Nova vest
Fudbal

Sreda, 09.07.2008.

09:08

Paunović na vratima Partizana

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Dnevni list "Danas" piše da će transferom fudbalera Almerije Veljka Paunovića u Partizan za klub iz Humske biti zatvorena lista letnjih pojačanja. Paunović je izjavio da mu je vreme da se vrati u Partizan i da bi voleo da bude deo tima u kojem su Jokanović, Tomić i Petrić...

Mada Partizanov sportski direktor Ivan Tomić i nekadašnja velika nada "crno-belih" Veljko Paunović ne žele da se zaleću s izjavama o zaključenom poslu, gotovo je izvesno da će transferom iskusnog fudbalera u klub iz Humske biti završen prelazni rok .

Uprava srpskog predstavnika u ovogodišnjim kvalifikacijama za Ligu šampiona i bivši fudbaler madridskog Atletika, Marbelje, Majorke, Ovijeda, Tenerifa, Hetafea, Hanovera i Rubina odavno su dogovorili uslove buduće saradnje, a sva je prilika da im sadašnji klub tridesetjednogodišnjeg napadača (po potrebi i veziste) neće kvariti planove, odnosno da će prihvatiti sporazumni raskid postojećeg ugovora. Pregovori Paunovićevog menadžera sa Almerijom nalaze se u poodmakloj fazi, minimalne su šanse da propadnu, a tajming njihovog završetka zavisi samo od povratka vodećih ljudi pomenutog člana španske Primere sa godišnjeg odmora, koji se za tu ekipu završava 15. jula. Partizan i nekadašnji reprezentativac čine, međutim, sve da ubrzaju razmenu papira, kako bi se Veljko sutra priključio timu Slaviše Jokanovića na putu u Švajcarsku, gde će se crno-beli pripremati do 20. jula i za to vreme odigrati četiri jake međinarodne kontrolne utakmice.

"Vreme je da se vratim u Partizan. Imam i profesionalne i privatne razloge za to. Voleo bih da budem deo "tima" u kojem su Jokanović, Tomić i Petrić, ambiciozni i vredni ljudi, s kojima sam nekada zajedno igrao a sada su na važnim mestima u klubu iz kojeg sam ponikao. Ali, sačekajmo prvo odluku Almerije. Zna se red poteza," rekao je za "Danas" Paunović, koji bi posle odlaska kapitena Jovetića trebalo sa Diarom da predstavlja napadački tandem crno-belih u borbi za Ligu šampiona.

Njegovim dolaskom konkurencija za mesto u špicu "parnog valjka" dobila bi još više na žestini, jer na iste pozicije pretenduju starosedoci Čadikovski i Nenad Marinković, te novajlije Perić i Bogunović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve