Nova vest
Fudbal

Sreda, 16.07.2008.

21:08

Vojvodina spremna za Olimpik

Fudbaleri Vojvodine igraju u četvrtak u Novom Sadu prvi meč prvog kola kvalifikacija za Kup UEFA sa Olimpikom iz Bakua.

Izvor: Nina Kolundžija

Autor:Nina Kolundžija

Default images

Igrači novosadskog tima optimistični su pred utakmicu sa vicešampionom iz Azerbejdžana.

’’Kada smo tokom priprema u Sloveniji saznali ime našeg rivala uhvatili smo se za glavu jer Olimpik je za nas potpuna nepoznanica. Srećom mnogo ljudi iz našeg fudbala je radilo u Azerbejdžanu pa čak i u Olimpiku i mnogo toga smo saznali o ovoj ekipi pa smo sve podredili taktici za taj meč. Iako je Olimpik po završetku minule sezone renovirao tim verujem da je Vojvodina bar blagi favorit u predstojećem dvomeču i da će se plasirati u drugo kolo kvalifikacija’’, rekao je fudbaler Vojvodine Vladimir Buač.

Fudbaleri novosadske ekipe bili su ubedljivi na poslednjoj proveri pred meč u kvalifikacijama za Kup UEFA savladavši mađarski Vašaš rezultatom 2:0.

’’Najvažnije je bilo da se dobro međusobno upoznamo mi koji smo takozvani starosedeoci i novi fudbaleri koji su u međuvremenu pristigli u klub. Šef stručnog štaba Dragoljub Bekvalac i njegovi saradnici u tome su verujem uspeli a pokriće za optimizam biće nam igra koju smo prikazali, posebno u drugom poluvremenu, u generalki protiv Vašaša’’, rekao je Bauč.

Meč Vojvodine i Olimpika igra se od 18 časova na stadionu ’’Karađorđe’’ u Novom Sadu. Revanš je za dve nedelje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve