Nova vest
Fudbal

Utorak, 23.10.2007.

14:39

Molina: Mečevi se dobijaju u glavi

Izvor: Vladimir Novaković

Autor:Vladimir Novaković

Default images

Fudbaleri Crvene zvezde spremni su za start Lige UEFA i okršaj sa Bajernom. Svi u beogradskom timu svesni su da je Bajern favorit ne samo u prvom meču, već i u celom takmičenju za Kup UEFA, ali smatraju da to ne znači da će na Marakani doći do sva tri boda. „Treba da budemo koncentrisani svih 90 minuta i damo sve od sebe. Bajern je po meni najbolja evropska ekipa, ali to ne znači da ćemo se predati. Trebaće nam mnogo sreće, a uz sebe ćemo imati i svog dvanaestog igrača, Delije“, kaže Ivan Ranđelović.

Uz golmana Crvene zvezde novinarima su se obratili i vezni fudbaleri Lukaš i Maurisio Molina.

Svakako nas očekuje teška utakmica, Bajern je bez sumnje favorit, ali u fudbalu favoriti ne pobeđuju uvek. Hrabrim pristupom dobićemo šansu za uspeh“, rekao je Lukaš, koji do sada nije imao prilike da se sretne sa nekim nemačkim timom.

Mao Molina je u prethodne tri utakmice bio najbolji igrač Zvezde i zabeležio tri asistencije. Izvanrednom kolumbijskom tehničaru svakako ne prija kiša, koja već danima pada u Beogradu.

Ne treba razmišljati o terenu ili kiši, naš najteži protivnik biće igrači Bajerna. Utakmica se dobija ili gubi u glavi. Ako ubedimo sebe da nismo inferiorni, imamo šansu da ih pobedimo“, rekao je Molina.

Prvog dana prodato je oko 30 hiljada karata, uključujući i sve za severnu tribinu. U utorak i sredu u prodaju će biti puštena manja količina. Veći broj karata naći će se na blagajnama u četvrtak, zbog navijača koji dolaze iz unutrašnjosti.

Kapije Marakane biće otvorene od 18 časova, utakmica počinje u 21.15. Linije gradskog saobraćaja biće posebno pojačane posle meča, da bi uspešno vratile kući navijače.

Bajern u Beograd stiže u sredu oko 12.30, a novinarima će se sat kasnije obratiti Otmar Hicfeld i Miroslav Klose. Bavarci će jedini trening obaviti u sredu od 17 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

82 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

11 h

U fokusu

Vidi sve