svom stadionu u kojoj je Crvena zvezda pobedila Rijeku sa 2:1, crveno-beli 45 godina kasnije ulaze u novi period istorije sa najmodernijim terenom u okolini.

Još samo da fudbaleri naprave rezultat...

Medakdevil

pre 15 godina

Koroman kao i svi ostali igraci u zvezdi koji vrede vise od 3 mil., MORAJU BITI PRODATI.
NAJBOLJA POJACANJA
gk - O. Rybka
dc - Benson Mhlongo
mc - Benedict Vilakazi
fc - Manqoba (ne Josef, ovaj iz Bajerna) Ngwenya

rezime - KOROMAN JE NAJBOLJI IGRAC OVE I OVAKVE ZVEZDE, ali zato je on i njemu slicni UNISTILI M.Molinu, F. Salasa, pa i B. Georgieva.

Zvezdo orijentisi se na trziste africkih fubalera, sto cine i mnogo veci klubovi od tebe.

Alkoholix

pre 15 godina

Pošto je Bunja rekao da nema para za pojačanja, jer je MM otišao, a prema pisanju tranfermarkt.de sajta za dosadašnja pojačanja je dato manje od 500.000 evrića, onda sledi prost zaključak. Pošto ste uzeli pare od odlaska nekolicine igrača, prodajte Koromana i Kastilja kad već neće da šora loptu po Srbijici, pa dovedite pojačanja. A ako nemata para za sezonu neka se Toplica malo otvori. I on je biznismen. Nemojte da pričate kako ste renovirali teren i na to potrošili pare, jer to nije tačno. Projekat je sponzorski urađen, deo sredstava daju i grad i republika zbog univerzijade, pa tako ne stoji priča da ste sami sve platili. A gde je deo para od koncerta Zdravka Čolića koji je bio u obavezi da finansira nastalu štetu. i tako dalje. Prema tome gde su pare bre. Nećete me prevariti.

Šalu na stranu, Koromane ćao lepo se provedi ma gde da odeš. I dovedite viša ta j..... pojačanja a ne ove babe. Uozbiljite se krajnje je vreme.

Sokobanjac

pre 15 godina

Daj bre sta se plasi te vise,bice ovo dobar tim.Prvaci ponovo zivi bili pa videli.

Stamenkovic
Markovic Gaj Tomovic Bronovicki

Trajkovic Burzanovic Koroman Milijas

Some Edgar Subasic

Milan Sd

pre 15 godina

JEDNOM RECJU STETA...A citam odredjene komentare tipa "DOBRO STO JE OSTAO DA CEPAMO GROBLJE..."Ne shvatam zadovoljstvo takvog tipa,jer bitna je Evropa,a ne ovakav tim nas koji kao da je skupljao neko sa otpada!Alo GUBITNICI u upravi ojadili ste nam tim!Misevi ko ce da gleda drugoligaske i trece ligaske fudbalere?A sto je taj isti Koroman u vreme svoje generacije otisao da igra za prosecni OFK Beograd- kad je toliko veliki?Oni koji prate nas voljeni klub znaju o cemu pricam..Zalosno je to sto nam grobari vode,mrcvare i ubijaju tim..ALO TUGA BRE.........

swe13

pre 15 godina

jeste da je igor rakocevic kosarkasa ali je on iz daleko veceg kluba stigao u zvezdu i povredjen je igrao u kupu i doneo je titulu posle mnogo godina i pored svega toga on je imao 250 000 a ovaj koroman koji samo trazi izgovore ima 380 000 pa to je glupost najveca koju sam cuo. Da su ga prodali za 1 500 000 i da su od tih para kupili fejsu a ne da ga grobari kupe sad bi imali ekipu koja uz tagoea i kastilja bi partizanu svaki derbi ubacivala trojke a ovako ako bude ispod dva razlike mozemo da pevamo

ko-ometator

pre 15 godina

Tako je Ogi. Zvezda iznad svega. Ako nemas za koga u upravi zrtvuj se za svoje saigrace. Nenad je takodje dobar izbor za kapitena a i pravom vodji ne treba kapitenska da bi pokazao da je vodja! Ogi ti si legenda, volimo te, nadamo se da ces u zvezdi igrati sve dok budes mogao da pruzas partije za kakve ti sam znas da su dostojne i ocekuju se od pravog sina naseg najveceg fudbalskog kluba. Ziveo OGI!

nemanja87

pre 15 godina

Svi ovi grobari sto ga pljuju znaju da ce se Ogi ponovo sprdati sa Partizanom i zato su sad u ocaju.Znaju i oni da je jedini derbi koji su dobil(u kupu,ako oni uopste veruju u tu pobedu),dobili kada nije igrao Koroman.
Meni kao navijacu koji gleda sve utakmice je drago sto imamo takvog igraca.Decko ima srce da najbolje odigra na najvecim utakmicama,da pridje do severa i da jednim potezom podigne celu tribinu a to se ceni.
Verovatno nekima smeta sto nema dlake na jeziku ali realno sve sto je rekao on je i bio u pravu(za Karadzica,Djukica,Zvezdinu upravu)

Muzicki_saradnik

pre 15 godina

Uprkos svemu sto se desavalo sa njim poslednjih nedelja, mislim da je ipak dobro sto ostaje. Ipak je on nas naj bolji igrac, i bojim se da nemamo taj luksuz da ga pustimo.

Gale Delija

pre 15 godina

Delije braco da se razumemo,nije Koroman cvecka,ali je barem iskreniji i posteniji od ove uprave 100 puta!On barem izadje u javnost i kaze nam istinu,a onaj Bunja bezi od medija,a kad izadje u javnost onda laze nas navijace,ma laze on i samog sebe,oko pojacanja,raznih bombi i ostalog.Verujte mi ako nedovede kvalitetnog,odbranbenog i napadaca,a bogami i zadnjeg veznog ako ode Kastiljo,onda ce Delije da reaguju i verujte mi ode Bunja pre septembra!A Kastilju porucujem kao Delija da ako hoce da igra nek dodje do petka,a ako nece neka ide,a ne tu da dolazi kad oce.Po meni ovo je veci skandal oko Kastilja nego oko koromana.Ali mediji o tome ne pisu,pa svi pljuju po Koromanu.Delije najbolje bi bilo da mi prekinemo sa izjavama i da sacekamo pocetak sezone(14.08-kup uefa i 16.08 protiv Vose).Tad cemo videti gde smo i sta smo!Pozdrav za sve iskrene Delije kojima je Zvezda u srcu!

zwezdan zwezdic

pre 15 godina

dobro je , ali pocni da se ponasas kao igrac zvezde , a ne kao umisljena zvezda , zvezda u nasem fudbalu nema odavno , ima samo zvezda padalica ...

Vlado

pre 15 godina

U to niko nije ni sumnjao. Dje bi ti mogao da igras, a? Kako bombastican naslov skoro kao Kaka ostaje u Milano :)). Da je srece pa sut kartu da mu uruce toj igracini nevaspitanoj....

Ckojo

pre 15 godina

Ma bolje sad da ide..ionako ce da ode na polusezoni. Bolje da se sprema ekipa bez njega..ekipa koja ce duze biti zajedno. Glupo je graditi igru na nekom ko sigurno odlazi..pitanje vremena..

Varvar PG

pre 15 godina

Nema vama srece dok ne shvatite da vas naj igrac sjedi na klupu i da ga ne pustaju da igra.. jer jedan je Igor Burzanovic.. na na na nana Burzo Maradona Burzo Maradona...

plavusica

pre 15 godina

Super sto ostaje najbolji je. Da li mi neko moze reci da li u fk c.zvezda postoji neki fudbaler SA imenom Milan ili tek trba da dodje?!

Nuntz

pre 15 godina

Uf, kakva vest. Opet on komentarise. ovo mi lici na malo dete koje je spremno da ide do kraja u treniranju zivaca svojih roditelja. Kraj je obicno ono sto bi se moderno reklo " zlostavljanje u porodici" ili ti po naski batine bre. Dete pocinje da place i obecava da nece nikad vise. Prodje malo a to isto dete nastavi po starom pa tako u nedogled. Ovde je samo jedna stvar bitna a to je da uprava nema ili nebi trebala da ima roditeljsko u sebi prema ovom profesionalcu. on je covek placen i to dobro za nase uslove, ima toliko godina da nemoze biti unovcen tj cena mu nece rasti vise od ovoga i jedini pravac gde ga mozemo prodati jeste neka zemlja iz fudbalske druge lige. Nevidim zasto bi mu se gledalo kroz prste ako je donesen pravilnik o oglasavanju i izlascima u javnost putem bilo kog medija. Kazne su moguce jer je pod ugovorom pa neka onda tera mak na konac.
i jedna pesmica za kraj:
Idi Ogi ko te J... moze Zvezda i bez tebe....
Stara dobra puno puta i mnogima ispevana

Beli Mag

pre 15 godina

MMMMOOOOLLLLIIIMMMM TTTEEEEEE IIIDDDIII!!!!!!!!!!!!!! Fudbal je timski sport!Sto ti nisi naucio.Drugo treba da imas i stila kada ga igras, koji ti nikada nisi imao.Sramota da neko kao ti moze da prodje u prvoj ligi.

DELIJA,RS

pre 15 godina

Kapiten bi prema svemu trebao da bude ili Gaj ili KASTILJO,NARAVNO AKO OSTANE!KOROMAN SVASTA PRICA I TREBALO BI GA BITI SRAMOTA.MILIJAS JESTE PERSPEKTIVAN IGRAC ALI NAJBOLJE JE DA KOMADANT ODBRAN E ILI VEZE BUDU GAJ ILI KASTILJO!

Max grobar

pre 15 godina

Razumem ja vas...Ako vam se ne svidja kako vam uprava radi, recite im da pogledaju preko plota pa da se nauce...
NAPRED PARTIZAN!!!

NALIM

pre 15 godina

Ovaj opet daje izjave bez prisustva mentora. Bas ga briga imaju od kojih para da ga kaznjavaju. Valjda i sam vidi da ima preveliku platu pa hoce malo da uplati u fond.

faca no.1 u gradu!!

pre 15 godina

steta sto je ostao bas je smarac, bolje da je otisao u Japan ,ali kad malo bolje razmislim ko ce bre da trpi ovog mentola..
Pozz za sve!!..

Da, bas...

pre 15 godina

... odlucio da ostane.
Korejci odustali od njega, niko drugi ga nece, pa mu je super u Zvezdi!
Ili su ga opet "zli" novinari zavadjali sa upravom?

GROBAR JUG

pre 15 godina

Pa jel vi to prizeljkujete hajduk split ?? Pa da l ste normalni zgazice vas imaju dvaput jacu ekipu od vas samo ca da se slade posle i meni ce biti krivo ako sam grobar !

Asterix

pre 15 godina

Nedaj se Koromane.I Ronaldo igra samo za sebe pa je najbolji.Ubedljivo njabolji igrac Zvezde. Nego sta je sa pojacanjima. Ovaj Bunja stvarno pretera.Zadnji vezni pod hitno i stoper.

Peter Tosh

pre 15 godina

Мени се ово чини као да га је Земан мало смирио, одмерена изјава, какве није давао када је био капитен. Дај Боже да ово значи да се ствари померају набоље.

не фермај

pre 15 godina

Србине издржи притиске, ти си недај да те новинари уздрмају као што то раде клубу! Само напред, могу само да те мрзе, они што те не воле...

Raša

pre 15 godina

Bunjevčeviću vidiš da je klub sve slabiji i slabiji. Gde su ti pojačanja o kojima si pričao. Publika neće još dugo trpeti ovo mrcvarenje!

Zare

pre 15 godina

Činjenica je da je Koroman važan šraf u Zvezdinoj igri ali je njegovo ponašanje uvek bilo malo sporno. Previše namenosti je uvek bilo u njegovom stavu ali dobro, videćemo šta će se iz svega izroditi. On kao igrač ne bi smeo da se prepucava sa trenerom i rukovodstvom kluba preko novina ma koliko bio u pravu ili ne. Naravno nema ni govora da mogu da se složim sa njim da Zvezda bilo šta gubi odlaskom igrača koje je on pobrojao. Oni koji su došli gori biti ne mogu, samo da se uigraju.

Misa Petrovic

pre 15 godina

Tek će se ustanoviti kakav Zvezda u ovom trenutku ima tim. Ali, ono što je nesporno je, da Toplica Spasojević dolaskom u Crvenu Zvezdu nije doneo ništa novo i da je situacija pre njegovog dolaska bila mnogo bolja i u čitavom klubu i u timu. Vladala je bolja atmosfera, jurili su se rezultati, angažovali fudbaleri, nekada i grešilo u dovodjenju istih, ali se bar mnogo toga uspešno dešavalo u vreme predsednikovanja Dragana Stojkovića. Osvojene su 2 duple krune, izvršena je finansijska stabilizacija kluba,dovela Toyota na Marakanu, učestvovalo se u Ligi UEFA, pobedjivao se Partizan itd. Smejali su se mnogi Pixiju, da je neškolovan i nestručan, da uništava Zvezdu itd. Ali, činjenice su sasvim drugačije.

Stefan DELIJA

pre 15 godina

Bravo Ogi ti si kralj!Ali ja ne vjerujem da cu se mnogo obazirati na Zvezdu ove sezone iako sam veliki delije,jer moje strpljenje ima granice.Sad citam cijeli intervju sa Zemanom za sport gdje naglasava da je Zvezda ocajna i da ne moze nista da napravi u Evropi!Eto kad to i trener kaze...Evo sad i Koroman kaze da smo prosle sezone bili jaci,pa kakvi smo onda sad?!Sta reci za Bunjina i Toplicina pojacanja?Sva srece pa Bunja nema jos vise rodjaka da se bave fudbalom kao sto su Vukobratovic i Jakovic.Od dovedenih igraca cini mi se da kvalitet za kup UEFA(nasa liga me ne zanima mnogo)imaju samo Edgar i Markovic.Bruka za upravu nikad slabije odradjen prelazni rok,jer nam pojacanja na kraju pripreme ne vrijede!

Plikuscht

pre 15 godina

Do kraja sezone (mozda cak i polusezone) neko ce leteti - da li bahati Koroman ili nepopustljivi Zeman ... videcemo.

Koroman vam je drugari najvece zlo u klubu trenutno. Tu cak i ne pricam o igri i igrackim kvalitetima (mada je Zeman vec javno rekao ono sta svi koji se razumeju u fudbal znaju odavno - da igra za sebe a ne za tim) vec o primitivizmu, bahatosti, bezobrazluku, kreiranju lose atmosfere u timu, itd. On je najveci razlog sto ste tako kriminalno prosli prosle sezone jer je sa Jestrovicem vodio 'svoju politiku' unu tar tima i izolovao sve strance koji su dosli, pa jos kao velika pojacanja.

A inace, da li je ovu izjavu odobrila zvezdina (nepostojeca) press sluzba i da li je dok je davao bio prisutan predstavnik iste te nepostojece press sluzbe? Mislim ... tako je uprava propisala da mora ubuduce :)

Lemi

pre 15 godina

Koromane,molim te cuti,uzdrzi se komentara.Tvoje je da svojski zapnes i odradis ono zasto si debelo placen(380 ooo eura)po sezoni.Znas da igras fudbal ali nemoj puno da pricas,ne umes ti to!

neko sa klupe

pre 15 godina

Trenutno daleko najbolji fudbaler u Zvezdi,covek velikog srca,Zvezdas od malena ali na zalost zbog nekih svojih bubica u glavi cesto vise steti nego sto koristi timu.Ako uspe da obuzda svoj temperament(ili to uspe Zemanu) mogao bi da odigra najbolju sezonu u karijeri.On je potreban Zvezdi ali samo ako se podredi klubu i svoje ime,autoritet,znanje bude iskoristeno za tim i da mladji igraci imaju fudbalski a ne splavarski uzor...

Rango

pre 15 godina

Skraćuj jezik Ogi!!! Jeste trenutno najbolji igrač Zvezde, ali ako ovako nastavi treba ga najuriti. Niko nije veći od Zvezde i nema šta Ogi da komentariše stvari van terena. Ja razumem da Grobari blate Zvezdu, ali ne razumem da to činimo mi. Zvezda, istina, nije imala dobre rezultate na pripremnim utakmicama, ali kada na 7-8 utakmica moraš da snimiš 30-tak igrača rezultat nije prioritet, nego nešto drugo. Zašto navijači blatite Upravu zbog pojačanja, pa pogledajte one "krševe" koje je Partizan doveo i pevajte. Uostalom, mislim da Marković, Subašić, Stamenković, Pavlović, Edgar predstavlčjaju dobar posao. ŽIVI BILI...

Fox Mulder

pre 15 godina

Evo, i sta sad ? Ovo je klasika - j..e lud zbunjenog, jel da ? Odlazi sigurno, oduzeta traka, bas ga briga za Bunjevcevica, itd... Eto, to vam je braco Zvezda danas !!! Sve i da su novinari "nekorektno napumpali i napisali neistine" to samo pokazuje neorganizovanost i nesposobnost kluba i uprave !
Pa gde to sme da izlazi u javnost ? Da igrac, makar i najbolji (a nazalost jeste) tako pljuje klub, direktora, pa posredno i predsednika !!! Da citava ona sramna prepirka oko kapitena i ko ga odredjuje - vuce se po novinama ! Razgovaracemo sa Zemanom, itd.. To se u normalnom klubu resava u 4 oka na relaciji trener - direktor, daleko od javnosti i novinara, pa se samo izda saopstenje - i KRAJ !!!
Ovako cela Srpska javnost i sire zna ko u Zvezdi bira kapitena, ko pljuje upravu ???, ko izvodi slobodne udarce ...
Eto gde smo danas, a sta direktor i predsednik rade po tom pitanju - vidimo i sami !!!

Davno bejasmo prvaci Evrope ...

PFC

pre 15 godina

"Nije lako nadoknaditi odlaske igrača poput Jestrovića, Tutorića, Baste, Anđelkovića"

Veruj mi, bilo koga da dovedete bice bolji nego oni sigurno...inace sam Grobar

u srcu-zvezdas

pre 15 godina

Molim Vas pogledajte danasnji casopis MOCART-sport i sve ce Vam biti jasno gde postoje cak tri clanka o unistavanju nam nase Zvezde!!cak ima i intervju Zemanov ceskim novinam,gde se covek cudi u koji i kakav klub je dosao..Strasno!!! Iskreno mislim da su ljudi u pravu,i da odavno nismo imali gori tim,koji mi lici na neki nizerazredni klub a ne na nekog ko je institucija u pravom smislu reci..Ovo je sramota sta se radi od Zvezde,gde se ne zna ko pije a ko placa...mislim da ce ovo biti jedna od najjgorih sezona za Zvezdu i da je najbolje da na vreme ljudi kao sto su Bunjevcevic,Spasojevic,Tomic...napuste klub koji toliko volimo i koji ne trpi prosek,jer Zvezda je Zvezda...Iskreno je volim svim srcem,ali takodje se i jako brinem sta nam se ovo desava...Pa zar na svetskoj pijaci nema igraca za spic,da daje golove,nego cemo i ove godine moliti Boga da neko proradi..Jedva cekam pocetak sezone i daj Boze da sve ovo sto milsim i sto je napisano nije tacno...ali?!!!

Dr Prof Mr PinkY

pre 15 godina

GROBARI priznajete da ste se ponadali da ce da ode!jbg nemate srece i u narednoj sezoni koroman ce da naplacuje luna park fudbalerima PARTIZANA!

hvala i dovidjenja...

pre 15 godina

Nece biti lako nadoknaditi odlaske igrača poput Jestrovića, Tutorića, Baste, Anđelkovića...
daj nemoj da me zasmejavas:)
polako mozes i ti da pakujes kofere,neosporno si dobar igrac,ali sramotno se ponasas prema klubu i njegovim navijacima s obzirom da zaradjujes samo 300.000 evrica godisnje...

the doctor

pre 15 godina

KOROMANE KRALJU . . . izdrzi zbog nas navijaca . . . za sve si upravu,uprava RADI PROTIV KLUBA. da li je moguce da ni ove sezone nemamo kvalitetnog napadaca. . .

Milan

pre 15 godina

Marš iz Zvezde.
Ko si ti da pitaš Milijaša, da li on želi da bude kapiten?
Ako su pametni neka prodaju Kormana... I zarade i oslobode se barabe...

vojkan

pre 15 godina

Samo se ti pravi lud,Koromane.A vi upravo,nista ne uciniste da dovedete neke bolje igrace.A cak vas i onaj ljakse nestorovic zeza kako hoce,dok vi cutite,kao da je u pitanju neki srpskoligas,a ne ZVEZDA BRE!!!SRAMOTA BUNJEVCEVICU,SRAMOTA S PASOJEVICU!Vise smo svi ocekivali od vas...

Vlada Delija

pre 15 godina

Moj Koromane,manje pricaj a vise radi!!!Ako si vec ostao,onda stisni zube i radi sa ekipom i dogurajte sto dalje u svakom takmicenju!Slazem se da nismo sjajna ekipa,ali mislim da smo bolji nego prosle godine,Tomovic ne moze biti gori od Tutorica(cak je mlad,perspektivan),Markovic je bolji,iskusniji,brzi od Baste a tu je i Ninkov,leva strana je ostala ista..mozda cak i bolja Bronovicki i Mijailovic mogu dobro to da odrade,Pavlovic je extra igrac,odlicna zamena za Milovanovica,Edgar je za dve klase jaci od Jestrovica,i da ne zaboravim Stamenkovic i Bajkovic za x klasa jaci od Randjelovica i Banovica!!!Jos da proradi Burza i Trickovski..i neko od ovih novajlija Some,Vukobratovic,Diakite,Jakovic,Devic..i imamo ekipu dobru!!!Naravno sve to treba da zakuva odlican trener Zeman u koga imam puno poverenja!!!Sve najbolje za nasu Zvezdu u sledecoj sezoni..i da se peva "SVE JE GOTOVO,SVE JE PIJANO..NASA ZVEZDA PRVAK PONOVO"!!!

the doctor

pre 15 godina

KOROMANE KRALJU . . . izdrzi zbog nas navijaca . . . za sve si upravu,uprava RADI PROTIV KLUBA. da li je moguce da ni ove sezone nemamo kvalitetnog napadaca. . .

Vlada Delija

pre 15 godina

Moj Koromane,manje pricaj a vise radi!!!Ako si vec ostao,onda stisni zube i radi sa ekipom i dogurajte sto dalje u svakom takmicenju!Slazem se da nismo sjajna ekipa,ali mislim da smo bolji nego prosle godine,Tomovic ne moze biti gori od Tutorica(cak je mlad,perspektivan),Markovic je bolji,iskusniji,brzi od Baste a tu je i Ninkov,leva strana je ostala ista..mozda cak i bolja Bronovicki i Mijailovic mogu dobro to da odrade,Pavlovic je extra igrac,odlicna zamena za Milovanovica,Edgar je za dve klase jaci od Jestrovica,i da ne zaboravim Stamenkovic i Bajkovic za x klasa jaci od Randjelovica i Banovica!!!Jos da proradi Burza i Trickovski..i neko od ovih novajlija Some,Vukobratovic,Diakite,Jakovic,Devic..i imamo ekipu dobru!!!Naravno sve to treba da zakuva odlican trener Zeman u koga imam puno poverenja!!!Sve najbolje za nasu Zvezdu u sledecoj sezoni..i da se peva "SVE JE GOTOVO,SVE JE PIJANO..NASA ZVEZDA PRVAK PONOVO"!!!

Dr Prof Mr PinkY

pre 15 godina

GROBARI priznajete da ste se ponadali da ce da ode!jbg nemate srece i u narednoj sezoni koroman ce da naplacuje luna park fudbalerima PARTIZANA!

hvala i dovidjenja...

pre 15 godina

Nece biti lako nadoknaditi odlaske igrača poput Jestrovića, Tutorića, Baste, Anđelkovića...
daj nemoj da me zasmejavas:)
polako mozes i ti da pakujes kofere,neosporno si dobar igrac,ali sramotno se ponasas prema klubu i njegovim navijacima s obzirom da zaradjujes samo 300.000 evrica godisnje...

vojkan

pre 15 godina

Samo se ti pravi lud,Koromane.A vi upravo,nista ne uciniste da dovedete neke bolje igrace.A cak vas i onaj ljakse nestorovic zeza kako hoce,dok vi cutite,kao da je u pitanju neki srpskoligas,a ne ZVEZDA BRE!!!SRAMOTA BUNJEVCEVICU,SRAMOTA S PASOJEVICU!Vise smo svi ocekivali od vas...

Misa Petrovic

pre 15 godina

Tek će se ustanoviti kakav Zvezda u ovom trenutku ima tim. Ali, ono što je nesporno je, da Toplica Spasojević dolaskom u Crvenu Zvezdu nije doneo ništa novo i da je situacija pre njegovog dolaska bila mnogo bolja i u čitavom klubu i u timu. Vladala je bolja atmosfera, jurili su se rezultati, angažovali fudbaleri, nekada i grešilo u dovodjenju istih, ali se bar mnogo toga uspešno dešavalo u vreme predsednikovanja Dragana Stojkovića. Osvojene su 2 duple krune, izvršena je finansijska stabilizacija kluba,dovela Toyota na Marakanu, učestvovalo se u Ligi UEFA, pobedjivao se Partizan itd. Smejali su se mnogi Pixiju, da je neškolovan i nestručan, da uništava Zvezdu itd. Ali, činjenice su sasvim drugačije.

Milan

pre 15 godina

Marš iz Zvezde.
Ko si ti da pitaš Milijaša, da li on želi da bude kapiten?
Ako su pametni neka prodaju Kormana... I zarade i oslobode se barabe...

neko sa klupe

pre 15 godina

Trenutno daleko najbolji fudbaler u Zvezdi,covek velikog srca,Zvezdas od malena ali na zalost zbog nekih svojih bubica u glavi cesto vise steti nego sto koristi timu.Ako uspe da obuzda svoj temperament(ili to uspe Zemanu) mogao bi da odigra najbolju sezonu u karijeri.On je potreban Zvezdi ali samo ako se podredi klubu i svoje ime,autoritet,znanje bude iskoristeno za tim i da mladji igraci imaju fudbalski a ne splavarski uzor...

Plikuscht

pre 15 godina

Do kraja sezone (mozda cak i polusezone) neko ce leteti - da li bahati Koroman ili nepopustljivi Zeman ... videcemo.

Koroman vam je drugari najvece zlo u klubu trenutno. Tu cak i ne pricam o igri i igrackim kvalitetima (mada je Zeman vec javno rekao ono sta svi koji se razumeju u fudbal znaju odavno - da igra za sebe a ne za tim) vec o primitivizmu, bahatosti, bezobrazluku, kreiranju lose atmosfere u timu, itd. On je najveci razlog sto ste tako kriminalno prosli prosle sezone jer je sa Jestrovicem vodio 'svoju politiku' unu tar tima i izolovao sve strance koji su dosli, pa jos kao velika pojacanja.

A inace, da li je ovu izjavu odobrila zvezdina (nepostojeca) press sluzba i da li je dok je davao bio prisutan predstavnik iste te nepostojece press sluzbe? Mislim ... tako je uprava propisala da mora ubuduce :)

Fox Mulder

pre 15 godina

Evo, i sta sad ? Ovo je klasika - j..e lud zbunjenog, jel da ? Odlazi sigurno, oduzeta traka, bas ga briga za Bunjevcevica, itd... Eto, to vam je braco Zvezda danas !!! Sve i da su novinari "nekorektno napumpali i napisali neistine" to samo pokazuje neorganizovanost i nesposobnost kluba i uprave !
Pa gde to sme da izlazi u javnost ? Da igrac, makar i najbolji (a nazalost jeste) tako pljuje klub, direktora, pa posredno i predsednika !!! Da citava ona sramna prepirka oko kapitena i ko ga odredjuje - vuce se po novinama ! Razgovaracemo sa Zemanom, itd.. To se u normalnom klubu resava u 4 oka na relaciji trener - direktor, daleko od javnosti i novinara, pa se samo izda saopstenje - i KRAJ !!!
Ovako cela Srpska javnost i sire zna ko u Zvezdi bira kapitena, ko pljuje upravu ???, ko izvodi slobodne udarce ...
Eto gde smo danas, a sta direktor i predsednik rade po tom pitanju - vidimo i sami !!!

Davno bejasmo prvaci Evrope ...

Rango

pre 15 godina

Skraćuj jezik Ogi!!! Jeste trenutno najbolji igrač Zvezde, ali ako ovako nastavi treba ga najuriti. Niko nije veći od Zvezde i nema šta Ogi da komentariše stvari van terena. Ja razumem da Grobari blate Zvezdu, ali ne razumem da to činimo mi. Zvezda, istina, nije imala dobre rezultate na pripremnim utakmicama, ali kada na 7-8 utakmica moraš da snimiš 30-tak igrača rezultat nije prioritet, nego nešto drugo. Zašto navijači blatite Upravu zbog pojačanja, pa pogledajte one "krševe" koje je Partizan doveo i pevajte. Uostalom, mislim da Marković, Subašić, Stamenković, Pavlović, Edgar predstavlčjaju dobar posao. ŽIVI BILI...

PFC

pre 15 godina

"Nije lako nadoknaditi odlaske igrača poput Jestrovića, Tutorića, Baste, Anđelkovića"

Veruj mi, bilo koga da dovedete bice bolji nego oni sigurno...inace sam Grobar

Zare

pre 15 godina

Činjenica je da je Koroman važan šraf u Zvezdinoj igri ali je njegovo ponašanje uvek bilo malo sporno. Previše namenosti je uvek bilo u njegovom stavu ali dobro, videćemo šta će se iz svega izroditi. On kao igrač ne bi smeo da se prepucava sa trenerom i rukovodstvom kluba preko novina ma koliko bio u pravu ili ne. Naravno nema ni govora da mogu da se složim sa njim da Zvezda bilo šta gubi odlaskom igrača koje je on pobrojao. Oni koji su došli gori biti ne mogu, samo da se uigraju.

u srcu-zvezdas

pre 15 godina

Molim Vas pogledajte danasnji casopis MOCART-sport i sve ce Vam biti jasno gde postoje cak tri clanka o unistavanju nam nase Zvezde!!cak ima i intervju Zemanov ceskim novinam,gde se covek cudi u koji i kakav klub je dosao..Strasno!!! Iskreno mislim da su ljudi u pravu,i da odavno nismo imali gori tim,koji mi lici na neki nizerazredni klub a ne na nekog ko je institucija u pravom smislu reci..Ovo je sramota sta se radi od Zvezde,gde se ne zna ko pije a ko placa...mislim da ce ovo biti jedna od najjgorih sezona za Zvezdu i da je najbolje da na vreme ljudi kao sto su Bunjevcevic,Spasojevic,Tomic...napuste klub koji toliko volimo i koji ne trpi prosek,jer Zvezda je Zvezda...Iskreno je volim svim srcem,ali takodje se i jako brinem sta nam se ovo desava...Pa zar na svetskoj pijaci nema igraca za spic,da daje golove,nego cemo i ove godine moliti Boga da neko proradi..Jedva cekam pocetak sezone i daj Boze da sve ovo sto milsim i sto je napisano nije tacno...ali?!!!

Asterix

pre 15 godina

Nedaj se Koromane.I Ronaldo igra samo za sebe pa je najbolji.Ubedljivo njabolji igrac Zvezde. Nego sta je sa pojacanjima. Ovaj Bunja stvarno pretera.Zadnji vezni pod hitno i stoper.

не фермај

pre 15 godina

Србине издржи притиске, ти си недај да те новинари уздрмају као што то раде клубу! Само напред, могу само да те мрзе, они што те не воле...

faca no.1 u gradu!!

pre 15 godina

steta sto je ostao bas je smarac, bolje da je otisao u Japan ,ali kad malo bolje razmislim ko ce bre da trpi ovog mentola..
Pozz za sve!!..

Lemi

pre 15 godina

Koromane,molim te cuti,uzdrzi se komentara.Tvoje je da svojski zapnes i odradis ono zasto si debelo placen(380 ooo eura)po sezoni.Znas da igras fudbal ali nemoj puno da pricas,ne umes ti to!

Peter Tosh

pre 15 godina

Мени се ово чини као да га је Земан мало смирио, одмерена изјава, какве није давао када је био капитен. Дај Боже да ово значи да се ствари померају набоље.

nemanja87

pre 15 godina

Svi ovi grobari sto ga pljuju znaju da ce se Ogi ponovo sprdati sa Partizanom i zato su sad u ocaju.Znaju i oni da je jedini derbi koji su dobil(u kupu,ako oni uopste veruju u tu pobedu),dobili kada nije igrao Koroman.
Meni kao navijacu koji gleda sve utakmice je drago sto imamo takvog igraca.Decko ima srce da najbolje odigra na najvecim utakmicama,da pridje do severa i da jednim potezom podigne celu tribinu a to se ceni.
Verovatno nekima smeta sto nema dlake na jeziku ali realno sve sto je rekao on je i bio u pravu(za Karadzica,Djukica,Zvezdinu upravu)

Raša

pre 15 godina

Bunjevčeviću vidiš da je klub sve slabiji i slabiji. Gde su ti pojačanja o kojima si pričao. Publika neće još dugo trpeti ovo mrcvarenje!

Max grobar

pre 15 godina

Razumem ja vas...Ako vam se ne svidja kako vam uprava radi, recite im da pogledaju preko plota pa da se nauce...
NAPRED PARTIZAN!!!

Da, bas...

pre 15 godina

... odlucio da ostane.
Korejci odustali od njega, niko drugi ga nece, pa mu je super u Zvezdi!
Ili su ga opet "zli" novinari zavadjali sa upravom?

Stefan DELIJA

pre 15 godina

Bravo Ogi ti si kralj!Ali ja ne vjerujem da cu se mnogo obazirati na Zvezdu ove sezone iako sam veliki delije,jer moje strpljenje ima granice.Sad citam cijeli intervju sa Zemanom za sport gdje naglasava da je Zvezda ocajna i da ne moze nista da napravi u Evropi!Eto kad to i trener kaze...Evo sad i Koroman kaze da smo prosle sezone bili jaci,pa kakvi smo onda sad?!Sta reci za Bunjina i Toplicina pojacanja?Sva srece pa Bunja nema jos vise rodjaka da se bave fudbalom kao sto su Vukobratovic i Jakovic.Od dovedenih igraca cini mi se da kvalitet za kup UEFA(nasa liga me ne zanima mnogo)imaju samo Edgar i Markovic.Bruka za upravu nikad slabije odradjen prelazni rok,jer nam pojacanja na kraju pripreme ne vrijede!

NALIM

pre 15 godina

Ovaj opet daje izjave bez prisustva mentora. Bas ga briga imaju od kojih para da ga kaznjavaju. Valjda i sam vidi da ima preveliku platu pa hoce malo da uplati u fond.

Alkoholix

pre 15 godina

Pošto je Bunja rekao da nema para za pojačanja, jer je MM otišao, a prema pisanju tranfermarkt.de sajta za dosadašnja pojačanja je dato manje od 500.000 evrića, onda sledi prost zaključak. Pošto ste uzeli pare od odlaska nekolicine igrača, prodajte Koromana i Kastilja kad već neće da šora loptu po Srbijici, pa dovedite pojačanja. A ako nemata para za sezonu neka se Toplica malo otvori. I on je biznismen. Nemojte da pričate kako ste renovirali teren i na to potrošili pare, jer to nije tačno. Projekat je sponzorski urađen, deo sredstava daju i grad i republika zbog univerzijade, pa tako ne stoji priča da ste sami sve platili. A gde je deo para od koncerta Zdravka Čolića koji je bio u obavezi da finansira nastalu štetu. i tako dalje. Prema tome gde su pare bre. Nećete me prevariti.

Šalu na stranu, Koromane ćao lepo se provedi ma gde da odeš. I dovedite viša ta j..... pojačanja a ne ove babe. Uozbiljite se krajnje je vreme.

GROBAR JUG

pre 15 godina

Pa jel vi to prizeljkujete hajduk split ?? Pa da l ste normalni zgazice vas imaju dvaput jacu ekipu od vas samo ca da se slade posle i meni ce biti krivo ako sam grobar !

Varvar PG

pre 15 godina

Nema vama srece dok ne shvatite da vas naj igrac sjedi na klupu i da ga ne pustaju da igra.. jer jedan je Igor Burzanovic.. na na na nana Burzo Maradona Burzo Maradona...

Medakdevil

pre 15 godina

Koroman kao i svi ostali igraci u zvezdi koji vrede vise od 3 mil., MORAJU BITI PRODATI.
NAJBOLJA POJACANJA
gk - O. Rybka
dc - Benson Mhlongo
mc - Benedict Vilakazi
fc - Manqoba (ne Josef, ovaj iz Bajerna) Ngwenya

rezime - KOROMAN JE NAJBOLJI IGRAC OVE I OVAKVE ZVEZDE, ali zato je on i njemu slicni UNISTILI M.Molinu, F. Salasa, pa i B. Georgieva.

Zvezdo orijentisi se na trziste africkih fubalera, sto cine i mnogo veci klubovi od tebe.

DELIJA,RS

pre 15 godina

Kapiten bi prema svemu trebao da bude ili Gaj ili KASTILJO,NARAVNO AKO OSTANE!KOROMAN SVASTA PRICA I TREBALO BI GA BITI SRAMOTA.MILIJAS JESTE PERSPEKTIVAN IGRAC ALI NAJBOLJE JE DA KOMADANT ODBRAN E ILI VEZE BUDU GAJ ILI KASTILJO!

plavusica

pre 15 godina

Super sto ostaje najbolji je. Da li mi neko moze reci da li u fk c.zvezda postoji neki fudbaler SA imenom Milan ili tek trba da dodje?!

Vlado

pre 15 godina

U to niko nije ni sumnjao. Dje bi ti mogao da igras, a? Kako bombastican naslov skoro kao Kaka ostaje u Milano :)). Da je srece pa sut kartu da mu uruce toj igracini nevaspitanoj....

Sokobanjac

pre 15 godina

Daj bre sta se plasi te vise,bice ovo dobar tim.Prvaci ponovo zivi bili pa videli.

Stamenkovic
Markovic Gaj Tomovic Bronovicki

Trajkovic Burzanovic Koroman Milijas

Some Edgar Subasic

Nuntz

pre 15 godina

Uf, kakva vest. Opet on komentarise. ovo mi lici na malo dete koje je spremno da ide do kraja u treniranju zivaca svojih roditelja. Kraj je obicno ono sto bi se moderno reklo " zlostavljanje u porodici" ili ti po naski batine bre. Dete pocinje da place i obecava da nece nikad vise. Prodje malo a to isto dete nastavi po starom pa tako u nedogled. Ovde je samo jedna stvar bitna a to je da uprava nema ili nebi trebala da ima roditeljsko u sebi prema ovom profesionalcu. on je covek placen i to dobro za nase uslove, ima toliko godina da nemoze biti unovcen tj cena mu nece rasti vise od ovoga i jedini pravac gde ga mozemo prodati jeste neka zemlja iz fudbalske druge lige. Nevidim zasto bi mu se gledalo kroz prste ako je donesen pravilnik o oglasavanju i izlascima u javnost putem bilo kog medija. Kazne su moguce jer je pod ugovorom pa neka onda tera mak na konac.
i jedna pesmica za kraj:
Idi Ogi ko te J... moze Zvezda i bez tebe....
Stara dobra puno puta i mnogima ispevana

ko-ometator

pre 15 godina

Tako je Ogi. Zvezda iznad svega. Ako nemas za koga u upravi zrtvuj se za svoje saigrace. Nenad je takodje dobar izbor za kapitena a i pravom vodji ne treba kapitenska da bi pokazao da je vodja! Ogi ti si legenda, volimo te, nadamo se da ces u zvezdi igrati sve dok budes mogao da pruzas partije za kakve ti sam znas da su dostojne i ocekuju se od pravog sina naseg najveceg fudbalskog kluba. Ziveo OGI!

Beli Mag

pre 15 godina

MMMMOOOOLLLLIIIMMMM TTTEEEEEE IIIDDDIII!!!!!!!!!!!!!! Fudbal je timski sport!Sto ti nisi naucio.Drugo treba da imas i stila kada ga igras, koji ti nikada nisi imao.Sramota da neko kao ti moze da prodje u prvoj ligi.

Gale Delija

pre 15 godina

Delije braco da se razumemo,nije Koroman cvecka,ali je barem iskreniji i posteniji od ove uprave 100 puta!On barem izadje u javnost i kaze nam istinu,a onaj Bunja bezi od medija,a kad izadje u javnost onda laze nas navijace,ma laze on i samog sebe,oko pojacanja,raznih bombi i ostalog.Verujte mi ako nedovede kvalitetnog,odbranbenog i napadaca,a bogami i zadnjeg veznog ako ode Kastiljo,onda ce Delije da reaguju i verujte mi ode Bunja pre septembra!A Kastilju porucujem kao Delija da ako hoce da igra nek dodje do petka,a ako nece neka ide,a ne tu da dolazi kad oce.Po meni ovo je veci skandal oko Kastilja nego oko koromana.Ali mediji o tome ne pisu,pa svi pljuju po Koromanu.Delije najbolje bi bilo da mi prekinemo sa izjavama i da sacekamo pocetak sezone(14.08-kup uefa i 16.08 protiv Vose).Tad cemo videti gde smo i sta smo!Pozdrav za sve iskrene Delije kojima je Zvezda u srcu!

zwezdan zwezdic

pre 15 godina

dobro je , ali pocni da se ponasas kao igrac zvezde , a ne kao umisljena zvezda , zvezda u nasem fudbalu nema odavno , ima samo zvezda padalica ...

jpn

pre 15 godina

e...pa ljudi vi niste normalni,ako vam je koroman los igrac onda stvarno ne znam ko je dobar u zvezdi. pored njega su gaj i castiljo jedini momci koji su se borili celu sezonu.zato ognjene samo napred,kao prosle sezone...jos neko dobro pojacanje i na konju smo,ali izgleda da od toga nema nista jer nas uprava i direktor unistavaju

Ckojo

pre 15 godina

Ma bolje sad da ide..ionako ce da ode na polusezoni. Bolje da se sprema ekipa bez njega..ekipa koja ce duze biti zajedno. Glupo je graditi igru na nekom ko sigurno odlazi..pitanje vremena..

Muzicki_saradnik

pre 15 godina

Uprkos svemu sto se desavalo sa njim poslednjih nedelja, mislim da je ipak dobro sto ostaje. Ipak je on nas naj bolji igrac, i bojim se da nemamo taj luksuz da ga pustimo.

swe13

pre 15 godina

jeste da je igor rakocevic kosarkasa ali je on iz daleko veceg kluba stigao u zvezdu i povredjen je igrao u kupu i doneo je titulu posle mnogo godina i pored svega toga on je imao 250 000 a ovaj koroman koji samo trazi izgovore ima 380 000 pa to je glupost najveca koju sam cuo. Da su ga prodali za 1 500 000 i da su od tih para kupili fejsu a ne da ga grobari kupe sad bi imali ekipu koja uz tagoea i kastilja bi partizanu svaki derbi ubacivala trojke a ovako ako bude ispod dva razlike mozemo da pevamo

Milan Sd

pre 15 godina

JEDNOM RECJU STETA...A citam odredjene komentare tipa "DOBRO STO JE OSTAO DA CEPAMO GROBLJE..."Ne shvatam zadovoljstvo takvog tipa,jer bitna je Evropa,a ne ovakav tim nas koji kao da je skupljao neko sa otpada!Alo GUBITNICI u upravi ojadili ste nam tim!Misevi ko ce da gleda drugoligaske i trece ligaske fudbalere?A sto je taj isti Koroman u vreme svoje generacije otisao da igra za prosecni OFK Beograd- kad je toliko veliki?Oni koji prate nas voljeni klub znaju o cemu pricam..Zalosno je to sto nam grobari vode,mrcvare i ubijaju tim..ALO TUGA BRE.........

Zero

pre 15 godina

Zvezdin teren kvalitetan kao autoput!
Sreda, 30. jul 2008. 15:12

Fudbaleri Crvene zvezde od predstojeće sezone više neće moći da se žale da je loš teren u Ljutice Bogdana bio prepreka za bolje rezultate.

Teren je tokom letnje pauze potpuno renoviran (od izgradnje stadiona samo je nekoliko puta menjana trava), imaće grejače i produženu vegetaciju, a utakmice će moći da budu igrane i po najvećem pljusku, tvrde u Crvenoj zvezdi.

"Ovakva rekonstrukcija terena od izgradnje stadiona nije rađena. Radimo po nemačkom modelu. Morali smo da idemo ispod temelja, da bi se saniralo sve od početka. Sistem tvrdoće posteljice je na nivou autoputa. Ovaj dizajn i projekat doneće Crvenoj zvezdi teren koji će večno moći da se koristi. Ništa osim trave neće morati da se menja", izjavio je direktor stadiona Crvena zvezda Milorad Ćorović za klupsku sajt.

Radovi su počeli 16. juna i vrše se prema isplaniranoj dinamici, kako bi sve bilo spremno za prvu utakmicu nove sezone.

Grejanje će, kaže Ćorović, biti jačine 1,2 megavata (MW) i ići će iz kotlarnice kroz budući tunel koji se radi paralelno sa starim zbog potreba Univerzijade.

"Teren će imati i poseban nemački sistem 'Perrot' za automatsko navodnjavanje. Svi slojevi novog terena slagani su milimetarski navođeni laserom. Svi materijali su nošeni u Nemačku na uzorkovanje da bi dobili atest da su najbolji mogući", istakao je Ćorović.

Posle 1. septembra 1963. godine i prve utakmice na svom stadionu u kojoj je Crvena zvezda pobedila Rijeku sa 2:1, crveno-beli 45 godina kasnije ulaze u novi period istorije sa najmodernijim terenom u okolini.

Još samo da fudbaleri naprave rezultat...

Milan

pre 15 godina

Marš iz Zvezde.
Ko si ti da pitaš Milijaša, da li on želi da bude kapiten?
Ako su pametni neka prodaju Kormana... I zarade i oslobode se barabe...

the doctor

pre 15 godina

KOROMANE KRALJU . . . izdrzi zbog nas navijaca . . . za sve si upravu,uprava RADI PROTIV KLUBA. da li je moguce da ni ove sezone nemamo kvalitetnog napadaca. . .

hvala i dovidjenja...

pre 15 godina

Nece biti lako nadoknaditi odlaske igrača poput Jestrovića, Tutorića, Baste, Anđelkovića...
daj nemoj da me zasmejavas:)
polako mozes i ti da pakujes kofere,neosporno si dobar igrac,ali sramotno se ponasas prema klubu i njegovim navijacima s obzirom da zaradjujes samo 300.000 evrica godisnje...

vojkan

pre 15 godina

Samo se ti pravi lud,Koromane.A vi upravo,nista ne uciniste da dovedete neke bolje igrace.A cak vas i onaj ljakse nestorovic zeza kako hoce,dok vi cutite,kao da je u pitanju neki srpskoligas,a ne ZVEZDA BRE!!!SRAMOTA BUNJEVCEVICU,SRAMOTA S PASOJEVICU!Vise smo svi ocekivali od vas...

Dr Prof Mr PinkY

pre 15 godina

GROBARI priznajete da ste se ponadali da ce da ode!jbg nemate srece i u narednoj sezoni koroman ce da naplacuje luna park fudbalerima PARTIZANA!

GROBAR JUG

pre 15 godina

Pa jel vi to prizeljkujete hajduk split ?? Pa da l ste normalni zgazice vas imaju dvaput jacu ekipu od vas samo ca da se slade posle i meni ce biti krivo ako sam grobar !

Vlada Delija

pre 15 godina

Moj Koromane,manje pricaj a vise radi!!!Ako si vec ostao,onda stisni zube i radi sa ekipom i dogurajte sto dalje u svakom takmicenju!Slazem se da nismo sjajna ekipa,ali mislim da smo bolji nego prosle godine,Tomovic ne moze biti gori od Tutorica(cak je mlad,perspektivan),Markovic je bolji,iskusniji,brzi od Baste a tu je i Ninkov,leva strana je ostala ista..mozda cak i bolja Bronovicki i Mijailovic mogu dobro to da odrade,Pavlovic je extra igrac,odlicna zamena za Milovanovica,Edgar je za dve klase jaci od Jestrovica,i da ne zaboravim Stamenkovic i Bajkovic za x klasa jaci od Randjelovica i Banovica!!!Jos da proradi Burza i Trickovski..i neko od ovih novajlija Some,Vukobratovic,Diakite,Jakovic,Devic..i imamo ekipu dobru!!!Naravno sve to treba da zakuva odlican trener Zeman u koga imam puno poverenja!!!Sve najbolje za nasu Zvezdu u sledecoj sezoni..i da se peva "SVE JE GOTOVO,SVE JE PIJANO..NASA ZVEZDA PRVAK PONOVO"!!!

не фермај

pre 15 godina

Србине издржи притиске, ти си недај да те новинари уздрмају као што то раде клубу! Само напред, могу само да те мрзе, они што те не воле...

Nuntz

pre 15 godina

Uf, kakva vest. Opet on komentarise. ovo mi lici na malo dete koje je spremno da ide do kraja u treniranju zivaca svojih roditelja. Kraj je obicno ono sto bi se moderno reklo " zlostavljanje u porodici" ili ti po naski batine bre. Dete pocinje da place i obecava da nece nikad vise. Prodje malo a to isto dete nastavi po starom pa tako u nedogled. Ovde je samo jedna stvar bitna a to je da uprava nema ili nebi trebala da ima roditeljsko u sebi prema ovom profesionalcu. on je covek placen i to dobro za nase uslove, ima toliko godina da nemoze biti unovcen tj cena mu nece rasti vise od ovoga i jedini pravac gde ga mozemo prodati jeste neka zemlja iz fudbalske druge lige. Nevidim zasto bi mu se gledalo kroz prste ako je donesen pravilnik o oglasavanju i izlascima u javnost putem bilo kog medija. Kazne su moguce jer je pod ugovorom pa neka onda tera mak na konac.
i jedna pesmica za kraj:
Idi Ogi ko te J... moze Zvezda i bez tebe....
Stara dobra puno puta i mnogima ispevana

Medakdevil

pre 15 godina

Koroman kao i svi ostali igraci u zvezdi koji vrede vise od 3 mil., MORAJU BITI PRODATI.
NAJBOLJA POJACANJA
gk - O. Rybka
dc - Benson Mhlongo
mc - Benedict Vilakazi
fc - Manqoba (ne Josef, ovaj iz Bajerna) Ngwenya

rezime - KOROMAN JE NAJBOLJI IGRAC OVE I OVAKVE ZVEZDE, ali zato je on i njemu slicni UNISTILI M.Molinu, F. Salasa, pa i B. Georgieva.

Zvezdo orijentisi se na trziste africkih fubalera, sto cine i mnogo veci klubovi od tebe.

Zero

pre 15 godina

Zvezdin teren kvalitetan kao autoput!
Sreda, 30. jul 2008. 15:12

Fudbaleri Crvene zvezde od predstojeće sezone više neće moći da se žale da je loš teren u Ljutice Bogdana bio prepreka za bolje rezultate.

Teren je tokom letnje pauze potpuno renoviran (od izgradnje stadiona samo je nekoliko puta menjana trava), imaće grejače i produženu vegetaciju, a utakmice će moći da budu igrane i po najvećem pljusku, tvrde u Crvenoj zvezdi.

"Ovakva rekonstrukcija terena od izgradnje stadiona nije rađena. Radimo po nemačkom modelu. Morali smo da idemo ispod temelja, da bi se saniralo sve od početka. Sistem tvrdoće posteljice je na nivou autoputa. Ovaj dizajn i projekat doneće Crvenoj zvezdi teren koji će večno moći da se koristi. Ništa osim trave neće morati da se menja", izjavio je direktor stadiona Crvena zvezda Milorad Ćorović za klupsku sajt.

Radovi su počeli 16. juna i vrše se prema isplaniranoj dinamici, kako bi sve bilo spremno za prvu utakmicu nove sezone.

Grejanje će, kaže Ćorović, biti jačine 1,2 megavata (MW) i ići će iz kotlarnice kroz budući tunel koji se radi paralelno sa starim zbog potreba Univerzijade.

"Teren će imati i poseban nemački sistem 'Perrot' za automatsko navodnjavanje. Svi slojevi novog terena slagani su milimetarski navođeni laserom. Svi materijali su nošeni u Nemačku na uzorkovanje da bi dobili atest da su najbolji mogući", istakao je Ćorović.

Posle 1. septembra 1963. godine i prve utakmice na svom stadionu u kojoj je Crvena zvezda pobedila Rijeku sa 2:1, crveno-beli 45 godina kasnije ulaze u novi period istorije sa najmodernijim terenom u okolini.

Još samo da fudbaleri naprave rezultat...

u srcu-zvezdas

pre 15 godina

Molim Vas pogledajte danasnji casopis MOCART-sport i sve ce Vam biti jasno gde postoje cak tri clanka o unistavanju nam nase Zvezde!!cak ima i intervju Zemanov ceskim novinam,gde se covek cudi u koji i kakav klub je dosao..Strasno!!! Iskreno mislim da su ljudi u pravu,i da odavno nismo imali gori tim,koji mi lici na neki nizerazredni klub a ne na nekog ko je institucija u pravom smislu reci..Ovo je sramota sta se radi od Zvezde,gde se ne zna ko pije a ko placa...mislim da ce ovo biti jedna od najjgorih sezona za Zvezdu i da je najbolje da na vreme ljudi kao sto su Bunjevcevic,Spasojevic,Tomic...napuste klub koji toliko volimo i koji ne trpi prosek,jer Zvezda je Zvezda...Iskreno je volim svim srcem,ali takodje se i jako brinem sta nam se ovo desava...Pa zar na svetskoj pijaci nema igraca za spic,da daje golove,nego cemo i ove godine moliti Boga da neko proradi..Jedva cekam pocetak sezone i daj Boze da sve ovo sto milsim i sto je napisano nije tacno...ali?!!!

Beli Mag

pre 15 godina

MMMMOOOOLLLLIIIMMMM TTTEEEEEE IIIDDDIII!!!!!!!!!!!!!! Fudbal je timski sport!Sto ti nisi naucio.Drugo treba da imas i stila kada ga igras, koji ti nikada nisi imao.Sramota da neko kao ti moze da prodje u prvoj ligi.

neko sa klupe

pre 15 godina

Trenutno daleko najbolji fudbaler u Zvezdi,covek velikog srca,Zvezdas od malena ali na zalost zbog nekih svojih bubica u glavi cesto vise steti nego sto koristi timu.Ako uspe da obuzda svoj temperament(ili to uspe Zemanu) mogao bi da odigra najbolju sezonu u karijeri.On je potreban Zvezdi ali samo ako se podredi klubu i svoje ime,autoritet,znanje bude iskoristeno za tim i da mladji igraci imaju fudbalski a ne splavarski uzor...

PFC

pre 15 godina

"Nije lako nadoknaditi odlaske igrača poput Jestrovića, Tutorića, Baste, Anđelkovića"

Veruj mi, bilo koga da dovedete bice bolji nego oni sigurno...inace sam Grobar

Fox Mulder

pre 15 godina

Evo, i sta sad ? Ovo je klasika - j..e lud zbunjenog, jel da ? Odlazi sigurno, oduzeta traka, bas ga briga za Bunjevcevica, itd... Eto, to vam je braco Zvezda danas !!! Sve i da su novinari "nekorektno napumpali i napisali neistine" to samo pokazuje neorganizovanost i nesposobnost kluba i uprave !
Pa gde to sme da izlazi u javnost ? Da igrac, makar i najbolji (a nazalost jeste) tako pljuje klub, direktora, pa posredno i predsednika !!! Da citava ona sramna prepirka oko kapitena i ko ga odredjuje - vuce se po novinama ! Razgovaracemo sa Zemanom, itd.. To se u normalnom klubu resava u 4 oka na relaciji trener - direktor, daleko od javnosti i novinara, pa se samo izda saopstenje - i KRAJ !!!
Ovako cela Srpska javnost i sire zna ko u Zvezdi bira kapitena, ko pljuje upravu ???, ko izvodi slobodne udarce ...
Eto gde smo danas, a sta direktor i predsednik rade po tom pitanju - vidimo i sami !!!

Davno bejasmo prvaci Evrope ...

Stefan DELIJA

pre 15 godina

Bravo Ogi ti si kralj!Ali ja ne vjerujem da cu se mnogo obazirati na Zvezdu ove sezone iako sam veliki delije,jer moje strpljenje ima granice.Sad citam cijeli intervju sa Zemanom za sport gdje naglasava da je Zvezda ocajna i da ne moze nista da napravi u Evropi!Eto kad to i trener kaze...Evo sad i Koroman kaze da smo prosle sezone bili jaci,pa kakvi smo onda sad?!Sta reci za Bunjina i Toplicina pojacanja?Sva srece pa Bunja nema jos vise rodjaka da se bave fudbalom kao sto su Vukobratovic i Jakovic.Od dovedenih igraca cini mi se da kvalitet za kup UEFA(nasa liga me ne zanima mnogo)imaju samo Edgar i Markovic.Bruka za upravu nikad slabije odradjen prelazni rok,jer nam pojacanja na kraju pripreme ne vrijede!

Plikuscht

pre 15 godina

Do kraja sezone (mozda cak i polusezone) neko ce leteti - da li bahati Koroman ili nepopustljivi Zeman ... videcemo.

Koroman vam je drugari najvece zlo u klubu trenutno. Tu cak i ne pricam o igri i igrackim kvalitetima (mada je Zeman vec javno rekao ono sta svi koji se razumeju u fudbal znaju odavno - da igra za sebe a ne za tim) vec o primitivizmu, bahatosti, bezobrazluku, kreiranju lose atmosfere u timu, itd. On je najveci razlog sto ste tako kriminalno prosli prosle sezone jer je sa Jestrovicem vodio 'svoju politiku' unu tar tima i izolovao sve strance koji su dosli, pa jos kao velika pojacanja.

A inace, da li je ovu izjavu odobrila zvezdina (nepostojeca) press sluzba i da li je dok je davao bio prisutan predstavnik iste te nepostojece press sluzbe? Mislim ... tako je uprava propisala da mora ubuduce :)

Max grobar

pre 15 godina

Razumem ja vas...Ako vam se ne svidja kako vam uprava radi, recite im da pogledaju preko plota pa da se nauce...
NAPRED PARTIZAN!!!

faca no.1 u gradu!!

pre 15 godina

steta sto je ostao bas je smarac, bolje da je otisao u Japan ,ali kad malo bolje razmislim ko ce bre da trpi ovog mentola..
Pozz za sve!!..

plavusica

pre 15 godina

Super sto ostaje najbolji je. Da li mi neko moze reci da li u fk c.zvezda postoji neki fudbaler SA imenom Milan ili tek trba da dodje?!

Sokobanjac

pre 15 godina

Daj bre sta se plasi te vise,bice ovo dobar tim.Prvaci ponovo zivi bili pa videli.

Stamenkovic
Markovic Gaj Tomovic Bronovicki

Trajkovic Burzanovic Koroman Milijas

Some Edgar Subasic

jpn

pre 15 godina

e...pa ljudi vi niste normalni,ako vam je koroman los igrac onda stvarno ne znam ko je dobar u zvezdi. pored njega su gaj i castiljo jedini momci koji su se borili celu sezonu.zato ognjene samo napred,kao prosle sezone...jos neko dobro pojacanje i na konju smo,ali izgleda da od toga nema nista jer nas uprava i direktor unistavaju

Raša

pre 15 godina

Bunjevčeviću vidiš da je klub sve slabiji i slabiji. Gde su ti pojačanja o kojima si pričao. Publika neće još dugo trpeti ovo mrcvarenje!

Zare

pre 15 godina

Činjenica je da je Koroman važan šraf u Zvezdinoj igri ali je njegovo ponašanje uvek bilo malo sporno. Previše namenosti je uvek bilo u njegovom stavu ali dobro, videćemo šta će se iz svega izroditi. On kao igrač ne bi smeo da se prepucava sa trenerom i rukovodstvom kluba preko novina ma koliko bio u pravu ili ne. Naravno nema ni govora da mogu da se složim sa njim da Zvezda bilo šta gubi odlaskom igrača koje je on pobrojao. Oni koji su došli gori biti ne mogu, samo da se uigraju.

Lemi

pre 15 godina

Koromane,molim te cuti,uzdrzi se komentara.Tvoje je da svojski zapnes i odradis ono zasto si debelo placen(380 ooo eura)po sezoni.Znas da igras fudbal ali nemoj puno da pricas,ne umes ti to!

Da, bas...

pre 15 godina

... odlucio da ostane.
Korejci odustali od njega, niko drugi ga nece, pa mu je super u Zvezdi!
Ili su ga opet "zli" novinari zavadjali sa upravom?

Ckojo

pre 15 godina

Ma bolje sad da ide..ionako ce da ode na polusezoni. Bolje da se sprema ekipa bez njega..ekipa koja ce duze biti zajedno. Glupo je graditi igru na nekom ko sigurno odlazi..pitanje vremena..

nemanja87

pre 15 godina

Svi ovi grobari sto ga pljuju znaju da ce se Ogi ponovo sprdati sa Partizanom i zato su sad u ocaju.Znaju i oni da je jedini derbi koji su dobil(u kupu,ako oni uopste veruju u tu pobedu),dobili kada nije igrao Koroman.
Meni kao navijacu koji gleda sve utakmice je drago sto imamo takvog igraca.Decko ima srce da najbolje odigra na najvecim utakmicama,da pridje do severa i da jednim potezom podigne celu tribinu a to se ceni.
Verovatno nekima smeta sto nema dlake na jeziku ali realno sve sto je rekao on je i bio u pravu(za Karadzica,Djukica,Zvezdinu upravu)

Gale Delija

pre 15 godina

Delije braco da se razumemo,nije Koroman cvecka,ali je barem iskreniji i posteniji od ove uprave 100 puta!On barem izadje u javnost i kaze nam istinu,a onaj Bunja bezi od medija,a kad izadje u javnost onda laze nas navijace,ma laze on i samog sebe,oko pojacanja,raznih bombi i ostalog.Verujte mi ako nedovede kvalitetnog,odbranbenog i napadaca,a bogami i zadnjeg veznog ako ode Kastiljo,onda ce Delije da reaguju i verujte mi ode Bunja pre septembra!A Kastilju porucujem kao Delija da ako hoce da igra nek dodje do petka,a ako nece neka ide,a ne tu da dolazi kad oce.Po meni ovo je veci skandal oko Kastilja nego oko koromana.Ali mediji o tome ne pisu,pa svi pljuju po Koromanu.Delije najbolje bi bilo da mi prekinemo sa izjavama i da sacekamo pocetak sezone(14.08-kup uefa i 16.08 protiv Vose).Tad cemo videti gde smo i sta smo!Pozdrav za sve iskrene Delije kojima je Zvezda u srcu!

Rango

pre 15 godina

Skraćuj jezik Ogi!!! Jeste trenutno najbolji igrač Zvezde, ali ako ovako nastavi treba ga najuriti. Niko nije veći od Zvezde i nema šta Ogi da komentariše stvari van terena. Ja razumem da Grobari blate Zvezdu, ali ne razumem da to činimo mi. Zvezda, istina, nije imala dobre rezultate na pripremnim utakmicama, ali kada na 7-8 utakmica moraš da snimiš 30-tak igrača rezultat nije prioritet, nego nešto drugo. Zašto navijači blatite Upravu zbog pojačanja, pa pogledajte one "krševe" koje je Partizan doveo i pevajte. Uostalom, mislim da Marković, Subašić, Stamenković, Pavlović, Edgar predstavlčjaju dobar posao. ŽIVI BILI...

Misa Petrovic

pre 15 godina

Tek će se ustanoviti kakav Zvezda u ovom trenutku ima tim. Ali, ono što je nesporno je, da Toplica Spasojević dolaskom u Crvenu Zvezdu nije doneo ništa novo i da je situacija pre njegovog dolaska bila mnogo bolja i u čitavom klubu i u timu. Vladala je bolja atmosfera, jurili su se rezultati, angažovali fudbaleri, nekada i grešilo u dovodjenju istih, ali se bar mnogo toga uspešno dešavalo u vreme predsednikovanja Dragana Stojkovića. Osvojene su 2 duple krune, izvršena je finansijska stabilizacija kluba,dovela Toyota na Marakanu, učestvovalo se u Ligi UEFA, pobedjivao se Partizan itd. Smejali su se mnogi Pixiju, da je neškolovan i nestručan, da uništava Zvezdu itd. Ali, činjenice su sasvim drugačije.

Asterix

pre 15 godina

Nedaj se Koromane.I Ronaldo igra samo za sebe pa je najbolji.Ubedljivo njabolji igrac Zvezde. Nego sta je sa pojacanjima. Ovaj Bunja stvarno pretera.Zadnji vezni pod hitno i stoper.

NALIM

pre 15 godina

Ovaj opet daje izjave bez prisustva mentora. Bas ga briga imaju od kojih para da ga kaznjavaju. Valjda i sam vidi da ima preveliku platu pa hoce malo da uplati u fond.

Peter Tosh

pre 15 godina

Мени се ово чини као да га је Земан мало смирио, одмерена изјава, какве није давао када је био капитен. Дај Боже да ово значи да се ствари померају набоље.

DELIJA,RS

pre 15 godina

Kapiten bi prema svemu trebao da bude ili Gaj ili KASTILJO,NARAVNO AKO OSTANE!KOROMAN SVASTA PRICA I TREBALO BI GA BITI SRAMOTA.MILIJAS JESTE PERSPEKTIVAN IGRAC ALI NAJBOLJE JE DA KOMADANT ODBRAN E ILI VEZE BUDU GAJ ILI KASTILJO!

Varvar PG

pre 15 godina

Nema vama srece dok ne shvatite da vas naj igrac sjedi na klupu i da ga ne pustaju da igra.. jer jedan je Igor Burzanovic.. na na na nana Burzo Maradona Burzo Maradona...

Vlado

pre 15 godina

U to niko nije ni sumnjao. Dje bi ti mogao da igras, a? Kako bombastican naslov skoro kao Kaka ostaje u Milano :)). Da je srece pa sut kartu da mu uruce toj igracini nevaspitanoj....

Muzicki_saradnik

pre 15 godina

Uprkos svemu sto se desavalo sa njim poslednjih nedelja, mislim da je ipak dobro sto ostaje. Ipak je on nas naj bolji igrac, i bojim se da nemamo taj luksuz da ga pustimo.

zwezdan zwezdic

pre 15 godina

dobro je , ali pocni da se ponasas kao igrac zvezde , a ne kao umisljena zvezda , zvezda u nasem fudbalu nema odavno , ima samo zvezda padalica ...

ko-ometator

pre 15 godina

Tako je Ogi. Zvezda iznad svega. Ako nemas za koga u upravi zrtvuj se za svoje saigrace. Nenad je takodje dobar izbor za kapitena a i pravom vodji ne treba kapitenska da bi pokazao da je vodja! Ogi ti si legenda, volimo te, nadamo se da ces u zvezdi igrati sve dok budes mogao da pruzas partije za kakve ti sam znas da su dostojne i ocekuju se od pravog sina naseg najveceg fudbalskog kluba. Ziveo OGI!

swe13

pre 15 godina

jeste da je igor rakocevic kosarkasa ali je on iz daleko veceg kluba stigao u zvezdu i povredjen je igrao u kupu i doneo je titulu posle mnogo godina i pored svega toga on je imao 250 000 a ovaj koroman koji samo trazi izgovore ima 380 000 pa to je glupost najveca koju sam cuo. Da su ga prodali za 1 500 000 i da su od tih para kupili fejsu a ne da ga grobari kupe sad bi imali ekipu koja uz tagoea i kastilja bi partizanu svaki derbi ubacivala trojke a ovako ako bude ispod dva razlike mozemo da pevamo

Milan Sd

pre 15 godina

JEDNOM RECJU STETA...A citam odredjene komentare tipa "DOBRO STO JE OSTAO DA CEPAMO GROBLJE..."Ne shvatam zadovoljstvo takvog tipa,jer bitna je Evropa,a ne ovakav tim nas koji kao da je skupljao neko sa otpada!Alo GUBITNICI u upravi ojadili ste nam tim!Misevi ko ce da gleda drugoligaske i trece ligaske fudbalere?A sto je taj isti Koroman u vreme svoje generacije otisao da igra za prosecni OFK Beograd- kad je toliko veliki?Oni koji prate nas voljeni klub znaju o cemu pricam..Zalosno je to sto nam grobari vode,mrcvare i ubijaju tim..ALO TUGA BRE.........

Alkoholix

pre 15 godina

Pošto je Bunja rekao da nema para za pojačanja, jer je MM otišao, a prema pisanju tranfermarkt.de sajta za dosadašnja pojačanja je dato manje od 500.000 evrića, onda sledi prost zaključak. Pošto ste uzeli pare od odlaska nekolicine igrača, prodajte Koromana i Kastilja kad već neće da šora loptu po Srbijici, pa dovedite pojačanja. A ako nemata para za sezonu neka se Toplica malo otvori. I on je biznismen. Nemojte da pričate kako ste renovirali teren i na to potrošili pare, jer to nije tačno. Projekat je sponzorski urađen, deo sredstava daju i grad i republika zbog univerzijade, pa tako ne stoji priča da ste sami sve platili. A gde je deo para od koncerta Zdravka Čolića koji je bio u obavezi da finansira nastalu štetu. i tako dalje. Prema tome gde su pare bre. Nećete me prevariti.

Šalu na stranu, Koromane ćao lepo se provedi ma gde da odeš. I dovedite viša ta j..... pojačanja a ne ove babe. Uozbiljite se krajnje je vreme.