Fudbal 82

Utorak, 23.10.2007.

14:39

Molina: Mečevi se dobijaju u glavi

Molina: Meèevi se dobijaju u glavi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

82 Komentari

Sortiraj po:

KNEZ

pre 16 godina

U pravu je Molina, psiha sve moze ali za to moraju i da igraju hrabro, cvrsto, ostro i mudro. Svi za jednog, jedan za sve kao Musketiri (samo kolektivno se moze dobiti Bayern, i oni su samo ljudi, cuda postoje i cuda se desavaju, to je samo sport to nije goli zivot). Oprezno protiv Bayern-a igraju dosta preko krila (Klose je mnogo jak u skoku i stalno vidi slobodnog igraca zna dobro da doda, sto ce biti tesko ODBRANI ZVEZDE) i kontra napada, a Zé Roberto ijako ima vec 33 godine mnogo znaci za igru Bayerna, Schweinsteiger i Altintop mnogo pucaju sa 20 metar ili cak sa 30 metara, to mora GOLMAN ZVEZDE da racuna i bude oprezan a ne kao protiv Levadije da dobije GOL sa POLA TERENA. Imaju brze igrace (zato bi trebali da igraju Salas, Burzanovic, Molina, Castillo, Lucas, Bronowicki umesto Andjelkovica mozda). Odbrana Zvezde ce imati mnogo posla. Na sredini terena treba Bayernu kvariti igru (Castillo, Lucas). NAPAD JE NAJBOLJA ODBRANA & ODBRANA POCINJE U NAPADU. Zvezdini igraci nemaju sta da izgube. Neresen rezultat bi za Bayern bio kao poraz (Sta ce tek da pisu u NEMACKIM MEDIJAMA). Kosan ne sme da igra sa jednim spicem (nego sa dva ili tri). Bayern se muci, ako protivnik igra ofanzivno, samo KRILA i samo KRILA (Salas & Koroman ili Salas & Burzanovic), u centru Molina, Castillo & Lucas. Odbrana Bayern-a nije bas u trenutku mnogo jaka Lucio voli sam i da napada pa onda fali Bayern-u u Odbrani, Ismael bio dugo povredjen, kao i Lahm desno, samo Jansen je jak i brz kao strela, zna dobro da nabaci loptu (znaci puno posla i na toj strani terena ce se mnogo igrati, Koroman, Burzanovic, Basta ? ili Bronowicki ?).
RS 4EVER
POZDRAV IZ DALEKOG I HLADNOG BERLINA

_REDSTAR_

pre 16 godina

@Krenula nece da stane

To kralju....

Dakle znachi, GROBARI DALJINSKE UPRAVLJACHE U RUKE I LAGANO,A NAS CETE VEC DA CHUJETE

SVI NA SEVER

Sokrates

pre 16 godina

Hvala za "prijateljsko" obracanje.Primjetno je da potices iz nizih slojeva drustva.Tvoj nivo odgoja je za zaljenje.Istina boli.Sutrasnji dan bolje prespavaj jer ti nista dobro nece donijeti.Ne pise vam se dobro.
Schönen Tag noch Herr Sergio.

maratonac

pre 16 godina

Već vidim kako će Bata Kosan sutra da se picne i obuče ono njegovo pirgavo odelo,model jesen/zima 81,i izvede njegovu čuvenu taktiku,koju će nadam se uskoro i patentirati šteta bi bilo da se ne zaštiti takav pronalazak,6-4-0 i da krenemo u dobar blok i ako je ikako moguće da onesposobimo makar Klosea,a za ostale šta bude.Očekujem i taktičko iznenađenje u vidu Moline na klupi i sa Milijašem kao najisturenijim igračem,jer ipak se ne možemo kockati protiv Bajerna,koji ima jedno 30-ak igrača(možda i više)za nekih 50-ak utakmica koje će odigrati ove sezone,a Zvezdi će po Kosanovoj za toliki broj utakmica trebati 18-20,i to većinom domaćih naših igrača jer je poznato da su naši igrači fizički i psihički superiorniji a da ne pričamo tek o tehnici i brzini,uporedite samo Molinu i Milijaša.

icia

pre 16 godina

@SoSickOfBeingGoodBoy Forza Milaneze

Sto se tice pojacanja znateli vi da sva vasa pojacanja ukupno nisu placena kao zvezdino naj jeftinije.

Srce na teren(sto bi mi odgovarao sled dogadjaja kao protiv rome;-))

Mirko

pre 16 godina

Bice to dobra utakmica,Bajern mozda nastupi i bez golmana,Zvezda igra najbolji bunker u Evropi,bolje bi bilo da igraju viktorije.

Zeljko

pre 16 godina

Veliki spektakl(kao i uvek kad igra Zvezda) i nista vise. Bodove treba oteti Boltonu i Arisu, jedan bod Bragi i na prolece uz pojacanja u finalu zgaziti Bajern. Budimo realni, trazimo nemoguce.

POZDRAV SVIM GROBARIMA

pre 16 godina

Partizan - Bayern 0-3

Beograd 14.08.2002.
Attendance: 30,000 gledalaca. Referee: Stuart Dougal (Scotland).

Scorers: Tarnat (22), Jeremies (71) and Pizzarro (78).

Booked: Vukic, Duljaj, Savic (Partizan) and Scholl (Bayern).

Sent-off: Duljaj (Partizan) in the 75th minute.

PARTIZAN: Radakovic, Savic, Jeremic, Bajic, Duljaj, Trobok, Ilic (Cakar), Ivic (Rusmir), Vukic, Iliev, Lazovic.

BAYERN: Kahn, Sagnol, Scholl, R. Kovac, Jeremies, Linke, Ballack (Thiam), Elber (Ze Roberto), Tarnat, Hargreaves, Pizarro.

Milan Sd

pre 16 godina

Realno Bajern je jaci,ali to je bilo i 1991...Realno i mi smo te velike godine bili jaci od ovog danasnjeg tima,ali ovi igraci moraju da ostave srce na teren i smatram da je i to uredu..Kao sto kaze Molina sve je u mozgu i to jeste istina,jer te 1991 retko ko je mogao da pobedi Bajern u Minhenu,a mi smo to uradili..Secam se kao da je juce bilo,ali mozak i hemija igraca cini cudo...A opet tesko ce biti protiv Bajerna,ali lepo je i to sto u nasu Srbiju dolazi meni najomrzeniji tim iz Nemacke,tim Bajerna kog ne volim kao i kompleksase iz komsiluka........

miki

pre 16 godina

Kao i svaki zvezdas , ocekujem , borbenost!!!!!
Realno , mozemo se odbraniti, pitanje je samo ko za nashe moze dati gol, pa bi po meni , egal bez golova , bio uspeh na startu!
Pozdrav za sve delijee

DS 1989

pre 16 godina

Da bi cuda pocela da se desavaju moramo poceti da verujemo u njih!!!

A onda nista nije nemoguce, za to nemoguce treba samo malo vise vremena!!!

Ja sam godine proveo sa tobom...
DELIJE KNJAZEVAC

partizan

pre 16 godina

koga vi nazivate kompleksasima? pa nema vecih komplekasa od vas... i vaseg Milana "obrisi suze mala moja "gurovica koji dolazi da leci svoje komplekse na fudabal koliko mu je partizan naneo boli... drugo: posle derbija vi pricate o sudjenju. jer zaboravljate svaki derbi poslednje sezone kada se za vas sudilo (penali i crveni) zato sto ste zaslepljeni ...penal za partizan u smederevu vasih 100 komentara.
vi ste najveci komplekasi samo sto to niste shvatili....naped bayern zgazi ih!

SoSickOfBeingGoodBoy Forza Milaneze

pre 16 godina

Kao prvo, zvezda nema kreatora igre! Kao drugo, vuku se po terenu! Kao trece, ne kapiram Trenera koji ne moze da navede cist primer Milana da u toku poseda lopte uvek treba imati dve mogucnosti tj., princip trougla ... A i nekim igracima je vazniji imidz (kao Basti, da mu leprsha kosica) a ne da uradi nesto sa loprom kad je dobije! Suvise bi velik bio ovaj komentar tako da je ovo sve za sad ! Btw ako zelite da napravite tim za Evropu bacite oko na Partizan, najzad su doveli neke igrace, dok zvezda nije ko zna od kada dovela igraca koji zna da igra!!!

Neuniformisano lice

pre 16 godina

@ Teratom Prijatelju,jos je lepsi bio naslov u "Zurnalu"posle trijumfa u Minhenu-UJED KOBRE! Dovoljno dobro da se pamti do kraja zivota

MarkoBG

pre 16 godina

Najnoviji vic, nekako mi dosao ne znam zasto... Pricaju dva grobara:

G1: Sta radis u cetvrtak, hocemo u bioskop?

G2: Cekaj... da pitam Mondo.

:))))))))))))

Pa neka i izgubimo, neka! Srce mi je puno, sever me ceka!

Delija

pre 16 godina

Alo groblje pa cim se prica o Zvezdi ja se nagledam vasih komntara! Bilo je price i Rendzers da ce nam dati 5 komada. Pa kada se taj Rendzers provukao, rekli ste da je smesna ekipa. Samo sto iz 2 utakmice imaju samo 6 bodova,sada!? Mi u cetvrtak igramo protiv Bajerna i nece nas lako dobiti a vi u sredu igrate sine protiv Srema? Gledajte nas u cetvrtkk ima prenos!

Srđan

pre 16 godina

@ hmmm: (kom. 26)
Utakmica se igra u 21.15, zato što je ZDF platio Zvezdi 350.000 evra da odabere termin za prenos koji njima odgovara. (mislim da u ovu cifru nisu uključena TV prava). Sada je valjda svima jasno zašto je zamenjeno domaćinstvo, tj. zašto upravi više odgovara Bajern u Beogradu.

petronije

pre 16 godina

@Dejca
Da li je to normalno, prvi kmentar pa iz komsiluka! Da li tebe vise interesuje sta ce Zvezda sa Bajernom nego Parizan sa Barcelonom? Da nisi zalostan bio bi smesan!

sanasimadosvihtitula

pre 16 godina

Kao Zvezdas odavno nisam cuo nekog naseg a i srpskog igraca uopste da kaze nesto ovako pametno kao kolumbijac Molina. Sad sam se uverio da nije samo tehnicar nego i veliki fudbaler.
Ko se razume u sport zna da sve pocinje u glavi, i ako vec tu stanes onda nisi ni prvi korak napravio.
Molina je krenuo ajde sada vi drugi sa njim, imate najboljeg 12 igraca na svetu uz vas.

DOBIJAMO, OSECAM

Zeka peka

pre 16 godina

Iz 2 u 2 dolazi. Posed lopte 40%-60%. Bajern ce da pritisne dok ne postigne prvi gol, a to ce biti u prvom poluvremenu oko 25-30. minuta, a onda ce da postigne jos koji do kraja. Zvezda ce igrati bunkericu ceo mec. Ko se slaze u predvidjanju neka predlozi komentar. Ko se ne slaze neka ne obraca paznju na njega.

Delija London

pre 16 godina

E nije lako biti grobar. Navijas za svoj klub, a u stvari sve vreme pratis rivala i nadas se da ce biti gori od tebe. Vole partizan, tako ste mrze zvezdu, jadno i zalosno. Grobari zive za to da Zvezdi lose ide, zive za to da napokon dobiju derbi, toliko im Zvezda znaci da moraju i njene vesti da komentarisu.
Hvala ti boze sto ne moram da budem zavidni navijac, hvala ti sto navijam za bolji klub i sto ne moram nikoga da mrzim. Hvala ti boze sto cu opet imati prilike da vidim legendarni susret Zvezde i Bajerna i da se setim dana kada je Zvezda bila prvak sveta!

Dejca

pre 16 godina

@Dejca
Brate ko te pitao nesto,gledaj svoje dvoriste jer ni Srem nije nimalo naivan,bice pravi spektakl u Mitrovici!
Inace ako se Molina razigra,uz Burzu i Koromana,bez Andjelkovica i Milovanovica bice to ekipa za prolazak grupe,ne moramo pobjediti Bayern!
(Stefan DELIJA, 23. oktobar 2007 15:28)



ja sam samo reko moje iskreno misljenje ;) a ti misli sta hoces...

a kao odgovor na to dali cete pobediti to i sam znas da necete...

Sergio

pre 16 godina

@ Sokrates
Zivis u Bayernu?! Gde u ostavi za metle.
Bilo bi lepo kad bi "strucnjaci" bili pismeni i imali sta da kazu!
Dajte pustite zlurade komentare i u cetvrtak gledajmo fudbal.

MECKA KNJAZEVAC

pre 16 godina

Ako se potrudite, da dres koji obucete pre utakmice, za vas bude SVETINJA, a ne samo sportska oprema, mozda i uradite nesto!
ZVEZDA JE NASA VERA!

Sven Vinjakson

pre 16 godina

Ranđelović
Tutorić Gaj
Basta Bronovicki
Lukaš Kastiljo
Burzanović Molina
Salas
Barkos
Rezerve:
Banović
Milijaš
Koroman
Jestrović
Anđelković
Trajković
Bajalica

Ovo je tim koji po meni sa Bajernom može da igra barem remi i koji može da bude među prva tri tima na kraju. Ne tvrdim da sam u pravu 100%, ali vreme je da pojačanja koja ipak nisu loša pokažu i da vrede. A vrede. Nadam se doduše da svi navedeni imaju pravo da igraju (mislim na žute kartone). Napred Zvezdo samo napred. Molina bravo za ovu izjavu. Sa verom u Boga za Zvezdu i Srbiju.

Branko

pre 16 godina

Bre ljudi-
Ovaj Molina mora de razgovarao sa Klemente-om verovatno misli da ce postati trener kada zavrsi igracku karijeru.

Bilo kaoko bilo, Zvezda treba da sastavi najbolji moguci tim i igra sto najbolje moze. Nikad se ne zna Biberi ne igra sto je veliki hendikep za Bajern. Kao sto je TV reporter rekao u nekoliko navrata kada je Bajern promasio zrele prilike da pobedi Zvezdu u Beogradu 1991 godine "I Bogovi su bili na nasoj strani." Znam da Zvezda nema dobar tim kao sto ga je imala 1991, ali nikad se ne zna?
Branko

vlackoney

pre 16 godina

Idemo hrabro na 0:0. Kosan je nebrojano puta ove godine pokazao da je izuzetan majstor za igru bez golova. Samo da mu jos neko objasni da u domacoj ligi ne igra tako....

Bilo kako bilo, ocekujem tvrdu utakmicu sa malo golova. Tezak teren ce samo pomoci takvom razvoju dogadjaja.

Sokrates

pre 16 godina

Ljubitelji fudbala imat ce priliku da vide jedan od najboljih timova Evrope.Svaka prognoza osim sigurne pobjede tima iz Münchena bila bi pogresna.Ne vidim sansu da Zvezda sa ovim timom moze ozbiljno da parira ovoj njemackoj masini.Zivim u Bayernu i cesto odlazim na utakmice münhenskog tima.Puni su samopouzdanja,igraju disciplinovano,atraktivno i cvrsto.Jaki su u svim linijama tima.Pored cinjenice da imaju igrace svjetske klase kao Riberi,Toni,Klose itd igraju kolektivno.Konkurencija u timu je paklena.Stvarno se ne sjecam kad su bili jaci.Na drugoj strani je slabasni klub iz Ljutice Bogdana koji ni do dan danas ne moze da se sastavi sa loptom.Pobjede kao protiv OFK-e varaju i samo zamagljuju oci.U ligi i ne stoje tako lose s obzirom na slabe igre.Jedina sansa Zvezde da ne izgubi ovu utakmicu je totalni bunker i vrebanje sansi iz kontre.Oni uostalom i ne znaju drugacije.Ukoliko se Zvezda otvori ne gine katastrofa.Objektivno za Zvezdu je cast sto moze da igra protiv ovakvog renomiranog protivnika koji pripada sasvim drugoj klasi nego Zvezda.Nema sumnje da ce atmosfera na stadionu Zvezde biti dobra samo na kraju ce se radovati igraci po svemu boljeg tima,igraci Bayerna.
Pozdrav

Nikola

pre 16 godina

Koji su kompleksasi grobari pa to je strasno. Ne znam zasto je konstantno polovina komentara na nasim naslovima od vec pomenute strane. Gledajte svoja posla, kup na primer, i pustite nas da gledamo fudbal! Istina je da Zvezda igra sve bolje pa ih mozda neka frka hvata ili je samo zavist.....

Milan

pre 16 godina

Tras,pa prvi komentar od Grobara. Hehehehe!
Sto ste bre tako jadni?
Ja razumem sve,ali da odmah prvi komentarisete svaku vest o Zvezdi,ne samo kada igra sa Bajernom, je stvarno pokazatelj univerzumski velikog kompleksa.

Zvezda generalno nema sta da trazi sa Bajernom,ali prija atmosfera koja se pravi par dana pred utakmicu...covek stice osecaj da postaje deo necega jako bitnog u svom zivotu.

To je poenta ovako velikih utakmica,da osetite da ste makar na trenutak deo neceg velikog. Rezultat je ovde manje bitan,jer Zvezda mora shansu da trazi sa drugim proticnicima.
A mec sa Bajernom je me za slavu,pa sta bude.
Cast je doci u situaciju igrati sa Bajernom bilo kada,bilo gde,a psebno ako nam gostuje.

optimista do kraja

pre 16 godina

Ja se bas ne secam kad je na marakani pala petarda,al dobro sad to sto ti je krivo sto je zvezda u evropi a patizan nije,to je vec druga stvar...

Vlada

pre 16 godina

E moj grobaru - sta ti znas da pricas! Niste mogli tikvu da prodjete i sada se ti pravis pametan! Bayern ce biti srecan ako uopste uspe da uzme jedan bod od zvezde - sto ja licno i neverujem!
jer mi idemo na pobedu!
hrabro zvezdo i ima da im zabijemo bar dva komada!
DELIJE VIDIMO SE NA SEVERU!!

Stefan DELIJA

pre 16 godina

@Dejca
Brate ko te pitao nesto,gledaj svoje dvoriste jer ni Srem nije nimalo naivan,bice pravi spektakl u Mitrovici!
Inace ako se Molina razigra,uz Burzu i Koromana,bez Andjelkovica i Milovanovica bice to ekipa za prolazak grupe,ne moramo pobjediti Bayern!

naka

pre 16 godina

Kako MO da dobijemo,kad je naša "GLAVA"-Kosan tebe jedva ubacio u tim i sad GLAVOM lupa o zid kako da nađe mesto za kapitena Milovanovića.KOSANE-O D L A Z I!!!RANĐELOVIĆ-BASTA,BAJALICA(Đorđević),Gay,Brono-Kormoman,Lukaš(Trajko),Kastiljo,Molina-Burza(Salas),Barkos.Kosana u Šangaj.

TeRaToM

pre 16 godina

Dobro kaze Kolumbijac,pa evo primer u susedstvu.Dinamo izgubi na svom terenu 1:0 od Ajaksa i sta? Skupi hrabrosti i pobedi na Ajaks areni . Nisu oni imali vremena da za dve nedelje nauce da igraju fudbal nego su promenili odnos prema protivniku. Necu da uporedjujem Ajaks i Bayern ipak je Baren mnogo vise od njih,ali ni Dinamo ne moze da se uporedi sa Zvezdom.Ipak smo mi bivsi prvaci evrope! Iz postovanja prema dresu i fudbalerima koji su tad igrali protiv Bayerna izadjite i pokazite koliko mozete!Ostavite srce na terenu i niko Vam ama bas nista nece zameriti.
Uspeh ne mogu da postignu samo oni koji u njega ne veruju i ne daju svoj maksimum.A ja vec vidim isti naslov u "Sportu" kao i posle istorijske utakmice u Minhenu pre 16 godina : " Zvezdani ekspres tutnji evropom! Napred u boj za dres svoj ! ! !

zvezdas

pre 16 godina

Bajern je veliki favorit i verovatno ce pobediti Zvezdu. Rezultat ce biti relativno tesan - kakve petarde, kakvi bakraci. Zvezda tesko prima golove i ako Bavarci povedu, sigurno nece da sebe previse istrose u nastavku utakmice. Imace oni mnogo tezih duela od ovog sa Zvezdom.

Na veliku zalost nekih grobara, nema nista od Zvezdine katastrofe. Cak, tu se krije i neka Zvezdina sansa - da eventulano uzmu Bavarcima bod - oni na to nece gledati kao na los rezultat.

DELIJA

pre 16 godina

Svi znamo da je bayern veoma jak tim,,ali se i zna da ZVEZDA veoma dobro igra protiv jakih timova,i vazno je da je proradila na vreme posle onako ocajnog pocetka u superligi...narawno,SWIM SRCEM UZ ZVEZDU!i samo znam da ce svasta biti na marakani u cetvrtak bice Paklena atmosfera koje se naravno i ocekuje....DELIJE ce uvek biti uz ZVEZDU!!i ocekuje se pobeda kao i uvek.pa makar to bio i owako jak tim kao sto je bayern munchen!

NO NAME

pre 16 godina

bayern jeste jak tim ali i CRVENA ZVEZDA!dobro se zna da zvezda igra najbolje protiv jakih timova tako je i tako ce biti uvek!a i igra bolje sada nego na pocetku sezone,mogu samo da kazem da ce biti svasta na MArakani u cetvrtak...narawno swim SRCEM smo uz ZVEZDU i ocekujemo pobedu!

Byja

pre 16 godina

Bice pakao na Marakani!
To je jedino sasvim izvesno.
Najbitnije je da ne primimo gol u prvih 15ak minuta, da umrtvimo igru i da Delije pevaju...
Da narastu krila...
Da se ponovi '91!
Ja bih sa 2:2 bio presrecan! :D

Aca_USA

pre 16 godina

„Ne treba razmišljati o terenu ili kiši, naš najteži protivnik biće igrači Bajerna. Utakmica se dobija ili gubi u glavi. Ako ubedimo sebe da nismo inferiorni, imamo šansu da ih pobedimo“.
Kad bi ovo moglo da usadimo u nas balkanski mentalitet.

Joao

pre 16 godina

Konacno jedna pametna izjava. Sit sam alibi recenica tipa "Nije sramota izgubiti od jaceg protivnika", ili "Uci cemo u utakmicu rastereceni imperativa pobede". Vi ste sportisti, pobeda je uvek cilj, protiv svakog protivnika. Bajern ima prednost, odlican i skup tim, ali fudbal se igra svuda, nasi igraci bice motivisani, i ako budu odigrali timski imamo sansu. A ako izgubimo, onda cemo pricati da li je bilo casno, zasluzeno, opravdano ili ne.

realista

pre 16 godina

Molina je u pravu,mečevi se zbilja dobijaju u glavi.Ja sam u svojoj glavi već osvojio Oskara,Nobelovu nagradu za mir i književnost,svjetsko prvenstvo u nogometu i pet titula u Vimbldonu.Tko šiša stvarnost.

Serbian-Romeo

pre 16 godina

ovo je prava prilika da se zvezda pokaze u celom svetu. Ako damo goli i neizgubimo, ja cu biti zadovoljan. Plasi me samo glupavi andjelkovic. Ako zagira Ribery nece se Andjelkovic videti....

Stefan DELIJA

pre 16 godina

@Dejca
Brate ko te pitao nesto,gledaj svoje dvoriste jer ni Srem nije nimalo naivan,bice pravi spektakl u Mitrovici!
Inace ako se Molina razigra,uz Burzu i Koromana,bez Andjelkovica i Milovanovica bice to ekipa za prolazak grupe,ne moramo pobjediti Bayern!

TeRaToM

pre 16 godina

Dobro kaze Kolumbijac,pa evo primer u susedstvu.Dinamo izgubi na svom terenu 1:0 od Ajaksa i sta? Skupi hrabrosti i pobedi na Ajaks areni . Nisu oni imali vremena da za dve nedelje nauce da igraju fudbal nego su promenili odnos prema protivniku. Necu da uporedjujem Ajaks i Bayern ipak je Baren mnogo vise od njih,ali ni Dinamo ne moze da se uporedi sa Zvezdom.Ipak smo mi bivsi prvaci evrope! Iz postovanja prema dresu i fudbalerima koji su tad igrali protiv Bayerna izadjite i pokazite koliko mozete!Ostavite srce na terenu i niko Vam ama bas nista nece zameriti.
Uspeh ne mogu da postignu samo oni koji u njega ne veruju i ne daju svoj maksimum.A ja vec vidim isti naslov u "Sportu" kao i posle istorijske utakmice u Minhenu pre 16 godina : " Zvezdani ekspres tutnji evropom! Napred u boj za dres svoj ! ! !

Milan

pre 16 godina

Tras,pa prvi komentar od Grobara. Hehehehe!
Sto ste bre tako jadni?
Ja razumem sve,ali da odmah prvi komentarisete svaku vest o Zvezdi,ne samo kada igra sa Bajernom, je stvarno pokazatelj univerzumski velikog kompleksa.

Zvezda generalno nema sta da trazi sa Bajernom,ali prija atmosfera koja se pravi par dana pred utakmicu...covek stice osecaj da postaje deo necega jako bitnog u svom zivotu.

To je poenta ovako velikih utakmica,da osetite da ste makar na trenutak deo neceg velikog. Rezultat je ovde manje bitan,jer Zvezda mora shansu da trazi sa drugim proticnicima.
A mec sa Bajernom je me za slavu,pa sta bude.
Cast je doci u situaciju igrati sa Bajernom bilo kada,bilo gde,a psebno ako nam gostuje.

Delija London

pre 16 godina

E nije lako biti grobar. Navijas za svoj klub, a u stvari sve vreme pratis rivala i nadas se da ce biti gori od tebe. Vole partizan, tako ste mrze zvezdu, jadno i zalosno. Grobari zive za to da Zvezdi lose ide, zive za to da napokon dobiju derbi, toliko im Zvezda znaci da moraju i njene vesti da komentarisu.
Hvala ti boze sto ne moram da budem zavidni navijac, hvala ti sto navijam za bolji klub i sto ne moram nikoga da mrzim. Hvala ti boze sto cu opet imati prilike da vidim legendarni susret Zvezde i Bajerna i da se setim dana kada je Zvezda bila prvak sveta!

Aca_USA

pre 16 godina

„Ne treba razmišljati o terenu ili kiši, naš najteži protivnik biće igrači Bajerna. Utakmica se dobija ili gubi u glavi. Ako ubedimo sebe da nismo inferiorni, imamo šansu da ih pobedimo“.
Kad bi ovo moglo da usadimo u nas balkanski mentalitet.

naka

pre 16 godina

Kako MO da dobijemo,kad je naša "GLAVA"-Kosan tebe jedva ubacio u tim i sad GLAVOM lupa o zid kako da nađe mesto za kapitena Milovanovića.KOSANE-O D L A Z I!!!RANĐELOVIĆ-BASTA,BAJALICA(Đorđević),Gay,Brono-Kormoman,Lukaš(Trajko),Kastiljo,Molina-Burza(Salas),Barkos.Kosana u Šangaj.

MarkoBG

pre 16 godina

Najnoviji vic, nekako mi dosao ne znam zasto... Pricaju dva grobara:

G1: Sta radis u cetvrtak, hocemo u bioskop?

G2: Cekaj... da pitam Mondo.

:))))))))))))

Pa neka i izgubimo, neka! Srce mi je puno, sever me ceka!

Joao

pre 16 godina

Konacno jedna pametna izjava. Sit sam alibi recenica tipa "Nije sramota izgubiti od jaceg protivnika", ili "Uci cemo u utakmicu rastereceni imperativa pobede". Vi ste sportisti, pobeda je uvek cilj, protiv svakog protivnika. Bajern ima prednost, odlican i skup tim, ali fudbal se igra svuda, nasi igraci bice motivisani, i ako budu odigrali timski imamo sansu. A ako izgubimo, onda cemo pricati da li je bilo casno, zasluzeno, opravdano ili ne.

Vlada

pre 16 godina

E moj grobaru - sta ti znas da pricas! Niste mogli tikvu da prodjete i sada se ti pravis pametan! Bayern ce biti srecan ako uopste uspe da uzme jedan bod od zvezde - sto ja licno i neverujem!
jer mi idemo na pobedu!
hrabro zvezdo i ima da im zabijemo bar dva komada!
DELIJE VIDIMO SE NA SEVERU!!

MECKA KNJAZEVAC

pre 16 godina

Ako se potrudite, da dres koji obucete pre utakmice, za vas bude SVETINJA, a ne samo sportska oprema, mozda i uradite nesto!
ZVEZDA JE NASA VERA!

zvezdas

pre 16 godina

Bajern je veliki favorit i verovatno ce pobediti Zvezdu. Rezultat ce biti relativno tesan - kakve petarde, kakvi bakraci. Zvezda tesko prima golove i ako Bavarci povedu, sigurno nece da sebe previse istrose u nastavku utakmice. Imace oni mnogo tezih duela od ovog sa Zvezdom.

Na veliku zalost nekih grobara, nema nista od Zvezdine katastrofe. Cak, tu se krije i neka Zvezdina sansa - da eventulano uzmu Bavarcima bod - oni na to nece gledati kao na los rezultat.

Sergio

pre 16 godina

@ Sokrates
Zivis u Bayernu?! Gde u ostavi za metle.
Bilo bi lepo kad bi "strucnjaci" bili pismeni i imali sta da kazu!
Dajte pustite zlurade komentare i u cetvrtak gledajmo fudbal.

sanasimadosvihtitula

pre 16 godina

Kao Zvezdas odavno nisam cuo nekog naseg a i srpskog igraca uopste da kaze nesto ovako pametno kao kolumbijac Molina. Sad sam se uverio da nije samo tehnicar nego i veliki fudbaler.
Ko se razume u sport zna da sve pocinje u glavi, i ako vec tu stanes onda nisi ni prvi korak napravio.
Molina je krenuo ajde sada vi drugi sa njim, imate najboljeg 12 igraca na svetu uz vas.

DOBIJAMO, OSECAM

POZDRAV SVIM GROBARIMA

pre 16 godina

Partizan - Bayern 0-3

Beograd 14.08.2002.
Attendance: 30,000 gledalaca. Referee: Stuart Dougal (Scotland).

Scorers: Tarnat (22), Jeremies (71) and Pizzarro (78).

Booked: Vukic, Duljaj, Savic (Partizan) and Scholl (Bayern).

Sent-off: Duljaj (Partizan) in the 75th minute.

PARTIZAN: Radakovic, Savic, Jeremic, Bajic, Duljaj, Trobok, Ilic (Cakar), Ivic (Rusmir), Vukic, Iliev, Lazovic.

BAYERN: Kahn, Sagnol, Scholl, R. Kovac, Jeremies, Linke, Ballack (Thiam), Elber (Ze Roberto), Tarnat, Hargreaves, Pizarro.

realista

pre 16 godina

Molina je u pravu,mečevi se zbilja dobijaju u glavi.Ja sam u svojoj glavi već osvojio Oskara,Nobelovu nagradu za mir i književnost,svjetsko prvenstvo u nogometu i pet titula u Vimbldonu.Tko šiša stvarnost.

Sven Vinjakson

pre 16 godina

Ranđelović
Tutorić Gaj
Basta Bronovicki
Lukaš Kastiljo
Burzanović Molina
Salas
Barkos
Rezerve:
Banović
Milijaš
Koroman
Jestrović
Anđelković
Trajković
Bajalica

Ovo je tim koji po meni sa Bajernom može da igra barem remi i koji može da bude među prva tri tima na kraju. Ne tvrdim da sam u pravu 100%, ali vreme je da pojačanja koja ipak nisu loša pokažu i da vrede. A vrede. Nadam se doduše da svi navedeni imaju pravo da igraju (mislim na žute kartone). Napred Zvezdo samo napred. Molina bravo za ovu izjavu. Sa verom u Boga za Zvezdu i Srbiju.

Byja

pre 16 godina

Bice pakao na Marakani!
To je jedino sasvim izvesno.
Najbitnije je da ne primimo gol u prvih 15ak minuta, da umrtvimo igru i da Delije pevaju...
Da narastu krila...
Da se ponovi '91!
Ja bih sa 2:2 bio presrecan! :D

Nikola

pre 16 godina

Koji su kompleksasi grobari pa to je strasno. Ne znam zasto je konstantno polovina komentara na nasim naslovima od vec pomenute strane. Gledajte svoja posla, kup na primer, i pustite nas da gledamo fudbal! Istina je da Zvezda igra sve bolje pa ih mozda neka frka hvata ili je samo zavist.....

optimista do kraja

pre 16 godina

Ja se bas ne secam kad je na marakani pala petarda,al dobro sad to sto ti je krivo sto je zvezda u evropi a patizan nije,to je vec druga stvar...

Srđan

pre 16 godina

@ hmmm: (kom. 26)
Utakmica se igra u 21.15, zato što je ZDF platio Zvezdi 350.000 evra da odabere termin za prenos koji njima odgovara. (mislim da u ovu cifru nisu uključena TV prava). Sada je valjda svima jasno zašto je zamenjeno domaćinstvo, tj. zašto upravi više odgovara Bajern u Beogradu.

NO NAME

pre 16 godina

bayern jeste jak tim ali i CRVENA ZVEZDA!dobro se zna da zvezda igra najbolje protiv jakih timova tako je i tako ce biti uvek!a i igra bolje sada nego na pocetku sezone,mogu samo da kazem da ce biti svasta na MArakani u cetvrtak...narawno swim SRCEM smo uz ZVEZDU i ocekujemo pobedu!

Delija

pre 16 godina

Alo groblje pa cim se prica o Zvezdi ja se nagledam vasih komntara! Bilo je price i Rendzers da ce nam dati 5 komada. Pa kada se taj Rendzers provukao, rekli ste da je smesna ekipa. Samo sto iz 2 utakmice imaju samo 6 bodova,sada!? Mi u cetvrtak igramo protiv Bajerna i nece nas lako dobiti a vi u sredu igrate sine protiv Srema? Gledajte nas u cetvrtkk ima prenos!

Neuniformisano lice

pre 16 godina

@ Teratom Prijatelju,jos je lepsi bio naslov u "Zurnalu"posle trijumfa u Minhenu-UJED KOBRE! Dovoljno dobro da se pamti do kraja zivota

Sokrates

pre 16 godina

Ljubitelji fudbala imat ce priliku da vide jedan od najboljih timova Evrope.Svaka prognoza osim sigurne pobjede tima iz Münchena bila bi pogresna.Ne vidim sansu da Zvezda sa ovim timom moze ozbiljno da parira ovoj njemackoj masini.Zivim u Bayernu i cesto odlazim na utakmice münhenskog tima.Puni su samopouzdanja,igraju disciplinovano,atraktivno i cvrsto.Jaki su u svim linijama tima.Pored cinjenice da imaju igrace svjetske klase kao Riberi,Toni,Klose itd igraju kolektivno.Konkurencija u timu je paklena.Stvarno se ne sjecam kad su bili jaci.Na drugoj strani je slabasni klub iz Ljutice Bogdana koji ni do dan danas ne moze da se sastavi sa loptom.Pobjede kao protiv OFK-e varaju i samo zamagljuju oci.U ligi i ne stoje tako lose s obzirom na slabe igre.Jedina sansa Zvezde da ne izgubi ovu utakmicu je totalni bunker i vrebanje sansi iz kontre.Oni uostalom i ne znaju drugacije.Ukoliko se Zvezda otvori ne gine katastrofa.Objektivno za Zvezdu je cast sto moze da igra protiv ovakvog renomiranog protivnika koji pripada sasvim drugoj klasi nego Zvezda.Nema sumnje da ce atmosfera na stadionu Zvezde biti dobra samo na kraju ce se radovati igraci po svemu boljeg tima,igraci Bayerna.
Pozdrav

Milan Sd

pre 16 godina

Realno Bajern je jaci,ali to je bilo i 1991...Realno i mi smo te velike godine bili jaci od ovog danasnjeg tima,ali ovi igraci moraju da ostave srce na teren i smatram da je i to uredu..Kao sto kaze Molina sve je u mozgu i to jeste istina,jer te 1991 retko ko je mogao da pobedi Bajern u Minhenu,a mi smo to uradili..Secam se kao da je juce bilo,ali mozak i hemija igraca cini cudo...A opet tesko ce biti protiv Bajerna,ali lepo je i to sto u nasu Srbiju dolazi meni najomrzeniji tim iz Nemacke,tim Bajerna kog ne volim kao i kompleksase iz komsiluka........

Serbian-Romeo

pre 16 godina

ovo je prava prilika da se zvezda pokaze u celom svetu. Ako damo goli i neizgubimo, ja cu biti zadovoljan. Plasi me samo glupavi andjelkovic. Ako zagira Ribery nece se Andjelkovic videti....

DELIJA

pre 16 godina

Svi znamo da je bayern veoma jak tim,,ali se i zna da ZVEZDA veoma dobro igra protiv jakih timova,i vazno je da je proradila na vreme posle onako ocajnog pocetka u superligi...narawno,SWIM SRCEM UZ ZVEZDU!i samo znam da ce svasta biti na marakani u cetvrtak bice Paklena atmosfera koje se naravno i ocekuje....DELIJE ce uvek biti uz ZVEZDU!!i ocekuje se pobeda kao i uvek.pa makar to bio i owako jak tim kao sto je bayern munchen!

petronije

pre 16 godina

@Dejca
Da li je to normalno, prvi kmentar pa iz komsiluka! Da li tebe vise interesuje sta ce Zvezda sa Bajernom nego Parizan sa Barcelonom? Da nisi zalostan bio bi smesan!

DS 1989

pre 16 godina

Da bi cuda pocela da se desavaju moramo poceti da verujemo u njih!!!

A onda nista nije nemoguce, za to nemoguce treba samo malo vise vremena!!!

Ja sam godine proveo sa tobom...
DELIJE KNJAZEVAC

maratonac

pre 16 godina

Već vidim kako će Bata Kosan sutra da se picne i obuče ono njegovo pirgavo odelo,model jesen/zima 81,i izvede njegovu čuvenu taktiku,koju će nadam se uskoro i patentirati šteta bi bilo da se ne zaštiti takav pronalazak,6-4-0 i da krenemo u dobar blok i ako je ikako moguće da onesposobimo makar Klosea,a za ostale šta bude.Očekujem i taktičko iznenađenje u vidu Moline na klupi i sa Milijašem kao najisturenijim igračem,jer ipak se ne možemo kockati protiv Bajerna,koji ima jedno 30-ak igrača(možda i više)za nekih 50-ak utakmica koje će odigrati ove sezone,a Zvezdi će po Kosanovoj za toliki broj utakmica trebati 18-20,i to većinom domaćih naših igrača jer je poznato da su naši igrači fizički i psihički superiorniji a da ne pričamo tek o tehnici i brzini,uporedite samo Molinu i Milijaša.

vlackoney

pre 16 godina

Idemo hrabro na 0:0. Kosan je nebrojano puta ove godine pokazao da je izuzetan majstor za igru bez golova. Samo da mu jos neko objasni da u domacoj ligi ne igra tako....

Bilo kako bilo, ocekujem tvrdu utakmicu sa malo golova. Tezak teren ce samo pomoci takvom razvoju dogadjaja.

Dejca

pre 16 godina

@Dejca
Brate ko te pitao nesto,gledaj svoje dvoriste jer ni Srem nije nimalo naivan,bice pravi spektakl u Mitrovici!
Inace ako se Molina razigra,uz Burzu i Koromana,bez Andjelkovica i Milovanovica bice to ekipa za prolazak grupe,ne moramo pobjediti Bayern!
(Stefan DELIJA, 23. oktobar 2007 15:28)



ja sam samo reko moje iskreno misljenje ;) a ti misli sta hoces...

a kao odgovor na to dali cete pobediti to i sam znas da necete...

miki

pre 16 godina

Kao i svaki zvezdas , ocekujem , borbenost!!!!!
Realno , mozemo se odbraniti, pitanje je samo ko za nashe moze dati gol, pa bi po meni , egal bez golova , bio uspeh na startu!
Pozdrav za sve delijee

Zeka peka

pre 16 godina

Iz 2 u 2 dolazi. Posed lopte 40%-60%. Bajern ce da pritisne dok ne postigne prvi gol, a to ce biti u prvom poluvremenu oko 25-30. minuta, a onda ce da postigne jos koji do kraja. Zvezda ce igrati bunkericu ceo mec. Ko se slaze u predvidjanju neka predlozi komentar. Ko se ne slaze neka ne obraca paznju na njega.

Mirko

pre 16 godina

Bice to dobra utakmica,Bajern mozda nastupi i bez golmana,Zvezda igra najbolji bunker u Evropi,bolje bi bilo da igraju viktorije.

Branko

pre 16 godina

Bre ljudi-
Ovaj Molina mora de razgovarao sa Klemente-om verovatno misli da ce postati trener kada zavrsi igracku karijeru.

Bilo kaoko bilo, Zvezda treba da sastavi najbolji moguci tim i igra sto najbolje moze. Nikad se ne zna Biberi ne igra sto je veliki hendikep za Bajern. Kao sto je TV reporter rekao u nekoliko navrata kada je Bajern promasio zrele prilike da pobedi Zvezdu u Beogradu 1991 godine "I Bogovi su bili na nasoj strani." Znam da Zvezda nema dobar tim kao sto ga je imala 1991, ali nikad se ne zna?
Branko

partizan

pre 16 godina

koga vi nazivate kompleksasima? pa nema vecih komplekasa od vas... i vaseg Milana "obrisi suze mala moja "gurovica koji dolazi da leci svoje komplekse na fudabal koliko mu je partizan naneo boli... drugo: posle derbija vi pricate o sudjenju. jer zaboravljate svaki derbi poslednje sezone kada se za vas sudilo (penali i crveni) zato sto ste zaslepljeni ...penal za partizan u smederevu vasih 100 komentara.
vi ste najveci komplekasi samo sto to niste shvatili....naped bayern zgazi ih!

icia

pre 16 godina

@SoSickOfBeingGoodBoy Forza Milaneze

Sto se tice pojacanja znateli vi da sva vasa pojacanja ukupno nisu placena kao zvezdino naj jeftinije.

Srce na teren(sto bi mi odgovarao sled dogadjaja kao protiv rome;-))

SoSickOfBeingGoodBoy Forza Milaneze

pre 16 godina

Kao prvo, zvezda nema kreatora igre! Kao drugo, vuku se po terenu! Kao trece, ne kapiram Trenera koji ne moze da navede cist primer Milana da u toku poseda lopte uvek treba imati dve mogucnosti tj., princip trougla ... A i nekim igracima je vazniji imidz (kao Basti, da mu leprsha kosica) a ne da uradi nesto sa loprom kad je dobije! Suvise bi velik bio ovaj komentar tako da je ovo sve za sad ! Btw ako zelite da napravite tim za Evropu bacite oko na Partizan, najzad su doveli neke igrace, dok zvezda nije ko zna od kada dovela igraca koji zna da igra!!!

Zeljko

pre 16 godina

Veliki spektakl(kao i uvek kad igra Zvezda) i nista vise. Bodove treba oteti Boltonu i Arisu, jedan bod Bragi i na prolece uz pojacanja u finalu zgaziti Bajern. Budimo realni, trazimo nemoguce.

_REDSTAR_

pre 16 godina

@Krenula nece da stane

To kralju....

Dakle znachi, GROBARI DALJINSKE UPRAVLJACHE U RUKE I LAGANO,A NAS CETE VEC DA CHUJETE

SVI NA SEVER

Sokrates

pre 16 godina

Hvala za "prijateljsko" obracanje.Primjetno je da potices iz nizih slojeva drustva.Tvoj nivo odgoja je za zaljenje.Istina boli.Sutrasnji dan bolje prespavaj jer ti nista dobro nece donijeti.Ne pise vam se dobro.
Schönen Tag noch Herr Sergio.

KNEZ

pre 16 godina

U pravu je Molina, psiha sve moze ali za to moraju i da igraju hrabro, cvrsto, ostro i mudro. Svi za jednog, jedan za sve kao Musketiri (samo kolektivno se moze dobiti Bayern, i oni su samo ljudi, cuda postoje i cuda se desavaju, to je samo sport to nije goli zivot). Oprezno protiv Bayern-a igraju dosta preko krila (Klose je mnogo jak u skoku i stalno vidi slobodnog igraca zna dobro da doda, sto ce biti tesko ODBRANI ZVEZDE) i kontra napada, a Zé Roberto ijako ima vec 33 godine mnogo znaci za igru Bayerna, Schweinsteiger i Altintop mnogo pucaju sa 20 metar ili cak sa 30 metara, to mora GOLMAN ZVEZDE da racuna i bude oprezan a ne kao protiv Levadije da dobije GOL sa POLA TERENA. Imaju brze igrace (zato bi trebali da igraju Salas, Burzanovic, Molina, Castillo, Lucas, Bronowicki umesto Andjelkovica mozda). Odbrana Zvezde ce imati mnogo posla. Na sredini terena treba Bayernu kvariti igru (Castillo, Lucas). NAPAD JE NAJBOLJA ODBRANA & ODBRANA POCINJE U NAPADU. Zvezdini igraci nemaju sta da izgube. Neresen rezultat bi za Bayern bio kao poraz (Sta ce tek da pisu u NEMACKIM MEDIJAMA). Kosan ne sme da igra sa jednim spicem (nego sa dva ili tri). Bayern se muci, ako protivnik igra ofanzivno, samo KRILA i samo KRILA (Salas & Koroman ili Salas & Burzanovic), u centru Molina, Castillo & Lucas. Odbrana Bayern-a nije bas u trenutku mnogo jaka Lucio voli sam i da napada pa onda fali Bayern-u u Odbrani, Ismael bio dugo povredjen, kao i Lahm desno, samo Jansen je jak i brz kao strela, zna dobro da nabaci loptu (znaci puno posla i na toj strani terena ce se mnogo igrati, Koroman, Burzanovic, Basta ? ili Bronowicki ?).
RS 4EVER
POZDRAV IZ DALEKOG I HLADNOG BERLINA

realista

pre 16 godina

Molina je u pravu,mečevi se zbilja dobijaju u glavi.Ja sam u svojoj glavi već osvojio Oskara,Nobelovu nagradu za mir i književnost,svjetsko prvenstvo u nogometu i pet titula u Vimbldonu.Tko šiša stvarnost.

Zeka peka

pre 16 godina

Iz 2 u 2 dolazi. Posed lopte 40%-60%. Bajern ce da pritisne dok ne postigne prvi gol, a to ce biti u prvom poluvremenu oko 25-30. minuta, a onda ce da postigne jos koji do kraja. Zvezda ce igrati bunkericu ceo mec. Ko se slaze u predvidjanju neka predlozi komentar. Ko se ne slaze neka ne obraca paznju na njega.

Sokrates

pre 16 godina

Ljubitelji fudbala imat ce priliku da vide jedan od najboljih timova Evrope.Svaka prognoza osim sigurne pobjede tima iz Münchena bila bi pogresna.Ne vidim sansu da Zvezda sa ovim timom moze ozbiljno da parira ovoj njemackoj masini.Zivim u Bayernu i cesto odlazim na utakmice münhenskog tima.Puni su samopouzdanja,igraju disciplinovano,atraktivno i cvrsto.Jaki su u svim linijama tima.Pored cinjenice da imaju igrace svjetske klase kao Riberi,Toni,Klose itd igraju kolektivno.Konkurencija u timu je paklena.Stvarno se ne sjecam kad su bili jaci.Na drugoj strani je slabasni klub iz Ljutice Bogdana koji ni do dan danas ne moze da se sastavi sa loptom.Pobjede kao protiv OFK-e varaju i samo zamagljuju oci.U ligi i ne stoje tako lose s obzirom na slabe igre.Jedina sansa Zvezde da ne izgubi ovu utakmicu je totalni bunker i vrebanje sansi iz kontre.Oni uostalom i ne znaju drugacije.Ukoliko se Zvezda otvori ne gine katastrofa.Objektivno za Zvezdu je cast sto moze da igra protiv ovakvog renomiranog protivnika koji pripada sasvim drugoj klasi nego Zvezda.Nema sumnje da ce atmosfera na stadionu Zvezde biti dobra samo na kraju ce se radovati igraci po svemu boljeg tima,igraci Bayerna.
Pozdrav

partizan

pre 16 godina

koga vi nazivate kompleksasima? pa nema vecih komplekasa od vas... i vaseg Milana "obrisi suze mala moja "gurovica koji dolazi da leci svoje komplekse na fudabal koliko mu je partizan naneo boli... drugo: posle derbija vi pricate o sudjenju. jer zaboravljate svaki derbi poslednje sezone kada se za vas sudilo (penali i crveni) zato sto ste zaslepljeni ...penal za partizan u smederevu vasih 100 komentara.
vi ste najveci komplekasi samo sto to niste shvatili....naped bayern zgazi ih!

SoSickOfBeingGoodBoy Forza Milaneze

pre 16 godina

Kao prvo, zvezda nema kreatora igre! Kao drugo, vuku se po terenu! Kao trece, ne kapiram Trenera koji ne moze da navede cist primer Milana da u toku poseda lopte uvek treba imati dve mogucnosti tj., princip trougla ... A i nekim igracima je vazniji imidz (kao Basti, da mu leprsha kosica) a ne da uradi nesto sa loprom kad je dobije! Suvise bi velik bio ovaj komentar tako da je ovo sve za sad ! Btw ako zelite da napravite tim za Evropu bacite oko na Partizan, najzad su doveli neke igrace, dok zvezda nije ko zna od kada dovela igraca koji zna da igra!!!

Dejca

pre 16 godina

@Dejca
Brate ko te pitao nesto,gledaj svoje dvoriste jer ni Srem nije nimalo naivan,bice pravi spektakl u Mitrovici!
Inace ako se Molina razigra,uz Burzu i Koromana,bez Andjelkovica i Milovanovica bice to ekipa za prolazak grupe,ne moramo pobjediti Bayern!
(Stefan DELIJA, 23. oktobar 2007 15:28)



ja sam samo reko moje iskreno misljenje ;) a ti misli sta hoces...

a kao odgovor na to dali cete pobediti to i sam znas da necete...

naka

pre 16 godina

Kako MO da dobijemo,kad je naša "GLAVA"-Kosan tebe jedva ubacio u tim i sad GLAVOM lupa o zid kako da nađe mesto za kapitena Milovanovića.KOSANE-O D L A Z I!!!RANĐELOVIĆ-BASTA,BAJALICA(Đorđević),Gay,Brono-Kormoman,Lukaš(Trajko),Kastiljo,Molina-Burza(Salas),Barkos.Kosana u Šangaj.

NO NAME

pre 16 godina

bayern jeste jak tim ali i CRVENA ZVEZDA!dobro se zna da zvezda igra najbolje protiv jakih timova tako je i tako ce biti uvek!a i igra bolje sada nego na pocetku sezone,mogu samo da kazem da ce biti svasta na MArakani u cetvrtak...narawno swim SRCEM smo uz ZVEZDU i ocekujemo pobedu!

Vlada

pre 16 godina

E moj grobaru - sta ti znas da pricas! Niste mogli tikvu da prodjete i sada se ti pravis pametan! Bayern ce biti srecan ako uopste uspe da uzme jedan bod od zvezde - sto ja licno i neverujem!
jer mi idemo na pobedu!
hrabro zvezdo i ima da im zabijemo bar dva komada!
DELIJE VIDIMO SE NA SEVERU!!

Stefan DELIJA

pre 16 godina

@Dejca
Brate ko te pitao nesto,gledaj svoje dvoriste jer ni Srem nije nimalo naivan,bice pravi spektakl u Mitrovici!
Inace ako se Molina razigra,uz Burzu i Koromana,bez Andjelkovica i Milovanovica bice to ekipa za prolazak grupe,ne moramo pobjediti Bayern!

TeRaToM

pre 16 godina

Dobro kaze Kolumbijac,pa evo primer u susedstvu.Dinamo izgubi na svom terenu 1:0 od Ajaksa i sta? Skupi hrabrosti i pobedi na Ajaks areni . Nisu oni imali vremena da za dve nedelje nauce da igraju fudbal nego su promenili odnos prema protivniku. Necu da uporedjujem Ajaks i Bayern ipak je Baren mnogo vise od njih,ali ni Dinamo ne moze da se uporedi sa Zvezdom.Ipak smo mi bivsi prvaci evrope! Iz postovanja prema dresu i fudbalerima koji su tad igrali protiv Bayerna izadjite i pokazite koliko mozete!Ostavite srce na terenu i niko Vam ama bas nista nece zameriti.
Uspeh ne mogu da postignu samo oni koji u njega ne veruju i ne daju svoj maksimum.A ja vec vidim isti naslov u "Sportu" kao i posle istorijske utakmice u Minhenu pre 16 godina : " Zvezdani ekspres tutnji evropom! Napred u boj za dres svoj ! ! !

Byja

pre 16 godina

Bice pakao na Marakani!
To je jedino sasvim izvesno.
Najbitnije je da ne primimo gol u prvih 15ak minuta, da umrtvimo igru i da Delije pevaju...
Da narastu krila...
Da se ponovi '91!
Ja bih sa 2:2 bio presrecan! :D

Milan

pre 16 godina

Tras,pa prvi komentar od Grobara. Hehehehe!
Sto ste bre tako jadni?
Ja razumem sve,ali da odmah prvi komentarisete svaku vest o Zvezdi,ne samo kada igra sa Bajernom, je stvarno pokazatelj univerzumski velikog kompleksa.

Zvezda generalno nema sta da trazi sa Bajernom,ali prija atmosfera koja se pravi par dana pred utakmicu...covek stice osecaj da postaje deo necega jako bitnog u svom zivotu.

To je poenta ovako velikih utakmica,da osetite da ste makar na trenutak deo neceg velikog. Rezultat je ovde manje bitan,jer Zvezda mora shansu da trazi sa drugim proticnicima.
A mec sa Bajernom je me za slavu,pa sta bude.
Cast je doci u situaciju igrati sa Bajernom bilo kada,bilo gde,a psebno ako nam gostuje.

petronije

pre 16 godina

@Dejca
Da li je to normalno, prvi kmentar pa iz komsiluka! Da li tebe vise interesuje sta ce Zvezda sa Bajernom nego Parizan sa Barcelonom? Da nisi zalostan bio bi smesan!

Neuniformisano lice

pre 16 godina

@ Teratom Prijatelju,jos je lepsi bio naslov u "Zurnalu"posle trijumfa u Minhenu-UJED KOBRE! Dovoljno dobro da se pamti do kraja zivota

zvezdas

pre 16 godina

Bajern je veliki favorit i verovatno ce pobediti Zvezdu. Rezultat ce biti relativno tesan - kakve petarde, kakvi bakraci. Zvezda tesko prima golove i ako Bavarci povedu, sigurno nece da sebe previse istrose u nastavku utakmice. Imace oni mnogo tezih duela od ovog sa Zvezdom.

Na veliku zalost nekih grobara, nema nista od Zvezdine katastrofe. Cak, tu se krije i neka Zvezdina sansa - da eventulano uzmu Bavarcima bod - oni na to nece gledati kao na los rezultat.

Nikola

pre 16 godina

Koji su kompleksasi grobari pa to je strasno. Ne znam zasto je konstantno polovina komentara na nasim naslovima od vec pomenute strane. Gledajte svoja posla, kup na primer, i pustite nas da gledamo fudbal! Istina je da Zvezda igra sve bolje pa ih mozda neka frka hvata ili je samo zavist.....

optimista do kraja

pre 16 godina

Ja se bas ne secam kad je na marakani pala petarda,al dobro sad to sto ti je krivo sto je zvezda u evropi a patizan nije,to je vec druga stvar...

Sven Vinjakson

pre 16 godina

Ranđelović
Tutorić Gaj
Basta Bronovicki
Lukaš Kastiljo
Burzanović Molina
Salas
Barkos
Rezerve:
Banović
Milijaš
Koroman
Jestrović
Anđelković
Trajković
Bajalica

Ovo je tim koji po meni sa Bajernom može da igra barem remi i koji može da bude među prva tri tima na kraju. Ne tvrdim da sam u pravu 100%, ali vreme je da pojačanja koja ipak nisu loša pokažu i da vrede. A vrede. Nadam se doduše da svi navedeni imaju pravo da igraju (mislim na žute kartone). Napred Zvezdo samo napred. Molina bravo za ovu izjavu. Sa verom u Boga za Zvezdu i Srbiju.

Mirko

pre 16 godina

Bice to dobra utakmica,Bajern mozda nastupi i bez golmana,Zvezda igra najbolji bunker u Evropi,bolje bi bilo da igraju viktorije.

Serbian-Romeo

pre 16 godina

ovo je prava prilika da se zvezda pokaze u celom svetu. Ako damo goli i neizgubimo, ja cu biti zadovoljan. Plasi me samo glupavi andjelkovic. Ako zagira Ribery nece se Andjelkovic videti....

Aca_USA

pre 16 godina

„Ne treba razmišljati o terenu ili kiši, naš najteži protivnik biće igrači Bajerna. Utakmica se dobija ili gubi u glavi. Ako ubedimo sebe da nismo inferiorni, imamo šansu da ih pobedimo“.
Kad bi ovo moglo da usadimo u nas balkanski mentalitet.

Joao

pre 16 godina

Konacno jedna pametna izjava. Sit sam alibi recenica tipa "Nije sramota izgubiti od jaceg protivnika", ili "Uci cemo u utakmicu rastereceni imperativa pobede". Vi ste sportisti, pobeda je uvek cilj, protiv svakog protivnika. Bajern ima prednost, odlican i skup tim, ali fudbal se igra svuda, nasi igraci bice motivisani, i ako budu odigrali timski imamo sansu. A ako izgubimo, onda cemo pricati da li je bilo casno, zasluzeno, opravdano ili ne.

DELIJA

pre 16 godina

Svi znamo da je bayern veoma jak tim,,ali se i zna da ZVEZDA veoma dobro igra protiv jakih timova,i vazno je da je proradila na vreme posle onako ocajnog pocetka u superligi...narawno,SWIM SRCEM UZ ZVEZDU!i samo znam da ce svasta biti na marakani u cetvrtak bice Paklena atmosfera koje se naravno i ocekuje....DELIJE ce uvek biti uz ZVEZDU!!i ocekuje se pobeda kao i uvek.pa makar to bio i owako jak tim kao sto je bayern munchen!

vlackoney

pre 16 godina

Idemo hrabro na 0:0. Kosan je nebrojano puta ove godine pokazao da je izuzetan majstor za igru bez golova. Samo da mu jos neko objasni da u domacoj ligi ne igra tako....

Bilo kako bilo, ocekujem tvrdu utakmicu sa malo golova. Tezak teren ce samo pomoci takvom razvoju dogadjaja.

Branko

pre 16 godina

Bre ljudi-
Ovaj Molina mora de razgovarao sa Klemente-om verovatno misli da ce postati trener kada zavrsi igracku karijeru.

Bilo kaoko bilo, Zvezda treba da sastavi najbolji moguci tim i igra sto najbolje moze. Nikad se ne zna Biberi ne igra sto je veliki hendikep za Bajern. Kao sto je TV reporter rekao u nekoliko navrata kada je Bajern promasio zrele prilike da pobedi Zvezdu u Beogradu 1991 godine "I Bogovi su bili na nasoj strani." Znam da Zvezda nema dobar tim kao sto ga je imala 1991, ali nikad se ne zna?
Branko

MECKA KNJAZEVAC

pre 16 godina

Ako se potrudite, da dres koji obucete pre utakmice, za vas bude SVETINJA, a ne samo sportska oprema, mozda i uradite nesto!
ZVEZDA JE NASA VERA!

Delija London

pre 16 godina

E nije lako biti grobar. Navijas za svoj klub, a u stvari sve vreme pratis rivala i nadas se da ce biti gori od tebe. Vole partizan, tako ste mrze zvezdu, jadno i zalosno. Grobari zive za to da Zvezdi lose ide, zive za to da napokon dobiju derbi, toliko im Zvezda znaci da moraju i njene vesti da komentarisu.
Hvala ti boze sto ne moram da budem zavidni navijac, hvala ti sto navijam za bolji klub i sto ne moram nikoga da mrzim. Hvala ti boze sto cu opet imati prilike da vidim legendarni susret Zvezde i Bajerna i da se setim dana kada je Zvezda bila prvak sveta!

sanasimadosvihtitula

pre 16 godina

Kao Zvezdas odavno nisam cuo nekog naseg a i srpskog igraca uopste da kaze nesto ovako pametno kao kolumbijac Molina. Sad sam se uverio da nije samo tehnicar nego i veliki fudbaler.
Ko se razume u sport zna da sve pocinje u glavi, i ako vec tu stanes onda nisi ni prvi korak napravio.
Molina je krenuo ajde sada vi drugi sa njim, imate najboljeg 12 igraca na svetu uz vas.

DOBIJAMO, OSECAM

Srđan

pre 16 godina

@ hmmm: (kom. 26)
Utakmica se igra u 21.15, zato što je ZDF platio Zvezdi 350.000 evra da odabere termin za prenos koji njima odgovara. (mislim da u ovu cifru nisu uključena TV prava). Sada je valjda svima jasno zašto je zamenjeno domaćinstvo, tj. zašto upravi više odgovara Bajern u Beogradu.

Sergio

pre 16 godina

@ Sokrates
Zivis u Bayernu?! Gde u ostavi za metle.
Bilo bi lepo kad bi "strucnjaci" bili pismeni i imali sta da kazu!
Dajte pustite zlurade komentare i u cetvrtak gledajmo fudbal.

MarkoBG

pre 16 godina

Najnoviji vic, nekako mi dosao ne znam zasto... Pricaju dva grobara:

G1: Sta radis u cetvrtak, hocemo u bioskop?

G2: Cekaj... da pitam Mondo.

:))))))))))))

Pa neka i izgubimo, neka! Srce mi je puno, sever me ceka!

Delija

pre 16 godina

Alo groblje pa cim se prica o Zvezdi ja se nagledam vasih komntara! Bilo je price i Rendzers da ce nam dati 5 komada. Pa kada se taj Rendzers provukao, rekli ste da je smesna ekipa. Samo sto iz 2 utakmice imaju samo 6 bodova,sada!? Mi u cetvrtak igramo protiv Bajerna i nece nas lako dobiti a vi u sredu igrate sine protiv Srema? Gledajte nas u cetvrtkk ima prenos!

DS 1989

pre 16 godina

Da bi cuda pocela da se desavaju moramo poceti da verujemo u njih!!!

A onda nista nije nemoguce, za to nemoguce treba samo malo vise vremena!!!

Ja sam godine proveo sa tobom...
DELIJE KNJAZEVAC

miki

pre 16 godina

Kao i svaki zvezdas , ocekujem , borbenost!!!!!
Realno , mozemo se odbraniti, pitanje je samo ko za nashe moze dati gol, pa bi po meni , egal bez golova , bio uspeh na startu!
Pozdrav za sve delijee

Milan Sd

pre 16 godina

Realno Bajern je jaci,ali to je bilo i 1991...Realno i mi smo te velike godine bili jaci od ovog danasnjeg tima,ali ovi igraci moraju da ostave srce na teren i smatram da je i to uredu..Kao sto kaze Molina sve je u mozgu i to jeste istina,jer te 1991 retko ko je mogao da pobedi Bajern u Minhenu,a mi smo to uradili..Secam se kao da je juce bilo,ali mozak i hemija igraca cini cudo...A opet tesko ce biti protiv Bajerna,ali lepo je i to sto u nasu Srbiju dolazi meni najomrzeniji tim iz Nemacke,tim Bajerna kog ne volim kao i kompleksase iz komsiluka........

POZDRAV SVIM GROBARIMA

pre 16 godina

Partizan - Bayern 0-3

Beograd 14.08.2002.
Attendance: 30,000 gledalaca. Referee: Stuart Dougal (Scotland).

Scorers: Tarnat (22), Jeremies (71) and Pizzarro (78).

Booked: Vukic, Duljaj, Savic (Partizan) and Scholl (Bayern).

Sent-off: Duljaj (Partizan) in the 75th minute.

PARTIZAN: Radakovic, Savic, Jeremic, Bajic, Duljaj, Trobok, Ilic (Cakar), Ivic (Rusmir), Vukic, Iliev, Lazovic.

BAYERN: Kahn, Sagnol, Scholl, R. Kovac, Jeremies, Linke, Ballack (Thiam), Elber (Ze Roberto), Tarnat, Hargreaves, Pizarro.

Zeljko

pre 16 godina

Veliki spektakl(kao i uvek kad igra Zvezda) i nista vise. Bodove treba oteti Boltonu i Arisu, jedan bod Bragi i na prolece uz pojacanja u finalu zgaziti Bajern. Budimo realni, trazimo nemoguce.

icia

pre 16 godina

@SoSickOfBeingGoodBoy Forza Milaneze

Sto se tice pojacanja znateli vi da sva vasa pojacanja ukupno nisu placena kao zvezdino naj jeftinije.

Srce na teren(sto bi mi odgovarao sled dogadjaja kao protiv rome;-))

maratonac

pre 16 godina

Već vidim kako će Bata Kosan sutra da se picne i obuče ono njegovo pirgavo odelo,model jesen/zima 81,i izvede njegovu čuvenu taktiku,koju će nadam se uskoro i patentirati šteta bi bilo da se ne zaštiti takav pronalazak,6-4-0 i da krenemo u dobar blok i ako je ikako moguće da onesposobimo makar Klosea,a za ostale šta bude.Očekujem i taktičko iznenađenje u vidu Moline na klupi i sa Milijašem kao najisturenijim igračem,jer ipak se ne možemo kockati protiv Bajerna,koji ima jedno 30-ak igrača(možda i više)za nekih 50-ak utakmica koje će odigrati ove sezone,a Zvezdi će po Kosanovoj za toliki broj utakmica trebati 18-20,i to većinom domaćih naših igrača jer je poznato da su naši igrači fizički i psihički superiorniji a da ne pričamo tek o tehnici i brzini,uporedite samo Molinu i Milijaša.

_REDSTAR_

pre 16 godina

@Krenula nece da stane

To kralju....

Dakle znachi, GROBARI DALJINSKE UPRAVLJACHE U RUKE I LAGANO,A NAS CETE VEC DA CHUJETE

SVI NA SEVER

Sokrates

pre 16 godina

Hvala za "prijateljsko" obracanje.Primjetno je da potices iz nizih slojeva drustva.Tvoj nivo odgoja je za zaljenje.Istina boli.Sutrasnji dan bolje prespavaj jer ti nista dobro nece donijeti.Ne pise vam se dobro.
Schönen Tag noch Herr Sergio.

KNEZ

pre 16 godina

U pravu je Molina, psiha sve moze ali za to moraju i da igraju hrabro, cvrsto, ostro i mudro. Svi za jednog, jedan za sve kao Musketiri (samo kolektivno se moze dobiti Bayern, i oni su samo ljudi, cuda postoje i cuda se desavaju, to je samo sport to nije goli zivot). Oprezno protiv Bayern-a igraju dosta preko krila (Klose je mnogo jak u skoku i stalno vidi slobodnog igraca zna dobro da doda, sto ce biti tesko ODBRANI ZVEZDE) i kontra napada, a Zé Roberto ijako ima vec 33 godine mnogo znaci za igru Bayerna, Schweinsteiger i Altintop mnogo pucaju sa 20 metar ili cak sa 30 metara, to mora GOLMAN ZVEZDE da racuna i bude oprezan a ne kao protiv Levadije da dobije GOL sa POLA TERENA. Imaju brze igrace (zato bi trebali da igraju Salas, Burzanovic, Molina, Castillo, Lucas, Bronowicki umesto Andjelkovica mozda). Odbrana Zvezde ce imati mnogo posla. Na sredini terena treba Bayernu kvariti igru (Castillo, Lucas). NAPAD JE NAJBOLJA ODBRANA & ODBRANA POCINJE U NAPADU. Zvezdini igraci nemaju sta da izgube. Neresen rezultat bi za Bayern bio kao poraz (Sta ce tek da pisu u NEMACKIM MEDIJAMA). Kosan ne sme da igra sa jednim spicem (nego sa dva ili tri). Bayern se muci, ako protivnik igra ofanzivno, samo KRILA i samo KRILA (Salas & Koroman ili Salas & Burzanovic), u centru Molina, Castillo & Lucas. Odbrana Bayern-a nije bas u trenutku mnogo jaka Lucio voli sam i da napada pa onda fali Bayern-u u Odbrani, Ismael bio dugo povredjen, kao i Lahm desno, samo Jansen je jak i brz kao strela, zna dobro da nabaci loptu (znaci puno posla i na toj strani terena ce se mnogo igrati, Koroman, Burzanovic, Basta ? ili Bronowicki ?).
RS 4EVER
POZDRAV IZ DALEKOG I HLADNOG BERLINA