Nova vest
Fudbal

Sreda, 07.11.2007.

11:46

Nemac Tajhman na probi u Partizanu

Izvor: MR

Autor: MR

Default images

Nekadašnji fudbaler bundesligaša Energi Kotbusa Nemac Roko Tajhman nalazi se na probi u Partizanu. Tajhman, koji igra na poziciji štopera, došao je na sedmodnevnu proveru i trenira sa fudbalerima filijale FK Partizana, Teleoptika, u SC "Zemunelo".

Tajhman je rođen 4. aprila 1986. godine, visok je 186 cm, a poslednji klub za koji je nastupao je švajcarski trećeligaš Naters. Tajhman je do juna 2005. godine igrao za omladince Energi Kotbusa, posle šest meseci u nemačkom četvrtoligašu Ludvigsfelderu otišao je u Švajcarsku, a trener u Natersu mu je Dejan Marković, nekadašjni fudbaler Partizana.

Tajhman će ostati na probi do kraja nedelje, a konačno odluku o njegovom eventualnom angažmanu u Partizanu doneće trener Miroslav Đukić.

Posle teške povrede Milovana Sikimića, Đukić na raspolaganju ima samo tri igrača na poziciji štopera, Nemanju Rnića, Miloša Mihajlova i mladog reprezentativca Marka Jovanovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

68 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu