Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 08.11.2007.

11:39

Dva napada na navijače CZ u Solunu

Izvor: VI

Autor: VI

Default images

U dva odvojena incidenta, navijači PAOK-a napali su navijače Crvene zvezde u noći izmedju srede i četvrtka u centru Soluna, javlja izveštač B92 Vladimir Novaković.U prvom napadu negde oko ponoći napadnute su četiri osobe, a u toj grupi jedan dečak imao je kačket Crvene zvezde što je verovatno i bio povod za napad desetak huligana. Jedini koji je izbegao batine je upravo dečak koji je uspeo da uz pomoć jednog taksiste alarmira policiju. Dve osobe su doživele lakše, a jedna teže (prelom nosa) telesne povrede.

U drugom napadu koji se dogodio nešto kasnije nedaleko od mesta prvog incidenta, napadnuta su dva navijača crveno-belih iz Užica i prema prvim informacijama, jedan je zadobio povredu nožem, koju mu je takodje naneo za sada nedentifikovani navijač PAOK-a.

Međutim, dva odvojena incidenta mogli bi da budu uvod u mnogo veće sukobe, Kako saznaje B92, u Solunu se trenutno nalaze i navijačke grupe Olimpijakosa, 'Gate 7' , ali i lokalnih solunskih klubova Iraklisa, Arisa i PAOK-a.

Grčka policija strahuje od većih nereda, jer se autobusi sa oko 900 navijača Crvene zvezde trenutno (15h) nalaze na grčkoj granici, na putu ka Solunu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu